Utaniyorum ama sormam lazim

Bende gençliği bu batağa saplamanin mantığını anlamıyorum herşeyin zamanı vardır tabiki öcü değil ama ne kadar kötü niyetli insanlar var biliyormusunuz siz müge anlıyor göçmüş izlemiyorsunuz başımıza ne geliyorsa medeniyet diye adlandirdigimiz canavardan geliyor
oysaki medeniyet bu değil böyle sanarak cahilligin büyüğünü yapıyoruz

Ben cinselliği yaşasın demedim, buna medeniyet de demedim. Hatta öbür konusunda çocuğun yaptığı şakalara bakın, mide bulandırıcı, ondan büyük olduğumuzu, onu korumak için böyle davrandığımızı, doğru kararlar vermesini istediğimizi, endişelendiğimizi söyledim ama bazı şeyler bilinçaltına işliyor ve ileride daha büyük problemlere yol açabilir. Zaten şu anda etrafında bu tip aman yapma, etmeler olduğu için bunca üzülüp korkmuş. İstemiyorsa çakar tokadı, geçer. Bu kadar üzülmeye, takmaya gerek olmaz ya da istiyorsa kendi seçimidir 18 yaşındaki bir bireye kalkıp da amanın ne yaptın sen!!! denmesi rencide edici bence ama belli ki toplumsal yargıların boyunduruğu altında üzülüyor. Bu yüzden diyorum tü ka ka demek yerine, zamanında ve doğru insanla yaşanan şeylerin doğru olduğunu öğretmek lazım. Bazı yorumları çok tuhaf buldum ben, bu da benim fikrim...

Bir de neden medeniyet, değişim, kadınlara özgürlük vs. denince akla bir tek cinsellik geliyor? Kadınların tek özgürlüğü, tek medeniyeti bu mu ki? Maalesef ülkemizin görüşleri biraz sığ.

Son düzenleme:
ilk yazdığım mesajı gören görmüştür heralde, adeta sonra yazılacak bazı düşünceleri öngörerek yazmış olmalıyım ki tam da bahsettiğim şeyler tartışılmış.

lütfen 19 yaşında bir kızın kendini baskılamasına sebep olacak öcü tabirlerden kaçınalım. istediğiyle istediği için her şeyi yaşamaya hakkı var. bizler ne anasıyız, ne babasıyız ne de dünya üzerindeki en doğru tercihlerin merkeziyiz. kimse bilemez ne yaşta ne kadar ne yaşanmalı. ancak bunu kendisi bilecek. hayatındaki insanı ben de onaylamasam da "erkeklere güvenme", "kullanır" "kıyamaz sevse" gibi gerçeklik dışı genellemeler yapmayalım. kadın da erkek da sağlıklı her birey özetle; sevgilisiyle ya da hayatındaki insanla bir şeyler yaşamak isteyebilir bunda ayıplanacak bir nokta yok. baskıcı toplumun ürünü olan şeyleri sorgusuz benimsediğimiz gibi bir de temiz beyinlere dayatmayalım. "sen yüz vermesen yapmazdı" gibi de gerçekliği belli olmayan ithamlarda bulunmayalım.

cinsellik sadece erkekler için yaratılmış kadının da erkeği mutlu etmek için dahil olduğu bir şey değil. ne demek seven kıyamaz? birbirini seven insanların birbirine dokunmak istemesinden doğal bir şey yok bu hayatta. ister beğenilsin isterse kimse beğenmesin ama, cinselliğin kötü olduğu hiçbir evlilik de sürmüyor. ya da aldatmalara gidiyor. yatakta kocasının ona yaptığı şeyleri zulüm gibi gören, bunları bitse de gitsek gibi algılayan ve bu hayata mahkum olan kadınların çoğu cinsellikten bir haber yaşıyor, hep bu saçma dayatmalar yüzünden. bunun adı da medeniyet değil, akıl yürütüp kalıplaşmış şeyleri benimsememektir. herkesin cinsel yaşamı kendini ilgilendirir, kimseye genellemelerle korku vermeyin.

