- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
Yanlış anlamadıysam bu etkilendiğin adamın evli olup olmadığını bile bilmiyorsun ama
boşanıp onunla evlenmeyi bile düşünmüşsün.
muhtemelen eşinle aranızdaki kopukluklar nedeni ile boşluktasın ve adamın sana kur yapmasına müsade ettin.
evliliğini gözden çıkardıysan atacağın adımları ona göre atarsın.
şakası yok bu işlerin.
ama evliliğine kıymayacak isen derhal o salonu bırak ve o adamdan ışık hızıyla uzaklaş derim ben...
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
boşanmayı düşündüm zaten ama eşim yıkılır
nickte çok anlamlıymışş...
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
evet bu nick tam beni yansıtıyor
yürekteki isim ve yüzükteki isim başkaysa, seyranı çook ararsın o samanlıkta..
brad pitt al pacino george clooney görünce gözleri yerinden çıkan kadınlar var onlar da babam yasında ama nedense ben ahlaksız oldum
aldatan hiç bi varlığa tahammülüm yok ..
kadın erkek farketmiyor..
canım bu rahatlık beni benden alıyor..
sevmiyorsan boşanırsın hiç kimsenin duygularıyla hayalleri ile gururu ile oynamaya hakkın yoktur..
ne güzel bir söz aynen öyle
ne güzel bir söz aynen öyle
O sitede derken ? Bizim sitede dememen dikkatimi çekti.
Neyse fake olmadığını farzedersek...Madem spor salonu sizin sitede,eşin de üye olsun,birlikte gidip gelin.
Evlenmek mi ? Henüz sadece el sıkıştığın bir adamın seninle evlenmek isteyeceğini nerden çıkarıyorsun ?
Saf mısın anlamadım ki...Nikin de çok manidar zaten.Boşanmayı düşünmez misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?