Sert bir şekilde kaldığından dolayı suphelendim iste.Endişelenmeyin. Öyle kolay bozulmaz.
Başka bir yere zarar vermişsinizdir ondan kanamıştır.
Neden? AnlamadimBuralar yanar
Ama hemen sonrasında vajina bölümüne peceteyle bastirdim. İğne ucu kadar bile kan yoktu.Kenarını filan tırnağınla çizmiş olabilirsin belki
Bu kadar kendinizi yiyip bitireceginize doktora gidip sorun, 3 dakikalık bir muayeneye bakarMerhaba. Yazdıklarıma inanamayacaksınız, komik gelecek belki ama anlatıyorum. Ben geçen sene lavaboda çok afedersiniz taharet aldım. İçime pek sinmedigi icin tekrar almak istedim, kovanın su dolmasını beklerken makat bölümüne bastirdim. Hiç farkında değilim dalginlikla. Birden parmağım kaydı ve acı hissettim. Bir baktım kan. Eyvah dedim gitti kızlık zarı. Aceleyle çıktım lavabodan annemde anlam veremedi. Neyse tekrar girdim, vajina bölgesine peceteyi bastırıyorum kan yok, idrar bölümünde çok hafif kan vardı. Defalarca denedim yok. Kan kesildi. Akintimda gayet normal rengindeydi. Ya kafam karma karışık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ya bir de böyle saçma bir şekilde olması ayrıca canımı sıkıyor. Bozulmuş mudur sizce?
Sordum. Adli vakalarda bakıyorlardı sadeceBu kadar kendinizi yiyip bitireceginize doktora gidip sorun, 3 dakikalık bir muayeneye bakar
Sordum. Adli vakalarda bakıyorlardı sadece
Bu nasil bi taharet almak ???
Anladığım kadarıyla canınız dalga geçmek istiyor.Toxicantt ablammm :)
Okuduktan sonra bende "nasıl olur böyle birsey"deyip zihnimde canlandırmaya çalıştım (kovanın suyla doluşunu bile düsündüm inan) ama yok yahuu...
Olduramadım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?