Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum
19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim
Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi
Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)
Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic
Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani
Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum
Abartiyor muyum hakli miyim