Utanılacak bir şey mi bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce ailenin evinde kalmışlar.simdi evleri ayrı.
Ailesinin yaklaşımına kırılmış.

Anne baba şehir dışındayken erkek kardeşlerine de koşturmuş iş çıkışı.
Buna rağmen onların yaklaşımına kırılmış.

Ben evlere temizliğe giden işini hakkıyla yapan yardımcıları takdir ediyorum
Kolay değil insanların pisliğiyle uğraşmak ki ne evler var pislik götürüyor
Allah kuvvet versin.

Esiniz mutlaka bir iş bulmaliydi.
Bende uni mezunuyum is bulamadim 8 ay issiz kaldim. Bu boyle olmayacak dedim kendime ufak bir is buldum. Maksat para kazanmak. Üstelik bekarim bir sorumlulugumda yok.
Bütün sorumluluk sizin ustunuze binmis cok üzüldüm.

Yillarca cekmissiniz diye anliyorum ben bu adamdan, ailesinden .
Bir de aileniz anlamayinca halinizden fazla gelmis sanirim.
Allah kolaylik versin size nefse agir gelen istir baskasinin pisligini temizlik anliyorum sizi.ama kocanizi rahata alistirmayin ,size de yazik .Ordan oraya savrulamazsiniz ne yapip etsin baksin size !
Sinir oluyorum boyle adamlara,git hammallik yap bak karina cocuguna hayret bi sey

Benim tek anlamadığım koca adam 1 yıl nasıl işsiz kalır? Bir işe girmez ya? Valla bedavaya konmuşsunuz kusura bakmayın!
Ay ben sinir oldum burda. 1 yıl işsiz kalmak ne demek?
Valla bazen öyle bir oluyor ki..
yakınen tanıyorum. Hem de diplomalı meslek sahibi.
1 yıl değil ama 8 ay kadar işsiz kaldı. Bir sürü yerden görüşmeye çağırdılar kimisi onayladı, kimisi arayacağız dedi ama kimseden çıt çıkmadı.

Günlük işlerle idare etti mecbur.
Oldu mu oluyor yani.
Nasip.

Konu sahibi utanmanız gereken bir durum asla yok işinizle ilgili. Anneniz yeni tanıştığı insanlar olduğu için öyle yaptı sanırım.

Allah yardımcınız olsun , umarım düze çıkarsınız biran önce.
Ev ev üstüne olmuyor, bunlar da onların getirdikleri.

Esiniz mutlaka bir iş bulmaliydi.
Bende uni mezunuyum is bulamadim 8 ay issiz kaldim. Bu boyle olmayacak dedim kendime ufak bir is buldum. Maksat para kazanmak. Üstelik bekarim bir sorumlulugumda yok.
Bütün sorumluluk sizin ustunuze binmis cok üzüldüm.

O dönem gerçekten bulamadı şimdi buldu çok şükür ama bireken borçlardan dolayı yine de yetemiyor arada ben de çalışıyorum

Valla bazen öyle bir oluyor ki..
yakınen tanıyorum. Hem de diplomalı meslek sahibi.
1 yıl değil ama 8 ay kadar işsiz kaldı. Bir sürü yerden görüşmeye çağırdılar kimisi onayladı, kimisi arayacağız dedi ama kimseden çıt çıkmadı.

Günlük işlerler idare etti mecbur.
Oldu mu oluyor yani.
Nasip.

Konu sahibi utanmanız gereken bir durum asla yok işinizle ilgili. Anneniz yeni tanıştığı insanlar olduğu için öyle yaptı sanırım.

Allah yardımcınız olsun , umarım düze çıkarsınız biran önce.
Ev ev üstüne olmuyor, bunlar da onların getirdikleri.
İlla kendi mesleğini yapması gerekmez. Bi erkek taşı sıksa suyunu çıkartmalı ya hu! Sırf kendi mesleği olmuyor diye de ailesini bu duruma sokmamalı.

