Utaniyorum ama sormam lazim

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum

19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim

Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi

Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)

Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic

Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani

Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum

Abartiyor muyum hakli miyim

eşimle 17 yaşında dersanede tanıştım,9 sene flörtten sonra 11 aylık evliyiz, evlenene kadar ben istemeden ne bi yerimi elledi ne öptü ne dokundu,yok yanlışlıkla oldu yok bilmem ne bunlar yuvarlak laflar, daha ne kadar olduda öpüşmeler elleşmeler başladı, niyeti belli dahada ilerletecek taleplerini, hazırsan devam et değilsen uzatma

Daha yasim kucuk ama hemen hemen her iliskide olur boyle seyler
Kendi kararini kendin vermelisin biz ne iliskinizi nede cocugu tanimiyoruz

Nemicim simdi senim yasin 23 olsaydi cocukta 26 bi tip seyler olabilirdi olabiliyor yani ama kizin yasi kucuk gercekten

$imdi yanli$ikla diyor yarin bilerek olur
sana tersse kestir at
ayrica bahseetigin hareketlerde ho$ deil seni oyalayip kendi keyfini çikarmak için yalan siyluyor
mide bulandirici resmen yaptiklari ..

Nemicim simdi senim yasin 23 olsaydi cocukta 26 bi tip seyler olabilirdi olabiliyor yani ama kizin yasi kucuk gercekten

canım o yüzden ben 17 yaşında tanıştık diye başladım eşimin 18-19...bu yaşa kadar tüm yaşlarını gördüm,bizde o yaşlarda olduk, iki insan bişeyler yaşamak ister ve yaşar ama kızı tedirgin edecek şekilde eli orda burda geziyosa hoş değil,bende korkardım heralde bana böyle yaklaşılsa

gerçekten seven ve değer veren biri karşısındaki kişinin rahatsız olabileceği şeyleri yapmaktan çekinir. seni üzmek ya da kırmaktan korkar bence. bu tarz şeyler hiç de öyle yanlışlıkla olacak şeyler değil. dikkatli olmanda fayda var.

Hepsi böyle olmasada çoğu böyle...bende yaşadım aynı durumu istemedim falan defalarca konuştuk bunu ama her seferinde istiyordu ilgisi varmış falan filan ama yok yani bana kendisi dahil bir sürü erkek kankam erkekler aşık olduğu kıza evlenmeden önce öpmeden ötesine geçmez eğer ilerisine geçiyorsa dokunma görmek istemek vs değer vermiyor demektir biz böyleyiz diye kendileri söylüyor hemde bunu söyleyenlerin içinde inançlısıda var dinle ilgisi olmayanıda...genel olarak hepsi aynı yani...

Sadece normal olup olmadığını sorguluyorsan, gayet normal bir durum sizin yaşınız için. Erkek arkadaşın cinselliği merak ediyor belli ki.
Ancak önemli olan sen rahatsız olduğunu belirttikten sonra senin istemediğin birşeyi yapmaması. O konuda dikkat etmelisin.

valla ben esimle 29 yasinda tanaistim esim 39 yasinda idi
o yurt disinda yasiyordu
yanima geldi iki hafta kaldi
ne el heraketi ne baska birsey görmedim

bazi erkeklerin beyni asagida oluyor
ve genelde onlar ilk gunden kendilerini belli ederler

bende nişanlımla 17 yaşımda (o 20 yaşında) tanıştık 6 yıllık flörtten sonra 5 ay önce nişanlandık bugüne kadar ben istemeden ne beni öpmüş nede istemediğim bişi yapmıştır. bence canım daha erken kendini ne olursa olsun geri çek her konuda da.yanlışlıkla filanlarada kanma sakın.

öpüsmeye izin verdikten sonra ha ellemis ha ellememis ne fark eder..
bir kac aylik iliskide biraz hizli gitmiyormusunuz ?
sarilmak filan icin bile erkenmis bence daha yeni yeni tanismaya basliyorsun,
ilk aylarda boyle yaparsaniz sonraya ne kaldi...

Yalnız olacağınız ortamlara girmemende fayda var:)

Bu arada,öpüşmek fazlasıyla yakınlaşılan bir durumdur.
Öpsün ama başka yere temas etmesin demek,sevişirim ama öpüşmem demek gibi bir şey bence.

