Utaniyorum ama sormam lazim

Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum :5:

19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim

Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi

Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)

Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic

Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani

Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum :14:

Abartiyor muyum hakli miyim:5:

hayir abartmiyorsun ,karsindaki ksinin seni sevmek degil daha cok kullanmak istiyormus gibi algiladim,kendi kiz kardesi yokmuymus ,sevmek sadece dokunmak degildir ,yarin birgun dahada ileri gitmek isteyebilir ,kesin kesin tavrini koy seni seviyorsa ne maddi nede manevi zarar vermek istemez anlayisla karsilar ve sana karsi daha saygili davranir,bide bu tur insanlarla basbasa kalmak iyi bir fikir degil,

erkekler böyle canım
istemezin dokunma yapma dersin zorla yapmaya çalışan sen bana güvenmiyormusun deyip küsenleride var...

Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum :KK5:

19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var

Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum

Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)

Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic

Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim

Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum :KK14:

Abartiyor muyum hakli miyim:KK5:
Gerçekten seven insan , bunları yapmaz emin ol bende 1aylik evliyim eşimle 1yil boyunca sevgiliydik,bırak sarılmayı ,öpmeyi, elimi dahi tutarken utanarak tutuyordu.Seven insan kendi gözünden dahi kıskanır seni ve sabırla evleneceğiniz günü beklemeli bence bu sevgilim fikrini tekrar düşünmelisin ,zira eski sevgilinle yaşadığın kötü zamanlarını hatırlayıp ,dejavu yaşamak istemezsin diye düşünüyorum 😊

Gerçekten seven insan , bunları yapmaz emin ol bende 1aylik evliyim eşimle 1yil boyunca sevgiliydik,bırak sarılmayı ,öpmeyi, elimi dahi tutarken utanarak tutuyordu.Seven insan kendi gözünden dahi kıskanır seni ve sabırla evleneceğiniz günü beklemeli bence bu sevgilim fikrini tekrar düşünmelisin ,zira eski sevgilinle yaşadığın kötü zamanlarını hatırlayıp ,dejavu yaşamak istemezsin diye düşünüyorum 😊
Kız bu heriften sonra sekiz tane sevgili yapmış, şimdiye evlenip çoluk çocuğa karışmıştır muhtemelen.

Ayrıca seven insan sevişir 😂

Konu 2013 yılının konusu
Şimdi 28 yaşında ve bunlara daha çok karar verecek yaştadır zaten 🥴
Belki evlenmiştir bile 🤪
Ama bir erkeğin de el tutarken utanması falan abartı geldi bana ya, hadi ilk kez utanırsın sonra gururla tutarsın sevdiceğinin elini. Ayrıca iki taraf da rahatsız olmuyorsa istiyorsa sarılmanın öpmenin ve daha fazlasının "kıymak"la alakası olduğunu sanmıyorum. Ne yani şimdi evlenildi diye belediye başkanının verdiği yetki ile kıymaktan çıkıyor mu bu durum 🥴

Konu 2013 yılının konusu
Şimdi 28 yaşında ve bunlara daha çok karar verecek yaştadır zaten 🥴
Belki evlenmiştir bile 🤪
Ama bir erkeğin de el tutarken utanması falan abartı geldi bana ya, hadi ilk kez utanırsın sonra gururla tutarsın sevdiceğinin elini. Ayrıca iki taraf da rahatsız olmuyorsa istiyorsa sarılmanın öpmenin ve daha fazlasının "kıymak"la alakası olduğunu sanmıyorum. Ne yani şimdi evlenildi diye belediye başkanının verdiği yetki ile kıymaktan çıkıyor mu bu duTarihi bende

Tarihi yeni farkettim öncelikle bunu bildirmem gerekiyor,ayriyeten her insanın yapısı farklı olabilir benim eşim bu konularda çok hassastı gerçekten garip gelebilir ama bende en başında böyle olmasını isterdim değilse bendede farklı izlenimler birakabilirdi,onun hakkında farklı, kötü düşüncelere kapilabilirdim,zira yok sarılalım yok bilmem napalım deyip ardından ayrilanlari çok gördüm onun için etrafımdaki bu durumu yaşayan insanlar bana hep tecrübe oldu.Her birey sizin gibi yahut benim gibi dusunmeyebilir,benim düşünce tarzım bu şekilde burada herkez her konuda yorum yapabilir.Herkezin bakış açısı farklıdır bu yorumda benim fikrim sizin fikrinize saygı duyarım lakin alakası yok dediğiniz bir kelime bizim hayatımızda farklı anlamlar taşıyor onun için yaşamayan bilemez derler ya işte öyle bir durum.Tesekkur ederim yorumunuz için.😊

