Utaniyorum ama sormam lazim

Erkeklerin sevgililik amacı genelde kızları cinsel dürtülerini tatmin etmek içindir bu yaşlarda..
Göğüslerini ellemesine izin verirsen dahada ileriye gidecektir ..bunlar zamanlama sırasıyla göğüslerini elleme cinsel bölgene dokunma,okşama,kendi organına dokundurma sürtünme sonrası cinsel ilişki ..bir süre sonra da ayrılık ve pişmanlıklar...aman kızım dikkat et ne olır tazecik gencecik kızsın çok gençsin kendini bu tarz ergenlerin cinsel dürtüleri için heba etme..
Hayat bunlardan ibaret değil gerçekler çok başka..
Sen kendine odaklan..tabiki sevgilin olacak ama pişman olacağın durumlar yaşama.. Herşey yerinde ve zamanında güzel..
Olsun yine de çok güzel anlatmissiniz 🤗

Normal değil. Çok güvenme lütfen. 🙏
Tepkini göster, zaten niyeti kötüyse kendiliğinden gider.
Bir erkeğin meme ellemesi ne demek normal değil ya, ben bu forumda neler okuyacağım daha :KK70: Konu eski ama kızla sevgililer, öpüşüyorlarmış da.

Çocuğun eli memesine kayınca mı sapık oluyor yani 😂

Bir erkeğin meme ellemesi ne demek normal değil ya, ben bu forumda neler okuyacağım daha :KK70: Konu eski ama kızla sevgililer, öpüşüyorlarmış da.

Çocuğun eli memesine kayınca mı sapık oluyor yani 😂
Normal değil. Karşısında ergenliğe yeni girmiş 19 yaşlarında bir genç kız var. (Bence saf niyetli bir çocuk. Anlatma tarzına bakılınca) Ve rahatsız bu hareketlerinden. Rahatsız olmazsa yazmazdı istememezlik etmezdi. Rahatsız olduğu hiçbir şeyi karşısındaki erkeğin yapma hakkı yok. İstemediği halde yapılınca bu hareket evet sapıklık oluyor benim lugatıma göre 🤷

Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum :KK5:

19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim

Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi

Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)

Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic

Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani

Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum :KK14:

Abartiyor muyum hakli miyim:KK5:
Tamamen haklısın hislerine sonuna kadar güven rahatsız olduğun ortamlardan ve kişilerden hemen uzaklaş sakın insanlar veya işte x bana küsecek veya işte yalnız kalıcam diyerek kendini kullandırma

Bana surekli cok seksisin diyor
Bu kadar kısa süreli ilişkide bunu açık açık diyenin niyeti belli bence. Bakın erkekler evet arzular o yaşta erkekler cinselliği keşfetmek ister, merak da eder ama siz beni ilk önce cinsel anlamdan ziyade saf bir sevgiyle sevsin diyorsunuz.

Böyle seven bir adam bu kadar erken davranmaz.Hadi varsayalım içgüdülerine yenik düştü sizin de ufak bir buse isteğiniz ona cesaret verdi. Bir daha bunu yapmanı istemiyorum dediğiniz an size dokunmamalı.Öpücük istediniz diye her şeye izin vermiş olmuyorsunuz sonuçta, isterseniz bir daha öpmek istemediğimizi belli ettiğiniz an onu bile yapmamalı. Seven insan karşısındakini rahatsız etmez. Bu kişi kötü biri değil ama maalesef sizi fazlaca cinsel olarak arzuluyor ve bu da sizin aradığınız saf sevgiyi geride bırakmış. Sizi gerçekten seviyor da olabilir ama bu bastıramadığı cinsel dürtülerinin oluşturduğu kısa zamanlı yalancı bir sevgi olabilir ve o da farkında değildir. Yani açıkçası riskli bir durumdasınız.

Siz de memnunsanız dokunulmaktan çok da kafaya takmayın kullanıldığınızı düşünmeyin çünkü iki kişinin rızası var ve iki kişi de halinden memnum ama memnun değilseniz ona olan güveniniz ancak size dokunmazsa gelir ve sizi gerçekten seviyorsa bu koşulu kabul edecektir.

Ben burada en büyük yanlışı kişinin sırf kendi rahat etsin diye size yalan söylemesinde gördüm. Size rahat dokunmak içinse bu yalanlar özellikle ayrıca kötü. Mesela genelde hep sinemaya çağırıyorsa sanki film gurmesi gibi bol bol sıkıntı. Bir de hep dişiliğiniz üzerine sohbet dönmesi de hiç hoş değil tamam döner belki dönmesine de belki 1. yılda falan daha ilk aydan çok seksinler falan, taciz şakaları hep bel altı cümleler çok sıkıntı. Bana kalırsa kullanılıyor olma durumunuz muhtemel ama iyi tarafı bence karşıdaki kişi de sizi kullandığından bihaber sadece cinsel dürtülerinin aşkla karıştırıyor.

2013 konusu. Kızımız 19 yaşından 27 yaşına gelmiş ve muhtemelen nereye neden dokunulduğunu filan öğrenmiştir. Yoruma artık gerek de yoktur 😊
ya allahım o kadar da cevaplar yazdım kızımıza yardım ederim diye tüh :( Neyse benzer durumlarırı yaşayan günümüz genç kızları dediklerime kulak verir artık 😄

Normal değil. Karşısında ergenliğe yeni girmiş 19 yaşlarında bir genç kız var. (Bence saf niyetli bir çocuk. Anlatma tarzına bakılınca) Ve rahatsız bu hareketlerinden. Rahatsız olmazsa yazmazdı istememezlik etmezdi. Rahatsız olduğu hiçbir şeyi karşısındaki erkeğin yapma hakkı yok. İstemediği halde yapılınca bu hareket evet sapıklık oluyor benim lugatıma göre 🤷
Tabii ki rahatsız olunan bir şeyi karşı tarafın yapma hakkı yok ama ben okuduğumda rahatsızlıktan çok konu sahibi koyacağı sınırlardan emin değil gibi geldi.

Öpüşürken kıyafetlerin üstünden bile olsa dokunmak o anın getirdiği bir şey bana göre. Gerçi kaç yıl geçmiş aradan ne desek boşa oluyor zaten.

Agustos 2017 de girmiş en son konu sahibi 🤔
Acaba evlendimi naptıı 🙄
Tam girdim 2013 konusu hortlatmak nelaka şimdi dedim 🤣🤣
Bence cvp olarak boşuna beklemeyelimm :KK70:

Back
X