Nemicim simdi senim yasin 23 olsaydi cocukta 26 bi tip seyler olabilirdi olabiliyor yani ama kizin yasi kucuk gercekten
eşimle 17 yaşında dersanede tanıştım,9 sene flörtten sonra 11 aylık evliyiz, evlenene kadar ben istemeden ne bi yerimi elledi ne öptü ne dokundu,yok yanlışlıkla oldu yok bilmem ne bunlar yuvarlak laflar, daha ne kadar olduda öpüşmeler elleşmeler başladı, niyeti belli dahada ilerletecek taleplerini, hazırsan devam et değilsen uzatma
Daha yasim kucuk ama hemen hemen her iliskide olur boyle seyler
Kendi kararini kendin vermelisin biz ne iliskinizi nede cocugu tanimiyoruz
Nemicim simdi senim yasin 23 olsaydi cocukta 26 bi tip seyler olabilirdi olabiliyor yani ama kizin yasi kucuk gercekten
$imdi yanli$ikla diyor yarin bilerek olur
sana tersse kestir at
ayrica bahseetigin hareketlerde ho$ deil seni oyalayip kendi keyfini çikarmak için yalan siyluyor
mide bulandirici resmen yaptiklari ..
canım o yüzden ben 17 yaşında tanıştık diye başladım eşimin 18-19...bu yaşa kadar tüm yaşlarını gördüm,bizde o yaşlarda olduk, iki insan bişeyler yaşamak ister ve yaşar ama kızı tedirgin edecek şekilde eli orda burda geziyosa hoş değil,bende korkardım heralde bana böyle yaklaşılsa
gerçekten seven ve değer veren biri karşısındaki kişinin rahatsız olabileceği şeyleri yapmaktan çekinir. seni üzmek ya da kırmaktan korkar bence. bu tarz şeyler hiç de öyle yanlışlıkla olacak şeyler değil. dikkatli olmanda fayda var.
Hepsi böyle olmasada çoğu böyle...bende yaşadım aynı durumu istemedim falan defalarca konuştuk bunu ama her seferinde istiyordu ilgisi varmış falan filan ama yok yani bana kendisi dahil bir sürü erkek kankam erkekler aşık olduğu kıza evlenmeden önce öpmeden ötesine geçmez eğer ilerisine geçiyorsa dokunma görmek istemek vs değer vermiyor demektir biz böyleyiz diye kendileri söylüyor hemde bunu söyleyenlerin içinde inançlısıda var dinle ilgisi olmayanıda...genel olarak hepsi aynı yani...
Yanlışlıkla manlışlıkla diyerek seni yokluyor.Vereceğin tepkiye göre devam edecek
Sadece normal olup olmadığını sorguluyorsan, gayet normal bir durum sizin yaşınız için. Erkek arkadaşın cinselliği merak ediyor belli ki.
Ancak önemli olan sen rahatsız olduğunu belirttikten sonra senin istemediğin birşeyi yapmaması. O konuda dikkat etmelisin.
öpüsmeye izin verdikten sonra ha ellemis ha ellememis ne fark eder..
bir kac aylik iliskide biraz hizli gitmiyormusunuz ?
sarilmak filan icin bile erkenmis bence daha yeni yeni tanismaya basliyorsun,
ilk aylarda boyle yaparsaniz sonraya ne kaldi...
Yalnız olacağınız ortamlara girmemende fayda var:)
Bu arada,öpüşmek fazlasıyla yakınlaşılan bir durumdur.
Öpsün ama başka yere temas etmesin demek,sevişirim ama öpüşmem demek gibi bir şey bence.
Evet ama opusmekten kastim su bir kac saniyelik dudak temaslariydi
Ne bileyim cocugun beni 10dakika nefessiz opecegini
Safim bu konularda ben
Bi de ilk defa birini opmek isteyince beklemedim ben de hata olmus farkindayim
Cinsel bi amacim yoktu aslinda sadecenopmek istemistim
Bir de bunun icin bekleme suresi ne kadardi onu bilmiyorum
Her opusen sevisecek diye bir sey yok ki
opuselim dersen 10 dk nefessiz kalirsin tabi
masum opucukler baskadir ufak buselerdir,
sanirim sen opmek istedigini soyleyince,
oda herseye izin verirsin sandi...
bekleme suresi diye birsey yok ama
1-2 ay daha cok yeni...
birbirinizi bi tanisaydiniz,
bi karsidakinin niyetini anlasaydin bence..
Evet haklisin
Gercekten sevse dokunmaz miydi yani
Tamam butun erkekler ayni degil ama minicik suphe yetiyor
Seven erkekte sevmeyen erkekte dokunmak ister Amaa aradaki fark seven erkeğe yapma deyince ayrılmayıp dokunmadan sever seni. Ama bunun için ayrılmaya kalkıyorsa Yada sen dokunma demene rağmen dokunuyorsa sevgisinden ciddi ciddi şüphe edebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?