Utanılacak bir şey mi bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar benim eşim işten ayrıldı ve 1 sene kadar işssiz kaldı iş oldukça çalıştı ek iş yaptı vs bu zaman zarfında evsiz kaldık kaynanamlar bizi eve almadı hatta kovdular resmen:(benim ailem sahip çıktı bize, daha öncede yardım ederlerdi maddi manevi bu sebepten dolayı eşim ve ben kesinlikle saygı duyarız ve bazı söylenen sözleri görmezden geliriz.Annemler 1 haftalığına şehirdısına cıktılar dun gece eve geç geldiler.Bu bir hafta boyunca ben iki çocukla evde 3 tane bekar erkek var her gün koştura koştura ora gidip temizlik, yemek yapıyorum ayrıca da dün temizlik işi geldi ,cebimizde para yoktu mecbur kabul ettim, bugun de misafir gelecekti cumadan annemin evini temizledim gecelere kadar.Dün gece iş çıkışı saat 7 gibi aradım kardeşlerimi açız vs dediler ayaklarım tutmuyordu gidip yemek yaptım.bugun öğlen de eve ilk defa kardeşimin nisanlısı ve ailesi geldi ,ben laf arasında bende çok yoruldum deniz sitesine gittim dün dedim annem bana kaş göz işareti yapıp laf değiştirdi bizim evi kız temizledi felan dedi,altı üstü temizliğe gittim utanılacak bir şey mi neden böyle yaptı anlamadım normalde söyler öyle garibime gitti akşam oturuyoz ben yine hizmet vs erkek kardeşim bekar olan kızımla tartıştı hem de misafirin önünde, gürültü yapma vs diyor bende mutfakta sinirlendim baktım nişanlı kardeş de beni suçluyor yok ses çıkarıyormuş vs ben de dedim ki 22 yaşındakı adam 11 yaşındakı kızla tartışıyor hiç anlayışlı davranmıyor dedim duydu bunu, çıkarken bana sen çocuklarınla ilgilenmiyon dedi nasıl zoruma gitti tam 1 hafta koştıur it gibi git yemek yap temizlik yap ama yok sonunda hep suclu ben olurum hep de çocuklar gürültü yaptıgından dolayı bahane ederler moralim çok bozuk.

Utanilcak bir sey degil ama ben soylemezdim
Mesleginizi sormamislar cunku.Ilk defa tanisildigi icin anneniz huyunu suyunu bilmiyor karsi tarafin diye kas goz yapmistir
Kucuk gorurler vs diye
Ne insanlar var .
Misafirin onunde hart hurtta olmamis .
Kizinizi uyarsaydiniz aslinda kucuk te degil 11 yasinda.Dayi da onla kavga ediyor .

İnşallah en kısa sürede durumunuzu düzeltir kendi evinize çıkarsınız.Evlenip çıkınca bir daha o eve ait olunmuyor.Millet ayıbından utanmıyor,siz niye utanacakmışsınız.

Merhaba hanımlar benim eşim işten ayrıldı ve 1 sene kadar işssiz kaldı iş oldukça çalıştı ek iş yaptı vs bu zaman zarfında evsiz kaldık kaynanamlar bizi eve almadı hatta kovdular resmen:KK43:benim ailem sahip çıktı bize, daha öncede yardım ederlerdi maddi manevi bu sebepten dolayı eşim ve ben kesinlikle saygı duyarız ve bazı söylenen sözleri görmezden geliriz.Annemler 1 haftalığına şehirdısına cıktılar dun gece eve geç geldiler.Bu bir hafta boyunca ben iki çocukla evde 3 tane bekar erkek var her gün koştura koştura ora gidip temizlik, yemek yapıyorum ayrıca da dün temizlik işi geldi ,cebimizde para yoktu mecbur kabul ettim, bugun de misafir gelecekti cumadan annemin evini temizledim gecelere kadar.Dün gece iş çıkışı saat 7 gibi aradım kardeşlerimi açız vs dediler ayaklarım tutmuyordu gidip yemek yaptım.bugun öğlen de eve ilk defa kardeşimin nisanlısı ve ailesi geldi ,ben laf arasında bende çok yoruldum deniz sitesine gittim dün dedim annem bana kaş göz işareti yapıp laf değiştirdi bizim evi kız temizledi felan dedi,altı üstü temizliğe gittim utanılacak bir şey mi neden böyle yaptı anlamadım normalde söyler öyle garibime gitti akşam oturuyoz ben yine hizmet vs erkek kardeşim bekar olan kızımla tartıştı hem de misafirin önünde, gürültü yapma vs diyor bende mutfakta sinirlendim baktım nişanlı kardeş de beni suçluyor yok ses çıkarıyormuş vs ben de dedim ki 22 yaşındakı adam 11 yaşındakı kızla tartışıyor hiç anlayışlı davranmıyor dedim duydu bunu, çıkarken bana sen çocuklarınla ilgilenmiyon dedi nasıl zoruma gitti tam 1 hafta koştıur it gibi git yemek yap temizlik yap ama yok sonunda hep suclu ben olurum hep de çocuklar gürültü yaptıgından dolayı bahane ederler moralim çok bozuk.