eklemeden de geçemeyeceğim birkaç şey daha var; bir de birlikte olunma durumuna "kullanılmak" olarak bakılması kavramın nerelere kadar vardığının bir kanıtı. bunları dediğim için yuhalanacağım muhtemelen ama kimsenin kimseyi kullandığı yok. çünkü iki tarafın da yaşadığı ve zevk alması gereken bir olgudur bu. bu yüzden de istek ve niyet olmasıdır temelde yatan. illa bu zevk evlenince alınıyor, evlenmeden öncekiler yalnızca ızdırap mı yani? niye buralara kadar zihinlere kadar tabulaştırılıyor bu şeyler. sağlıklı bir cinsel yaşamın nesi bu kadar ayıp hala aklım almıyor. bunu seçmeyen kadar seçenin de kendi tercihi olduğunu akıllardan çıkarmayalım. kimse kimseyi kullanmıyor. biriyle birlikte olmak mağdur olmak değildir. masumiyet çalınması, kıyılması, ortada bırakılması vs. böyle şeyleri insanlara aşılamayalım. sevgiler.

Son düzenleme:
cinselliği hemen dine bağlayan arkadaşlar, belki karşınızdaki kişi din kurallarına o kadar da riayet etmeden yaşıyor hayatını?
herkes sizin gibi dört dörtlük yaşamak zorunda mı ki?
kaldı ki siz sanki dört dörtlük mü yaşıyorsunuz? dinimiz kimseyi kınamamayı gerektirmiyo mu?
o kişiyi yerden yere vurunca ekstra sevap mı kazandığınızı sanıyorsunuz?
ne biliyorsunuz belki o kişi Allahın sizden çok daha fazla sevdiği bi kulu?
Rabbim bile gönülden yapılan tövbeleri kabul ediyorken, sizin karşınızdakine ahlaksız demeniz hangi dine sığar?

Ben cinselliği yaşasın demedim, buna medeniyet de demedim. Hatta öbür konusunda çocuğun yaptığı şakalara bakın, mide bulandırıcı, ondan büyük olduğumuzu, onu korumak için böyle davrandığımızı, doğru kararlar vermesini istediğimizi, endişelendiğimizi söyledim ama bazı şeyler bilinçaltına işliyor ve ileride daha büyük problemlere yol a8çabilir. Zaten şu anda etrafında bu tip aman yapma, etmeler olduğu için bunca üzülüp korkmuş. İstemiyorsa çakar tokadı, geçer. Bu kadar üzülmeye, takmaya gerek olmaz ya da istiyorsa kendi seçimidir 18 yaşındaki bir bireye kalkıp da amanın ne yaptın sen!!! denmesi rencide edici bence ama belli ki toplumsal yargıların boyunduruğu altında üzülüyor. Bu yüzden diyorum tü ka ka demek yerine, zamanında ve doğru insanla yaşanan şeylerin doğru olduğunu öğretmek lazım. Bazı yorumları çok tuhaf buldum ben, bu da benim fikrim...

Bir de neden medeniyet, değişim, kadınlara özgürlük vs. denince akla bir tek cinsellik geliyor? Kadınların tek özgürlüğü, tek medeniyeti bu mu ki? Maalesef ülkemizin görüşleri biraz sığ.

Burdaki konu bu olduğu için olabilirmi acaba zaten oda doğru olmadığının farkindaki bize sormuş herkes istediği gibi yaşar o ayrı mesele ben zaten kadının baskilanmasina karşıyım bende bir kadınım nihayetinde sadece bu zamanda kimseye güven olmaz genç kızlarımızın başına neler geliyor bunun altindada genelde bu cinsel özgürlük yatıyor malesef

Kızlar bazı şeyleri çok erken yaşıyor daha kendini tanımadan ne istediğini ölçüp tartmadan duygulara kapılarak mantıksız işler yapıyorlar

Açıkçası bana ters ama bana ters yani başkasına göre normal olabilir saygı duyarım

Evet haklısın fazla baskıda doğru değil ters tepebilir ama fazla özgürlükten iyi değil be arkadaşım.

