- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
Bende gençliği bu batağa saplamanin mantığını anlamıyorum herşeyin zamanı vardır tabiki öcü değil ama ne kadar kötü niyetli insanlar var biliyormusunuz siz müge anlıyor göçmüş izlemiyorsunuz başımıza ne geliyorsa medeniyet diye adlandirdigimiz canavardan geliyor
oysaki medeniyet bu değil böyle sanarak cahilligin büyüğünü yapıyoruz
Ben cinselliği yaşasın demedim, buna medeniyet de demedim. Hatta öbür konusunda çocuğun yaptığı şakalara bakın, mide bulandırıcı, ondan büyük olduğumuzu, onu korumak için böyle davrandığımızı, doğru kararlar vermesini istediğimizi, endişelendiğimizi söyledim ama bazı şeyler bilinçaltına işliyor ve ileride daha büyük problemlere yol açabilir. Zaten şu anda etrafında bu tip aman yapma, etmeler olduğu için bunca üzülüp korkmuş. İstemiyorsa çakar tokadı, geçer. Bu kadar üzülmeye, takmaya gerek olmaz ya da istiyorsa kendi seçimidir 18 yaşındaki bir bireye kalkıp da amanın ne yaptın sen!!! denmesi rencide edici bence ama belli ki toplumsal yargıların boyunduruğu altında üzülüyor. Bu yüzden diyorum tü ka ka demek yerine, zamanında ve doğru insanla yaşanan şeylerin doğru olduğunu öğretmek lazım. Bazı yorumları çok tuhaf buldum ben, bu da benim fikrim...
Bir de neden medeniyet, değişim, kadınlara özgürlük vs. denince akla bir tek cinsellik geliyor? Kadınların tek özgürlüğü, tek medeniyeti bu mu ki? Maalesef ülkemizin görüşleri biraz sığ.
Son düzenleme: