utanıyorum ama anlatmam lazım :(

eşiniz boşanmak istediğinizde değil sizin ondan habersiz başkalarına yazdığınızı öğrenirse yıkılır...

hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar

Ahaah nasil yani sen adamin gelip sana kiminle ne zaman ne siklikla iliskiye girdigini anlatmasini mi bekliyordun ? Adam yalniz yaşadım dedi diye boyle bi cikarim yapilmaz kuzusum ahaah sen beni guldurdun Allah da esinu guldursun. Seni diyemedim cunku sen bu kafayla daha coook uzulursun. Ah canim.

bende çalışıyorum eşimin parasını yemiyorum yani olay para değil..

79 kişi okuyor konu kapanır bana kalırsa yakın vakitte :26: seni ayıplamayacağım ama doğruda değil bunun sende farkındasın bu arada bu konular çok türemeye başladı buralarda sonumuz hiç iyi değil yapman gereken açık ve net o salonu bir an evvel bırakıyorsun aklından o amcayı çıkarıyorsun kendine eşine ve evine veriyorsun eşini sevmiyorsan mutsuzsanızda boşan o adamın günahına girme günah hiç bir şeyden haberi yok bu çok kötü bir durum Allah kimseyi bu duruma düşünmesin acıdım kocana

çok kırıcı konuşuyorsun şurda iki ara bir derede yazmaya çalışıyorum zaten. lütfen bana mantıklı birşey söyleyin haaket değil

neden kırılıyorsun ki ben sana buradan gördüğü mü yaptığının yanlış ve ahlaksızca olduğunu söylüyorum..
bu senin için kırıcıysa eşin için nasıl bi yıkım olur bunu düşündün mü hiç..

hayır eşime ondan değil ayrılmayı teklif edeceğim

kocanla nasıl evlendin, o da şekerle filan kandırdı herhalde, bu kaslı amca evli mi? sana cıkma teklifi etti mi ? alper tunga öldü mu? ıssız acun kaldı mu? bunlar önemli

neye güvendin de eskisini bosayıp yenisini alma hayali kurdun mesela? ayh senaryoda cok kopukluklar var. bunlara bi el at hikayenin icine giremiyorum

düşündüm hemde çok düşündüm. o yüzden onun arkasından birşey çevirmeyi bırakmak istiyorum. buda ancak ayrılmakla olur

eşimle üniden gelen bir arkadaşlığımız var o sekilde onu sevgili değil arkadaş olarak gördüm o beni çok sevdiğini söylediğinde şaştım.sonra ailemle artık tahammül edemediğimden onla evlenmenin en iyi karar olduğuna karar verdim. çünkü ev benim için kabustu.
anladınız mı yaşadıklarım basit değil

dini nikah konusunda çok katı kelimeler ettiniz ama hayatınız öyle değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…