Saygılar :)

ilk yazdığım mesajı gören görmüştür heralde, adeta sonra yazılacak bazı düşünceleri öngörerek yazmış olmalıyım ki tam da bahsettiğim şeyler tartışılmış.

lütfen 19 yaşında bir kızın kendini baskılamasına sebep olacak öcü tabirlerden kaçınalım. istediğiyle istediği için her şeyi yaşamaya hakkıo var. bizler ne anasıyız, ne babasıyız ne de dünya üzerindeki en doğru tercihlerin merkeziyiz. kimse bilemez ne yaşta ne kadar ne yaşanmalı. ancak bunu kendisi bilecek. hayatındaki insanı ben de onaylamasam da "erkeklere güvenme", "kullanır" "kıyamaz sevse" gibi gerçeklik dışı genellemeler yapmayalım. kadın da erkek da sağlıklı her birey özetle; sevgilisiyle ya da hayatındaki insanla bir şeyler yaşamak isteyebilir bunda ayıplanacak bir nokta yok. baskıcı toplumun ürünü olan şeyleri sorgusuz benimsediğimiz gibi bir de temiz beyinlere dayatmayalım. "sen yüz vermesen yapmazdı" gibi de gerçekliği belli olmayan ithamlarda bulunmayalım.

cinsellik sadece erkekler için yaratılmış kadının da erkeği mutlu etmek için dahil olduğu bir şey değil. ne demek seven kıyamaz? birbirini seven insanların birbirine dokunmak istemesinden doğal bir şey yok bu hayatta. ister beğenilsin isterse kimse beğenmesin ama, cinselliğin kötüo olduğu hiçbir evlilik de sürmüyor. ya da aldatmalara gidiyor. yatakta kocasının ona yaptığı şeyleri zulüm gibi gören, bunları bitse de gitsek gibi algılayan ve bu hayata mahkum olan kadınların çoğu cinsellikten bir haber yaşıyor, hep bu saçma dayatmalar yüzünden. bunun adı da medeniyet değil, akıl yürütüp kalıplaşmış şeyleri benimsememektir. herkesin cinsel yaşamı kendini ilgilendirir, kimseye genellemelerle korku vermeyin.

eklemeden de geçemeyeceğim birkaç şey daha var; bir de birlikte olunma durumuna "kullanılmak" olarak bakılması kavramın nerelere kadar vardığının bir kanıtı. bunları dediğim için yuhalanacağım muhtemelen ama kimsenin kimseyi kullandığı yok. çünkü iki tarafın da yaşadığı ve zevk alması gereken bir olgudur bu. bu yüzden de istek ve niyet olmasıdır temelde yatan. illa bu zevk evlenince alınıyor, evlenmeden öncekiler yalnızca ızdırap mı yani? niye buralara kadar zihinlere kadar tabulaştırılıyor bu şeyler. sağlıklı bir cinsel yaşamın nesi bu kadar ayıp hala aklım almıyor. bunu seçmeyen kadar seçenin de kendi tercihi olduğunu akıllardan çıkarmayalım. kimse kimseyi kullanmıyor. biriyle birlikte olmak mağdur olmak değildir. masumiyet çalınması, kıyılması, ortada bırakılması vs. böyle şeyleri insanlara aşılamayalım. sevgiler.

Tavsiyelerin için teşekkürler canım belliki ıkimizin yaşayışı arasında dağlar kadar fark var o yüzden sen bildiğin gibi özgürce yaşa arkadaşım bu senin hayatın

Amaa ben burda fikirlerimi yazmakta özgürüm senin gibi bana onu boyle gösterme bundan şundan kaçın gibi tabirler kullanamazsınız

asıl bu temiz beyinlere bu özgürlükçü nutukları kazimayalim herşeyi zamanında guvenebilecekleri insanlarla yaşasınlar benim dedigim bu

Tavsiyelerin için teşekkürler canım belliki ıkimizin yaşayışı arasında dağlar kadar fark var o yüzden sen bildiğin gibi özgürce yaşa arkadaşım bu senin hayatın

