utanıyorum ama anlatmam lazım :(

onla değişik bir sohbet ettik daha ruhani. hiç hayatın monotonluğundan bahsetmedik inan. ne eşimden ne eşinden ne cocuğundan.

aynı şeyi eşinizi size yaptığını düşünün derim ondan sonra salonu değiştirin.. efkarlandım sigara içicem

boşanmayı düşündüm zaten ama eşim yıkılır

Adami aldatmandan iyidir bosa yikilsin
Toparlanir kendi layiginda biriyle evlenir zamanla hersey gecer unutulur
Ama siz bu azapla nasil yasarsiniz bilemem
Aslinda mustehak olan babaniz yasindaki adamin da sizi ortada birakmasi da.....ilahi adalet her zaman vaktinde tecelli etmiyor ne yazik ki

ayıplamicaz öylemi? hem evlisin hem yaptıklarına bak evliliğin sorumluluğunu kaldıramicasanız evlenmeyin kardeşimn başka insanları da üzmeyin Allahtan daha evleneli 1 yıl olmuş kim bilir ilerde neler yaparsın sen ayıp ayıp bi aynaya bakarken utan kendine saygın yok

bu nasıl bir konu?

eşini boşa git adama de ki:"hey benimle evlenir misin babalık?

Sonra al cevabı otur güzel popişin üstüne de gör.

brad pitt al pacino george clooney görünce gözleri yerinden çıkan kadınlar var onlar da babam yasında ama nedense ben ahlaksız oldum

ahlaksızsın çünkü sen hem belkide evli olan bi erkekle evlenmeyi düşünüyorsun..
hem eşini aldatıyorsun
hemde eğer evli ise bi kadının ve eğer evliyse o yaşta muhtemelen çocuğu vardır hem masum bi kadının hemde belkide masum çocukların günahına giriyorsun sen aldatma işini eyleme döküyorsun ve ahlaksız olmadığını mı söylüyorsun..

aldatan varlıga tahammülümüz yok ama
aldatanlar o kadar rahatki
bizim yazıklarımız arkadaşlara batıyor
alkışlamamız lazım sanırım konu sahibini
boşanmaz canım niye boşansın
kocası salak salak karısına güveniyor
onu her yere gönül rahatlıgıyla gönderiyor
ama bizim konu sahibi eli işte gözü oynaşta
o kadar çogaldıki bu tipler
ben kendimden kadınlıgımdan utanıyorum

size ilgi gösteren yeni biri çok cazip gelebilir, ama biçok arkadaşın söylediği gibi herşey zamanla monotonlaşır. eşinizden ayrılıp bu insanla görüşmeye devam etseniz bir süre sonra da başka birinden etkilenirsiniz. bu döngü de sizi mutlu etmez.
ayrıca evli bi kadına ilgi gösteren bu yaşta bi insanın karakterinden ve ahlakından şüphelenmek gerekir, başkasını da kolaylıkla size tercih edebilir.
üstelik yaş farkı çok fazla, bu insan ne kadar bakımlı olsa da 5-6 sene sonra yaşlanması daha da hızlanacak.
evliliğinize gölge düşürdüğünüze kesinlikle değmez, bu kişiden uzaklaşın, onu düşünmekten de vazgeçin, ve eşinizle biraz evliliğinize heyecan katacak aktiviteler, tatiller, haftasonu planları yapmaya gayret gösterin bence.

ya bi git Allah aşkına
ilk defa çözüm olayı FAKE be bu konu. buram buram kokuyor.
bir kere arsızlık had safhada, saçmalamak cabası, hatta erkek bile olabilirsin çünkü böyle bir olayı hiç bir kadın böyle basit basit cümleler ile anlatmaz.

yeni farkettim onu zaten çok düzgün bir türkçe ile yazmadım.
düşündüm boşanmayı gerçekten .hatta bunu eşime açarken onun varlığından habersiz olmasını isityorum. baskası için terkettiğimi düşünmesin.
zaten kimsem yok eşimde olmazsa büsbütün kuyuya düşmüş gibi olurum.

nickindende anlaşıldığı gibi fazla aşka susamışsın eşinde bu hararetine bir son verememiş sende başka kaynaklar peşindesin

boşan diyorlar yok eşim yıkılır diyorsun böylesi daha mı iyi olacak adam alenen boynuzlanıyor,

en azından şerefi kurtulurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…