- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
teşekkür ederim karar vermem lazım biraz düşünüp en az eşime zarar vererek olayı bitireceğim
eşiniz boşanmak istediğinizde değil sizin ondan habersiz başkalarına yazdığınızı öğrenirse yıkılır...
hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar
hıı anlat anlat sonrada hem o adam hemde sen 3. sayfalarda boy gösterirsiniz artık..
burdan bakınca gayet ahlaksız görünüyorsun ama
hayır eşime ondan değil ayrılmayı teklif edeceğim
bunu bile günah mı saydın? kusura bakma ama lütfettin yani :)) o dediğin sey zaten günah adama yan gözle bakmıssın cünkü ve bu haram. 2 ayda değil de belki 3-4 ay sonra falan mı diyorsun ?
sen evli barklı kadın komsu amcayla evlilik hayalleri kur ama ahlaksız değilsin he mi? adamcağız da sabah aksam calısıp senin fitness paranı ödesin. ne entrikalarr ne entrikalarrr
konu fake kızlar bence dağılabiliriz
ve bu arkadas erkek. bu kadar kadının çemkirmesine böyle pambık kıvamında cevap verebilecek bi kadın anasından doğmadı daha
çok kırıcı konuşuyorsun şurda iki ara bir derede yazmaya çalışıyorum zaten. lütfen bana mantıklı birşey söyleyin haaket değil
dürüst olmayacaksın yani..
eşin inşallah öğrenirde o seni boşar üstüne bide nafaka alır inşallah senden..
dürüst ol adama hakkını ver o zaman madem o kadar vicdanlısın.
hayır eşime ondan değil ayrılmayı teklif edeceğim
neden kırılıyorsun ki ben sana buradan gördüğü mü yaptığının yanlış ve ahlaksızca olduğunu söylüyorum..
bu senin için kırıcıysa eşin için nasıl bi yıkım olur bunu düşündün mü hiç..
adam biraz zorlasa babanız olabilirmiş ne derece çekici olabilir ki
demin 3. sayfaya çıkarsın diyordunuz ama sizde anlamadm ki
kocanla nasıl evlendin, o da şekerle filan kandırdı herhalde, bu kaslı amca evli mi? sana cıkma teklifi etti mi ? alper tunga öldü mu? ıssız acun kaldı mu? bunlar önemli
neye güvendin de eskisini bosayıp yenisini alma hayali kurdun mesela? ayh senaryoda cok kopukluklar var. bunlara bi el at hikayenin icine giremiyorum
Bence de kartoroz olabilir ancak😜😜
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?