Amaa ben burda fikirlerimi yazmakta özgürüm senin gibi bana onu boyle gösterme bundan şundan kaçın gibi tabirler kullanamazsınız

asıl bu temiz beyinlere bu özgürlükçü nutukları kazimayalim herşeyi zamanında guvenebilecekleri insanlarla yaşasınlar benim dedigim bu

birebir sizi işaret eden bir söylemim yok, okuduğum tüm yorumları ima ederek ortaya genel bir tablo çıkardım. emir cümlesi yoktur orada, edilen her söze karşı samimi bir bunları yapmayın cümlesi var aksine. söylediklerim de özgürlükçü nutuklar değil, korkutmaya iz bırakacak şeylere sebep olmamak adına hatırlatma niteliği taşıyan şeyler.

elbette her şey güvendiğin insanla güzel. aksini iddia etmedim ama ufak bir insana "kullanırlar seni öptürme kendini, sen yüz veriyorsun" gibi onu suçlayıcı cümleler kurmak da hoş değil. yoksa ne haddime kime ne yapacağını ben söyleyecek değilim ve bunun bilincindeyim.

cinselliği hemen dine bağlayan arkadaşlar, belki karşınızdaki kişi din kurallarına o kadar da riayet etmeden yaşıyor hayatını?
herkes sizin gibi dört dörtlük yaşamak zorunda mı ki?
kaldı ki siz sanki dört dörtlük mü yaşıyorsunuz? dinimiz kimseyi kınamamayı gerektirmiyo mu?
o kişiyi yerden yere vurunca ekstra sevap mı kazandığınızı sanıyorsunuz?
ne biliyorsunuz belki o kişi Allahın sizden çok daha fazla sevdiği bi kulu?
Rabbim bile gönülden yapılan tövbeleri kabul ediyorken, sizin karşınızdakine ahlaksız demeniz hangi dine sığar?

Ya ben sadece dindenmi bahsediyorum nasil okuyorsunuz anlamıyorum birinizde genç kızların başına neler geliyor diye başlayan yerlere yorum yapsın

Ayrıca ben dortdortlul yaşıyorum demiyorumki kimin ne olduğunu Allah bilir

Ben arkadaştan sert yorumların için özür diledim zaten kendiside kabul etti bu ıkimizin arasında yani tatlıya bağlandı

lütfen 19 yaşında bir kızın kendini baskılamasına sebep olacak öcü tabirlerden kaçınalım. istediğiyle istediği için her şeyi yaşamaya hakkı var. bizler ne anasıyız, ne babasıyız ne de dünya üzerindeki en doğru tercihlerin merkeziyiz. kimse bilemez ne yaşta ne kadar ne yaşanmalı. ancak bunu kendisi bilecek. hayatındaki insanı ben de onaylamasam da "erkeklere güvenme", "kullanır" "kıyamaz sevse" gibi gerçeklik dışı genellemeler yapmayalım. kadın da erkek da sağlıklı her birey özetle; sevgilisiyle ya da hayatındaki insanla bir şeyler yaşamak isteyebilir bunda ayıplanacak bir nokta yok. baskıcı toplumun ürünü olan şeyleri sorgusuz benimsediğimiz gibi bir de temiz beyinlere dayatmayalım. "sen yüz vermesen yapmazdı" gibi de gerçekliği belli olmayan ithamlarda bulunmayalım.

cinsellik sadece erkekler için yaratılmış kadının da erkeği mutlu etmek için dahil olduğu bir şey değil. ne demek seven kıyamaz? birbirini seven insanların birbirine dokunmak istemesinden doğal bir şey yok bu hayatta. ister beğenilsin isterse kimse beğenmesin ama, cinselliğin kötü olduğu hiçbir evlilik de sürmüyor. ya da aldatmalara gidiyor. yatakta kocasının ona yaptığı şeyleri zulüm gibi gören, bunları bitse de gitsek gibi algılayan ve bu hayata mahkum olan kadınların çoğu cinsellikten bir haber yaşıyor, hep bu saçma dayatmalar yüzünden. bunun adı da medeniyet değil, akıl yürütüp kalıplaşmış şeyleri benimsememektir. herkesin cinsel yaşamı kendini ilgilendirir, kimseye genellemelerle korku vermeyin.

