Utanıyorum ama soracağım yetti artik

Toxicantt ablammm :)
Okuduktan sonra bende "nasıl olur böyle birsey"deyip zihnimde canlandırmaya çalıştım (kovanın suyla doluşunu bile düsündüm inan) ama yok yahuu...
Olduramadım ben :))

Yeni üyü olunca ve "degisik" konu acilinca, insanin pek inanasi gelmiyor artik ;-)
haha bende hayal ettim, baya güzelce tarif etmis

Teharet alırken Hamile kalmadin inşallah
Burda ne konular okuduk herşeyden hamile kalan var
Ya bakın. Durumun sacmaliginin farkındayım. İlk kez böyle bir şey oldu. Akabinde kan gelmesi haliyle endişelendirdi. Bunun bu kadar alay konusu olacağını tahmin etmiştim ama sabırla düzgün cevapların gelmesini bekleyecegim

Tırnağınla etini çizmişsindir , zarın anormal derecede girişe yakın değilse,parmağın anormal uzun değilse zor..Bir de açı meselesesi var tabi..
Bu kadar huncarca taharetlenmeye de gerek yok.(Bu gereksiz bir öneri ama söylemeden geçemedim)

Yeni üyü olunca ve "degisik" konu acilinca, insanin pek inanasi gelmiyor artik ;-)
haha bende hayal ettim, baya güzelce tarif etmis
Bu durum gerçek olmayacak kadar saçma haklısınız. Detaya girmemin sebebi de,, de nasıl, anlamadım nasıl olmuş tarzı soruların gelmemesi içindi. Yoksa sizin dalga geçip ego tatmini yapmanız için değil.

Bu nasil bi taharet almak ???
S Secici_ Ne adli vakası ya? Sen sanki eminsin de rapor almaya çalışıyorsun gibi hissettim? Adli vaka çok alakasız. Hiç mi civarda bir jinekoloji tabelası görmedin be gülüm? Gir olduğu gibi anlat, bakınca anlar o merak etme.

Son düzenleme:
Bakmıyorlar. Özele de gidemiyorum.

Bunlarda bi acayip....catir catir kavga etmeyi biliyorsunuz ama en basit seyler yüzünden bi Siteye üye olup konu aciyorsunuz.
Hem annen bile senin kadar panik yapmamis, yoktur bisey korkma

İnternet kullanmayı biliyorsun google amcaya sor bi kızlık zarı nerdeymis diye
Kızlık zarı öyle hemen yirtilacak bişey değil baya içerde

makat bolumune bastırınca kızlık zarı gıdıyormuymus
3 yıldır evlıyım onca amelıyat oldum ...dogurdum falan
ınanın sımdı ogrendım

İnternet kullanmayı biliyorsun google amcaya sor bi kızlık zarı nerdeymis diye
Kızlık zarı öyle hemen yirtilacak bişey değil baya içerde
Bilgiler değişiyor. Bir yerde 2 cm bir yerde 4 cm içerde olduğu yazıyor.

Arkadaşlar. Mümkünse konu ile alakalı evet yada hayır diyin. Durumla alakalı yadirganmak için açmadım konuyu.

Kardeşim tamam paniğini anlıyoruz da evet ya da hayır nasıl diyelim jinekolog muyuz biz kaldı ki doktor olsak ne buradan nasıl net bir cevap verilir... sakin ol git muayene ol

Anlamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…