Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toxicantt ablammm :)
Okuduktan sonra bende "nasıl olur böyle birsey"deyip zihnimde canlandırmaya çalıştım (kovanın suyla doluşunu bile düsündüm inan) ama yok yahuu...
Olduramadım ben :))
Ya bakın. Durumun sacmaliginin farkındayım. İlk kez böyle bir şey oldu. Akabinde kan gelmesi haliyle endişelendirdi. Bunun bu kadar alay konusu olacağını tahmin etmiştim ama sabırla düzgün cevapların gelmesini bekleyecegimTeharet alırken Hamile kalmadin inşallah
Burda ne konular okuduk herşeyden hamile kalan var
eli kaymış bastırırkenMakat bolgesi ise nasil kizlik zarin bozulabilir?
Bu durum gerçek olmayacak kadar saçma haklısınız. Detaya girmemin sebebi de,, de nasıl, anlamadım nasıl olmuş tarzı soruların gelmemesi içindi. Yoksa sizin dalga geçip ego tatmini yapmanız için değil.Yeni üyü olunca ve "degisik" konu acilinca, insanin pek inanasi gelmiyor artik ;-)
haha bende hayal ettim, baya güzelce tarif etmis
HayirArkadaşlar. Mümkünse konu ile alakalı evet yada hayır diyin. Durumla alakalı yadirganmak için açmadım konuyu.
Bakmıyorlar. Özele de gidemiyorum.Ne adli vakası ya? Sen sanki eminsin de rapor almaya çalışıyorsun gibi hissettim? Adli vaka çok alakasız. Hiç mi civarda bir jinekoloji tabelası görmedin be gülüm? Gir olduğu gibi anlat, bakınca anlar o merak etme.
İnternet kullanmayı biliyorsun google amcaya sor bi kızlık zarı nerdeymis diyeYa bakın. Durumun sacmaliginin farkındayım. İlk kez böyle bir şey oldu. Akabinde kan gelmesi haliyle endişelendirdi. Bunun bu kadar alay konusu olacağını tahmin etmiştim ama sabırla düzgün cevapların gelmesini bekleyecegim
Bilgiler değişiyor. Bir yerde 2 cm bir yerde 4 cm içerde olduğu yazıyor.İnternet kullanmayı biliyorsun google amcaya sor bi kızlık zarı nerdeymis diye
Kızlık zarı öyle hemen yirtilacak bişey değil baya içerde
Arkadaşlar. Mümkünse konu ile alakalı evet yada hayır diyin. Durumla alakalı yadirganmak için açmadım konuyu.
Ne adli vakası ya? Sen sanki eminsin de rapor almaya çalışıyorsun gibi hissettim? Adli vaka çok alakasız. Hiç mi civarda bir jinekoloji tabelası görmedin be gülüm? Gir olduğu gibi anlat, bakınca anlar o merak etme.
Anlamamissinizmakat bolumune bastırınca kızlık zarı gıdıyormuymus
3 yıldır evlıyım onca amelıyat oldum ...dogurdum falan
ınanın sımdı ogrendım![]()