Ne yuhalaması canım, altına imzamı atarım, böyle korkutmalar ve kadını köle gibi göstermeye hep karşı olmuşumdur :ssz:

erkek arkadaşın bazı şeyleri yaşamak istiyor ve zaman zaman bunun için adımlar atıyor..

Bunu istemesi bence ..illa ki seni kullanacak ..anlamına gelmemeli, insan çoğu zaman sevdiğine dokunmak da isteyebilir tabii bunun sınırını başta senin sonra da onun değerleri belirler..

sen ,bu tarz yaklaşımları onaylamıyorsan bu tarz hareketlerden hoşlanmadığını ona söyle... bundan sonrası önemli, saygı .duyar istediğin gibi davranır ve ilerleyen zamanlarda bunu sorun yapmazsa bence sana ,senin istediğin gibi davrandığı için,gereken değeri veriyor demektir..

Ama ..ne var bunda, bunlar olması gereken şeylerdir..vs vs diye üstüne gelmeye başlarsa ve baktın ki bu konuyu sorun ediyor sürekli gündeme getiriyor o zaman niyetinin başka olduğunu anlar yol verirsin..Bu kadar basit.

Son düzenleme:

Yok artik ya!
Neler soylemissiniz inanmiyorum!
Terbiyenizi takinin!
Vermeye gonulluymusum de destek bekliyormusum
Sizden boyle bir sey icin niye destek bekleyeyim!! Sen kimsin de senden destek bekleyecegim ben!
Yapacak olsam konuyu acmaz direk eve giderdim
Opusmek istemenin neresi "vermeye gonullu" oluyor Allah askina

Ben daha once sadece birini optum ve hic bisey hissetmedim ha odunu opmusum ha onu
Sadece dudaklarimiz degdi benim icin
Sevgilimi opmek istiyorum derken de cinsel amacla opmek istiyorum degildi
Nerden bileyim opunce erkeklerin ne hissettigini o da benim hissettigim gibi hissediyordur diye dusundum
Ama gayet argo ve kaba bir tabirle vermeye gonullu olduk!
Sevgiliyi opmek suc mu?
Tek biz mi opusuyoruz bu dunyada opusen herkes kotu kiz mi oluyor yani
Zihniyetinizi tebrik ediyorum

Yonetimden de rica ediyorum boyle seylere izin vermeyin lutfen
Resmen kufur etti bana
Aileme kadar gitmis bir de!

Güzelim ister cinsel amaçla ister duygusal amaçla ne amaçla öpersen öp bu seni kötü yapmıyor ama işte herkesin kafa yapısı bir değil, her yere islam dayatmaları neden yazılıyor? Belki ben müslüman değilim arkadaş değil. Kız dert etmiş gelmiş bize danışmış, vermeye gönüllü filan yazmışsınız ya. Tövbe yarabbim daha neler duyacağım. Oldu olacak aşağılık kadın falan deseydiniz ya kıza. İster ilk günden öpüşürüm ister hiç öpüşmeden ayrılırım, bu neyin dayatması yahu. Kaç ay olmuş bu kadar zamanda sarılınır mıymış, el tutulur muymuş falan daha neler duyacağım bazı siteler dalga geçince kızıyoruz ama kaçıncı yüzyılda hala kim kaç ayda birinin elini tutmalı bunlar tartışılıyor burada bazen yahu size ne bize ne :53:

Son düzenleme:
Güzelim ister cinsel amaçla ister duygusal amaçla ne amaçla öpersen öp bu seni kötü yapmıyor ama işte herkesin kafa yapısı bir değil, her yere islam dayatmaları neden yazılıyor? Belki ben müslüman değilim arkadaş değil. Kız dert etmiş gelmiş bize danışmış, vermeye gönüllü filan yazmışsınız ya. Tövbe yarabbim daha neler duyacağım. Oldu olacak aşağılık kadın falan deseydiniz ya kıza. İster ilk günden öpüşürüm ister hiç öpüşmeden ayrılırım, bu neyin dayatması yahu. Kaç ay olmuş bu kadar zamanda sarılınır mıymış, el tutulur muymuş falan daha neler duyacağım bazı siteler dalga geçince kızıyoruz ama kaçıncı yüzyılda hala kim kaç ayda birinin elini tutmalı bunlar tartışılıyor burada bazen yahu size ne bize ne :53:
Aynen imzamı atıyorum bu ne ya hala öpüşmeyi sarılmayı aşamayan bi toplum muyuz biz cidden bu durumda mıyız?