Daha yasim kucuk ama hemen hemen her iliskide olur boyle seyler
Kendi kararini kendin vermelisin biz ne iliskinizi nede cocugu tanimiyoruz

$imdi yanli$ikla diyor yarin bilerek olur
sana tersse kestir at
ayrica bahseetigin hareketlerde ho$ deil seni oyalayip kendi keyfini çikarmak için yalan siyluyor
mide bulandirici resmen yaptiklari ..

Yanlışlıkla manlışlıkla diyerek seni yokluyor.Vereceğin tepkiye göre devam edecek

Opusmeyi ben istedim hadi ona ben kasindim
Ama bunu yapmasi beni kirdi gercekten ustelik bu konuyu ustu kapali konusmustuk bana yok artik benden oyle seyler bekliyor musun dedi
Hatta benim olmazsan taciz ederim diye bi sarki var biliyosunuz o sarkiyla dalga gecerdik sonra ben kafami gogsune yaslarken elimi de koyuyorum hep bana beni taciz ettin resmen diye saka yapip dalga geciyodu ben de seni taciz edicem diyodu ve ben istemedigimi defalarca belirttim ama hep saka yollu konusuyorduk
Bugun artik ciddi bi sekilde konustum ve cok ileri gittim ozur dilerim falan dedi Ama ben onun cinsellik merakini gidercek bi kiz olmak istemiyorum ve su an burda yazilanlarin da etkisiyle sevgisinden supheye dustum
Eger tahmin ettigim gibi cikarsa bu isin sonu azili bir feminist olucam

Hem de o evlenmeden dokunamama konusu gercekten moralimi bozdu
Demek ki buyuk ihtimal ben sadece merak giderme araciyim. Yine

Evet ama opusmekten kastim su bir kac saniyelik dudak temaslariydi
Ne bileyim cocugun beni 10dakika nefessiz opecegini
Safim bu konularda ben

Bi de ilk defa birini opmek isteyince beklemedim ben de hata olmus farkindayim
Cinsel bi amacim yoktu aslinda sadecenopmek istemistim
Bir de bunun icin bekleme suresi ne kadardi onu bilmiyorum

Her opusen sevisecek diye bir sey yok ki

Son düzenleme:

opuselim dersen 10 dk nefessiz kalirsin tabi
masum opucukler baskadir ufak buselerdir,
sanirim sen opmek istedigini soyleyince,
oda herseye izin verirsin sandi...

bekleme suresi diye birsey yok ama
1-2 ay daha cok yeni...
birbirinizi bi tanisaydiniz,
bi karsidakinin niyetini anlasaydin bence..

Son düzenleme:

Evet haklisin
Bir azgin teke daha iste

Burda da yine haklisin tabi ki
Ama ben her zamanki aptalligimi yapip insanlarin ic dunyasini anlayabildigimi sandim
Bir de cikmadan bana ben iliskilerimi cinsellik icin yasamam demisti
O kadar guven sorunum olmasina ragmen yine guvendim
Gerci su an hicbir sey tam belli degil ama

Bu konuyu konustuk gerci ama bi kere daha onunla konusmak istiyorum
Annem beni onn merakini gidereyim diye dogurmadi
Gercekten sevse dokunmaz miydi yani
Tamam butun erkekler ayni degil ama minicik suphe yetiyor

Evet haklisin

Gercekten sevse dokunmaz miydi yani
Tamam butun erkekler ayni degil ama minicik suphe yetiyor

Seven erkekte sevmeyen erkekte dokunmak ister Amaa aradaki fark seven erkeğe yapma deyince ayrılmayıp dokunmadan sever seni. Ama bunun için ayrılmaya kalkıyorsa Yada sen dokunma demene rağmen dokunuyorsa sevgisinden ciddi ciddi şüphe edebilirsin...

Yapmasini istemedigimi anlamis olmaliydi aslinda ama bugun acikca belli ettim sanirim ayrilalim falan da demedim
Ben seni benden nefret etsen de birakmam falan diyor gerci artik boyle seylere inanmamayi da ogrendim
Bence seven erkek dokunmaya kiyamaz artik buna inaniyorum
Ben mesela ona bu sekilde hic dokunmadim
Yani cinsellik guden bir amacla

Erkek olup da anlamak isterdim su meraki cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…