2 gün önce bu içerikle çok benzeyen bi konu açıldı bomba gibi patladı şifreli kelimeleri yazdınız( namussuz çevre toplum ) bunlar gizli kelimeler bu konuda sabah patlarMaalesef buna önem veren, olmayanın namussuz olarak nitelendirildigi bir toplum ve çevrede yasiyorum
Konunun sabaha kalmasına müsaade etmeyeceğim. Mune hanımdan kapatmasını rica edeceğim.2 gün önce bu içerikle çok benzeyen bi konu açıldı bomba gibi patladı şifreli kelimeleri yazdınız( namussuz çevre toplum namussuz ) bunlar gizli krlimeler bu konuda sabah patlar
Bugün üye olmuşsun Mune hanımı nasıl taniyon ben aylar sonra ancak cozebilmistim siteyiKonunun sabaha kalmasına müsaade etmeyeceğim. Mune hanımdan kapatmasını rica edeceğim.
Muneyi de biliyorsunuz yaniiiKonunun sabaha kalmasına müsaade etmeyeceğim. Mune hanımdan kapatmasını rica edeceğim.
Daha önce üye olmuştum yıllar önce. Yıllar önce kapattırmistim yine hesabımı.Bugün üye olmuşsun mune hanımı nasıl taniyon ben aylar sonra ancak cozebilmistim siteyi
Sorunca nasıl tepki alacağımı bildiğimden hep ertrledim. Ama yine de aklı başında biri cevap yazarda rahatlarim diye düşünmüştüm.Muneyi de biliyorsunuz yaniii
1 sene sonra mı kafanıza takıldı ilahi konu sahibi.
1 sene içinde doktora gitmeyi akıl edemeyip buradan mı fikir almayı umdunuz yaniSorunca nasıl tepki alacağımı bildiğimden hep ertrledim. Ama yine de aklı başında biri cevap yazarda rahatlarim diye düşünmüştüm.
Aynı sorular... Sorunun cevabıni daha önce vermiştim.1 sene içinde doktora gitmeyi akıl edemeyip buradan mı fikir almayı umdunuz yani
Bunu anlatmaya çalışıyorum. İnanın banada çok saçma geliyor ama Kan görünce kim "acaba" diye düşünmez ki.Kim aynı şeyi yaşasa aklına bu soru gelir.ozel bir kadındohum doktoru ile irtibata geçin derim.bilmenizde fayda var.hem içiniz rahat eder.
Size bir kaç soru özel mesaj yoluyla yazabilir miyim?İçiniz rahat etsin diye yazıyorum yuksek ihtimalle birsey olmamıştır olsa belirtileri daha farklı olurdu. Ama oldu kı bozuldu diyelim zaten kızlık zarı herkeste aynı yapıda degıl bazen bir erkegin bıle bozamayacagı bır kalınlıkta ameliyatla alınıyor genelde bazende hiç kan akmayacak sekılde esnek oluyor. Yanı belkı sizin kızlık zarınızda esnek yapıda olabılır ve evlendiğinizde bozulma emaresi gostermeyebulır ne olacak o zaman yanlış birsey mı yapmıs oluyorsunuz o yuzden bozulsa bile siz yanlış bırsey yapmadınız kendinize güvenin suçluluk hissetmeyın
TabiSize bir kaç soru özel mesaj yoluyla yazabilir miyim?
Evet çok hafif öyle birşey hissettim. Sonra kan gördüm zaten.Bence bir şey olmamıştır, tirnaginizla çizmiş olabilirsiniz.
Öyle kolay bozulan bir şey değil ki, birde içeriye girse bunu hissedersiniz siz öyle bir şey hissettiniz mi
Özel bir klinikte muayene olsanız içiniz rahat ederdi devlet hastanesi adli vaka dışında yapamıyor diye biliyorumEvet çok hafif öyle birşey hissettim. Sonra kan gördüm zaten.
Evet doğru biliyorsunuzÖzel bir klinikte muayene olsanız içiniz rahat ederdi devlet hastanesi adli vaka dışında yapamıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?