canım senin sergilediğin tavırlar gayet mantıklı.. erkek arkadaşın erkek olsan anlarsın diyerek "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır ya,ihtiyaçlarım var benim bunları karşılamam lazım" demek istiyor. direk diyememiş ama seninki senden çekindiğinden, şakaya vurmuş.. ama bu tamamen onların uydurdukları bir şey: cinsellik nasıl bir ihtiyaç olabilir ya. cinsellik yaşamadığı için ölen birini gördün mü sen hiç? hayır! Cinsellik ihtiyaç ise dondurma da ihtiyaç o zaman. Ne biliyim bir çikolata da ihtiyaç. Canın ne çekiyorsa işte. Telafisi olmayan hatalar sakın yapma.Hiç bi’şey için acelen yok, bekle.. Bu gerek cinsellik, gerek aşk olsun, hepsini zamanı gelince sindire sindire yaşayacaksın zaten. Kendini bu anlamda asla ayağa düşürme...Sen özelsin -değilsen bilemem, o senin problemin asghfhhsa- ve her ne yaşamak istiyorsan en özel haliyle yaşa.. Şimdi çok boş konuşuyorum gibi gelebilir bir çok kişiye ama ilerde “iyi ki!” diyeceğinin teminatını verebilirim. Sözün özü, 10 sene sonra adını dahi hatırlamayacağın adamla gidip en özelini yaşama. Çünkü sen de bunu göreceksin ki biten her ilişkinin ardından “iyi ki buna ekstra 1 ay daha zaman vermedim” diyeceksin, kaldı ki en özelini onunla paylaşmak…Sakın ! Muhtemelen ya arkandan konuşacaktır, ya seni ölesiye karalayacaktır, ya da övünecektir. Prim verme bu tip insanlara. sen şimdi bana benim sevgilim o bahsettiğin erkeklerden değil diyecek olabilirsin bunu anlaman için de zamana ihtiyacın var! dediğim gibi acelen yok hiçbir şey için, bekle, tanı, güven, iste (her şeyden önce sen iste) işte ne yaşayacaksan o zaman yaşa..

Son düzenleme:
erkek milleti değilmi inceden veriyor ayarı arkadas :)

senı kullanmasına izin verme, pişmanlıgın olur ilerde

Canım burada bizlerden böyle bir konu icin yorum beklemen bile dogru yolda oldugunu gosteriyor yaşın çok küçük ama tabiki flört ler olacak ama öpüşmeden ötesine geçme (suistimal kapisini aralama ,ardina kadar açılır )ilerde sende daha fazlalarini zaten yasayacaksin ama bunu evliliğe saklamani tavsiye ediyorum çünkü bugün seninle birlikte olmak için yanip tutuşan evlendiginde değersiz gözüyle bakar,burada kizlik zari dikdirmek için uğraşan zamaninda yaptıklarının binlerce kez pişmanlığıni yaşayan insanlar var ailenide düşünerek hareket et çünkü sen onlari temsil ediyorsun karsindaki aşama aşama seni deniyor izin verdigin sürece dozunu artıracak konusmaya geçip cinselliği anlatmaya basladigi an yol ver sen herşeyden daha degerlisin

Bana deger verip yorumlarini sakinmayan iyiligimi isteyen herkese cook tesekkur ederim:31:
Yorumlarin hepsini kulagima kupe yapicam
Uzun uzun yazdiginiz icin gercekten cok tesekkur ederim:8:

Soylemeden gecmiyim ama ben sirf erkek arkadasim istedi diye cinsellik yasayacak biri degilim
Anladiginiz uzre de kendimi bu konuda kullandirtmam
Herkesin aile yapisi gorusleri farkli
Ben de evlenmeden once cinsellik yasamamayi kendime uygun buldum kural edindim
Fakat sevgimi paylasicak birine sevgilim olma konusunda uygun cercevelerde hayir demem:9:
(Cinsellige degil yani sevgilim olmasina hayir demem)