Ben sizinle aynı fikirde değilim,seven insan asla değişmez lakin gerçekten seviyorsa tabi, şöyle ki değişebilir diyenlerin de çoğu yüz güzelliği için sevmiştir evet yüzün güzelliği geçince sevgide biter lakin önemli olan kalbinin güzelliğine aşık olmak zira kalp asla değişmez 😊☺️

Ya bana yardımcı olurmusunuz çok çaresiz kaldım kimseylede konuşamıyorum şimdi ben 6 aylık evliyim ve 2 ay önce ilişkiye girebildim herşey çok normal fakat eşim erken boşalma sorunu yaşıyor ve ben ilişkide boşalamıyorum kendisi boşalıp çekiliyo beni düşünmüyo ben int araştırdım boşalmam gerekiyormuş bi akıl verin ne yapmam lazım 😒

Ya bana yardımcı olurmusunuz çok çaresiz kaldım kimseylede konuşamıyorum şimdi ben 6 aylık evliyim ve 2 ay önce ilişkiye girebildim herşey çok normal fakat eşim erken boşalma sorunu yaşıyor ve ben ilişkide boşalamıyorum kendisi boşalıp çekiliyo beni düşünmüyo ben int araştırdım boşalmam gerekiyormuş bi akıl verin ne yapmam lazım 😒
Konuyla ne alaka şimdi🤣

eşimle 17 yaşında dersanede tanıştım,9 sene flörtten sonra 11 aylık evliyiz, evlenene kadar ben istemeden ne bi yerimi elledi ne öptü ne dokundu,yok yanlışlıkla oldu yok bilmem ne bunlar yuvarlak laflar, daha ne kadar olduda öpüşmeler elleşmeler başladı, niyeti belli dahada ilerletecek taleplerini, hazırsan devam et değilsen uzatma
Net

Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum :KK5:

Ve sadede geliyorum:

Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum :KK14:

Abartiyor muyum hakli miyim:KK5:
Erkeklerin sevgililik amacı genelde kızları cinsel dürtülerini tatmin etmek içindir bu yaşlarda..
Göğüslerini ellemesine izin verirsen dahada ileriye gidecektir ..bunlar zamanlama sırasıyla göğüslerini elleme cinsel bölgene dokunma,okşama,kendi organına dokundurma sürtünme sonrası cinsel ilişki ..bir süre sonra da ayrılık ve pişmanlıklar...aman kızım dikkat et ne olır tazecik gencecik kızsın çok gençsin kendini bu tarz ergenlerin cinsel dürtüleri için heba etme..
Hayat bunlardan ibaret değil gerçekler çok başka..
Sen kendine odaklan..tabiki sevgilin olacak ama pişman olacağın durumlar yaşama.. Herşey yerinde ve zamanında güzel..

Erkeklerin sevgililik amacı genelde kızları cinsel dürtülerini tatmin etmek içindir bu yaşlarda..
Göğüslerini ellemesine izin verirsen dahada ileriye gidecektir ..bunlar zamanlama sırasıyla göğüslerini elleme cinsel bölgene dokunma,okşama,kendi organına dokundurma sürtünme sonrası cinsel ilişki ..bir süre sonra da ayrılık ve pişmanlıklar...aman kızım dikkat et ne olır tazecik gencecik kızsın çok gençsin kendini bu tarz ergenlerin cinsel dürtüleri için heba etme..
Hayat bunlardan ibaret değil gerçekler çok başka..
Sen kendine odaklan..tabiki sevgilin olacak ama pişman olacağın durumlar yaşama.. Herşey yerinde ve zamanında güzel..
Konunun tarihine baktınız mı belki şuan evli ve bebeli😁😁

Back
X