utanıyorum ama sormadan edemiycem...

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
arkadalar hamilelik dönemlerinde haftada kaçkez aşk yaşamamız gerkiyor ben daha 10 aylık evliyim:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:kafamçokkarıştı

canım bunun standart bi sayısı yoktur
hele hele bide hamileysen!!!!
cancazın ne kadar isterse
hamilelikte kimi insan daha çok ihtiyaç duyuyor
kimisi aklına bile gelmiyor (bu daha sık oluyor)
çünkü vicudunda o kadar çok değşiklikler oluyor ki
ve o kadar yorgun olabiliyorsun ki
ama hamile değilken haftada 2/3 kere diye okumuştum

işte fazla beraberliğin zararrı varmı siteler bakıyorum ama değişik değişik şeyler yazıyor

3 tane yapmanız gerekiyor. aç karna ya da tok karna... diyesim geldi birdensempatiksalakcinni

ay canım yaa öyle güzel sormuşsun ki?aşk yapmak.....:) neyse bu tamamen eşinle sana kalmış yeterince hassas davranmanız yeterli.

ilahi canim benim ya sen beni guldurdun allah da seni guldursun... canin ne zmn isterse yap :)) bi sakinca oldugu durumlarda doktor uyarir zaten

canım düşük riski yoksa doktorlar bi kısıtlama getirmediler.
ama bence ilk 3 ay biraz azaltmakta fayda var; malum en riskli dönem ilk 3 ay..

benim bildigim de bir sorun olmadigi surece ve ilk ve son aylar disinda iliskiye girmenin bir sakincasi yok.

yawaş bi ritim olmasıı gerekiomuş ama sayı hakkında bilgim yok haaa bu arada ben hiç istemiyodum daha yeni yeni kocişimi ösleddiiimi fark etmeye başladım:kedi:

yalniz hamilelikte erkek mutlaka prezervatif kullanmali enfeksiyon riskine karsi bu cok onemli unutmayin. ilk uc ayda isin pokunu cikarmadan kisitli yapin

vala çok güldüm ha allah ta seni güldürürsün istediğin kadar ama genede dikkat et genelde doktorlar 7aylık olsuktan sonra yok diyo keyfine göre takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…