Utanıyorum bu sorudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
ben boşanıyorum şimdi önceki konulardan belli olur. Ama bu benim evliyken hep kafamı karıştırıyordu.. utanıyorum bunu sorarken ama az çok biliyordum eşimin oral istediğini ama hep utanıyordum taaaa 1 yıl sonra 1 kez oldu? Saadece bunu yapmaktan utandım böyle olan var mu

Konudan hiçbir şey anlamadım. Boşanıyorsun ama eşine oral yapmaktan utanıyorsun, 1 kez yaptın, başka utanan var mı diye soruyorsun. Var ya da yok bunu bilmek neyi değiştirecek hayatında yani boşanıyorsun zaten. Nedir çözülmesi gereken problem ben cidden anlayamadım.

Ya arkadaş bi git kafanı başka şeylere yor
Başka derdin mi yok
Hele erkeksen yani aklink cük te de git

Bugünun tarihini atın kk da bu kdr cinsellik konusu açılmamıştır

Gozlerm cinsellign c sini bile görmek istemiyir şuan :KK70:
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayın

Ya arkadaş bi git kafanı başka şeylere yor
Başka derdin mi yok
Hele erkeksen yani aklink cük te de git
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayın

Bugün noldu böyle sitede bir oral aldı başını gidiyor?

Buradakilerin utanması ya da utanmaması sizi nasıl etkileyecek?

Bugün noldu böyle sitede bir oral aldı başını gidiyor?

Buradakilerin utanması ya da utanmaması sizi nasıl etkileyecek?

Konudan hiçbir şey anlamadım. Boşanıyorsun ama eşine oral yapmaktan utanıyorsun, 1 kez yaptın, başka utanan var mı diye soruyorsun. Var ya da yok bunu bilmek neyi değiştirecek hayatında yani boşanıyorsun zaten. Nedir çözülmesi gereken problem ben cidden anlayamadım.

Ben yazmadım kuzenim yazmış ekolü 💪🏻 Bugün dediğiniz 17 dakika önce yani, telefonun el değiştirme hızı adeta ışık hızı, takdire şayan işler 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X