Ben nu konularda cok serbest degilim evet
Ama sevgilim bu yonumu daha bilemedi sanirim
Cinsellik istemesi normal tabi ki sevdigi insanla
Ama ikimiz icin de bu ancak evlenince olabilecek bir sey
O da bunu biliyor
Ama sanirim ergenligin verdigi hormonlarla falan cok dusunemedi
Yaptigi sakalarla da beni buna hazirlamaya calisti
Ya da belki ben ona boyle bir sinyal verdim

Basta bu gogus hareketini istemedigimi anladigini dusunuyorum ama yine de yapti
Ama simdi beni kirdigini cok iyi biliyor
Kendimi bu konuda engelleyecegim dedi
Zaman gostericek sozunde durup durmayacagini ki ben de ona artik bu tur duygular yasatacak seyler yapmayacagim

Su an uzuldugum sey beni kirdigi halde bana ilgi gostermemesi
Sevdigine hala inaniyorum
Fakat su halimde ondan ilgi bekliyorum
Duygularimi anlatan bir mektup yazdim ona yarin vericem
Umarim birbirimizi anlariz ve bir daha kirmayiz:31:

Beni kirdigini ve ilgi bekledigimi yarin cok daha iyi anlayacak insallah

Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin :8:

Bu arada justholdmetight ve lovelybee sizlere de ozel tesekkur ediyorum benimle ilgilendiginiz icin :)
Nickleri dogru yazdim insallah

Son düzenleme:
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??! sorusunun cevabı tabiiki normaldir. "sevgilimin ben istemeden vücuduma dokunması normal midir?" sorusunun cevabı,hayır-asla normal değildir.

bende cinselliğin evlenmeden en azından bişeylerin adı konulmadan yaşşanması tafraftarı degilim ki açtıgım konulara bakarsanız sevdigim adamı sırf bu istegi için terk ettim

ama çelişkiye düştügüm bi şey var ben cinsellikten uzak bi ilişki istememe ragmen ilişkilerim kısa sürüyor bi noktada kopuyor anlamsızca

ama ilişkilerinin ilk ayında cinsel ilişkiye giren ve 4-5 ay sonra evlenme kararı alan evlenen çok mutlu olan arkadaslarım da var ki bunlarında ilk ilişkileri olmadıgını biliyorum

yani demem o ki cinsel ilişki isteyen erkek evlenmez seninle gorusu yanlş bence
7 ay benimle cıkan bi kez öpüşmediğim insan şimdi benden sonraki sevgilisiyle ki biliyorum evlenmeden ilişki yasadılar şimdi onunla evli ve cocukları var

haa derseniz ki bana sen cinsel ilişki taraftarımısın degilim 25 yıl yaşamamısım su saatten sonrada yasamam
ama mesele sanırım kişilikte bitiyor yada gerçek sevgide
o yüzden genelleme kullanmıycam
bundan sen emin olabilrsin belki gerçekten seviyordur arzuluyordur
belki de kullanmak için dir bunu burdan biz anlayamayız
kullandıgını hissedersen ayrıl derim
yoksa bu konuyu onunla konus ve devam et

canım benim bak beni iyi dinle sevdiğim bi çocuk vardı çocuğu kaybetmemek için ne istediyse yaptım ilişkiye girmedim ama benzeri şeyleri çok yaptım ve beni kullandığını bile bile kabul ettim öyle gözümü kör etmişti ki...
sakın bak sakın kanma bunlara seni gerçekten seven insan sana bunu yapmaya kıyamaz zaten senin en ufak bi lafınla bırakır yani ayrıl demiyorum ama kesinllikle dokunmasına izin verme şu anki pişmanlığımı bilsen her şeye tövbe edersen öyle değmeyecek adamalara neler yapıyoruz hoş bu çocukla evlenecek değilsin onunda amacı zevk. sakın canım sakın hiç bişey yapmasına izin verme ısrar ederse de kendi amacını belli eder ayrılırsın.

Back
X