Hayır tabiki utanılacak birsey değil.

Benim anlamadığım 11 yaşındaki bir cocugu neden "bekar kızım" diye nitelendirdin?

kzıınızla tartısabilirler sizde rencide etmisisiniz kardesinizi.

her dogru heryerdede söylenmez belki annneniz aileniz hakkında herseyi söylemek istemiyor. utanılacak birsey degil tabikide.

fedakarlık sonucunda herkes size karsı susmak zorunda degil

Benim tek anlamadığım koca adam 1 yıl nasıl işsiz kalır? Bir işe girmez ya? Valla bedavaya konmuşsunuz kusura bakmayın!
Ay ben sinir oldum burda. 1 yıl işsiz kalmak ne demek?

Bekar kızım deyince??! bende dedim büyük galiba..nişanlısının ailesi "bak bak ablası temizliğe gidiyor" diye laf etmelerinden korkup çekinmiş anneniz..alınteriyle yapılan her iş saygındır..bu arada 22 yaşındaki dayıdan çocuklar için anlayış beklemeyin o olgunluk için dayı küçük.

su alem su alem neden utanacakmışsınız ki? Bu yüzden sizi küçük görecek insanları, bir daha siz görmeyin zaten. Sizin yerinizde ben olsam, ben de saklamazdım.. Herkes neyse o olmalı.. ister yeni tanışsın ister 40 yıllık dost olsun..

Utanilcak bir sey degil ama ben soylemezdim
Mesleginizi sormamislar cunku.Ilk defa tanisildigi icin anneniz huyunu suyunu bilmiyor karsi tarafin diye kas goz yapmistir
Kucuk gorurler vs diye
Ne insanlar var .
Misafirin onunde hart hurtta olmamis .
Kizinizi uyarsaydiniz aslinda kucuk te degil 11 yasinda.Dayi da onla kavga ediyor .

Sanırım haklısınız

Benim tek anlamadığım koca adam 1 yıl nasıl işsiz kalır? Bir işe girmez ya? Valla bedavaya konmuşsunuz kusura bakmayın!
Ay ben sinir oldum burda. 1 yıl işsiz kalmak ne demek?
Typ den girdi işe 6 aylık gece de ek iş yaptı sonra tekrar girdi 3 ay sürdü ondan sonra beraber de çalıştık kısa kısa dönem çok aradı bulamadı bir de beklettiler başka bir iş için olacak bekle vs diye

Utanılacak birşey değil diye herkesin içinde söylemek de gerekmez.
Eşin iş bulamadı mı
Evinize çıkın biran önce
4 5 kişi senin ailen 3 kişi de siz çok kalabalık insanlar da haklı.

yok yanlış anlaşıldım herhalde 1 sendir kendi evimdeyim zaten ondan önce 1.5 sene ailemde kaldık

Typ den girdi işe 6 aylık gece de ek iş yaptı sonra tekrar girdi 3 ay sürdü ondan sonra beraber de çalıştık kısa kısa dönem çok aradı bulamadı bir de beklettiler başka bir iş için olacak bekle vs diye
Ama ne olursa olsun muhakkak bir iş yapmalıydı. Garsonluk yapar kasiyerlik yapar. Yani ne olursa olsun kendi evinizi biran önce kurup oraya yerleşin çocuklara da yazık.

Teşekkür ederim ben de şaşırdım normalde annem de öyle düşünür alınteri ile çalışıyor sonuçta diye ondan dedim o an olur ya yeni insanlar utandı mı diye ama yorumları okuyunca hak verdim konu açılmadan ve huyunu suyunu bilmediği için olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X