İlla kendi mesleğini yapması gerekmez. Bi erkek taşı sıksa suyunu çıkartmalı ya hu! Sırf kendi mesleği olmuyor diye de ailesini bu duruma sokmamalı.
Konu sahibi belirtmiş zaten geçici iş yaptığını. Kendi iş alanında iş bulamadığını.

Kurban oldugum allah insani birak baskasina ailesinin eline bile dusurmesin. Sen anlinin teriyle para kazaniyorsun bunu ayiplayanlar utansin. Insallah tez zamanda durumunuzu duzeltirsiniz evinize cikarsiniz.

Ben muhasebede çalışırken hafta sonu temizlğe giderdm. Şmdide mimar sttajrim evde akşam boncuk dikerm paraya . Eşim utanr taartışırdı ben temzlğe gidincr. İhtiyacda diğldk amaablamn ailesi ihtiyavda onlara destek olrdm. Eşimin parasiyla yapmadm yarn oburgn aileno bana yüklüyorsn diye koz laf etmesn:KK11:

O dönem gerçekten bulamadı şimdi buldu çok şükür ama bireken borçlardan dolayı yine de yetemiyor arada ben de çalışıyorum
Tabikide sizde çalışıp destek olacaksiniz hayat müşterek. Alin teriyle kazanan her iş benim icin saygi duyulmasi gereken istir. Mutluluklar diliyorum :)

Benim için emek sonucu kazanılan her para helaldir. Şu meslek çakışması yaşayanları hiç anlamıyorum.

Tabi ki çalışacaksınız, eşiniz size siz eşinize destek olacaksınız. Rabbim daha cok versin inşallah.

Derler ya dostunu düşmanını böyle zamanlarda tanırsın diye. Kırıcı oluyor fakat tanıyorsun işte..

Ben anlamıyorum erkek taşı sıksa suyu çıkacakmış
İş olmayınca gercekten olmuyor
Geçici girsen bi dert
Girmesen bin dert

Konu sahibi evinize geçmenize sevindim
Hayat sürprizlerle dolu iyi veya kötü yaşayıp gidiyoruz

insanlar çeşit çeşit, iç alemlerni anlamak imkansız. Biraz tanımadan içinizi dışınızı dökmenizi engellemek istemiş olabilir anneniz. Başkaları varken iç çatışmalarınızı kendi aranızda çözmeniz, onlara yansıtmamanız en doğrusu.
Kardeşiniz de olsa, aileniz de olsa, gücünüzü aşan işleri yapmaya zorlamayın kendinizi, biraz oluruna bırakın. Yemek mi istediler mesela aşırı yorgunken, işim bitmedi kardeşim siz bir şeyler yiyin beni beklemeyin diyebilmelisiniz. Evlenecek kadar olduysa kendini doyurmaktan aciz olmamalılar. Ev temizlenecekse size yardım edebilmeliler, hem kardeşlerin hem kızın ucundan tutabilirler. kendinizi paralarken güçsüz düşer hasta olursunuz. Aileniz evlatlarınız var. Siz olmazsanız (olmasaydınız) herkes başının çaresine bakmaya mecbur kalacaktı, o mecburiyeti yaşatmamak için şimdiden kendine dikkat etmeli, insanları da en kötü durumda kendine bakabilecek şekilde yetiştirmelisiniz.

Canım sen çok iyi birisin, her yazdığına katılıyorum. Allah güzel gönlüne göre versin ♡

Ailenizle doymuşsunuz birbirinize.. Aileniz de olsa ev ev üstüne olmuyor.. Onlarda size sahip cikmislar sagolsunlar ama rahatsiz olduklari yerlerde olmustur. Yardimci olun ama çoluk cocuk fazla gitmeyin ne kadar az giderseniz o kadar cok degeriniz olur..

Temizlige gitmeniz cocuklariniza rizk kazanmaniz utanilacak degil gurur duyulacak bir davranis. Ama annenizin utandigi icin soylemedigini sanmiyorum ilk defa taniatiginiz insanlar sonucta damadin ablasinin temizlige gittigini bilmeleri gerekmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X