utanıyorum kızlar, adı ne bunun?

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
beni bilen biliyor artık. 1.5 yıllık ciddi bir ilişkim var.

ilişkimizde hep sorunlarımız oldu. ama son günlerde patlamak üzereyiz. sürekli kavgalı, sürekli uyumsuz... sonumuzu görememeye başladım. ve uzak şehirlerdeyiz. ilişkimizin ilk 4 ayı dip dibeydi. 1 yıldır 2 ayda 1 dün görüşüyoruz.

meseleye gelelim. gerçekten çok yadırgıyorum ama adını da koyamıyorum. utanıyorum...

bir işe girdim ben. 2 hafta falan oldu. benden 2 yaş büyük bir patronum var. cana yakın biri konuşmayı seviyor. hobilerimiz, fobilerimiz, hayata bakışımız birebir aynı... benden etkilendiğini biliyorum. aramızda tuhaf bir şey var. benim bir sevgilim var. onun var mı yok mu bilemiyorum, oladabilir. bunun bi önemi yok gerçi, hani kimse çıkıp da ''birini seç, aşıksın'' gibi şeyler söylemesin. kulvarları bile farklı açıkçası. aşık da değilim. sadece onunla sohbet etmeyi çok seviyorum.

sevgilimle son günlerde hiç konuşamaz olduk, anlaşabileceğim birilerine muhtaç kaldım sanırım. bir de onu hiç göremediğimden, her gün göreceğim birilerine muhtaç kalmış da olabilirim.

neticede patronuma bu durumdan asla bahsetmeyeceğim. ayrıca onun da bana aşık olmaktan korktuğunu biliyorum, ima ediyor...

bu hissettiğimin adı nedir? normal midir? nasıl geçer?

lütfen yıkıcı kırıcı eleştiriler yapmayın. zaten yeterince kötü hissediyorum.

asla yadırgamıyorum , herkesin başına gelebilir.Şu an bir boşluktasın ve karşına patronun çıkmış. Etkileniyorsun sadece. Olabilir ama dikkat et kendine. Çünkü bu tarz durumlarda insan kendini çok yıpratabilir..

Duygusal bosluktaydn ve bu kisi de o boslugu dolduruyor.. utanma niye utanasin..

Gözden uzak olan gönülden'de ırak oluyor galiba

Demek ki sevgilinle kapatamadığın duygusal boşlukların var kavgalı olmanızda tuz biber oluyor

Patronunun sana hitap eder olmasıda cezbediyor

Yani eğer sevgilinden ayrılma, ona da yönelme gibi bir düşüncen yok madem kendini farklı şeylere yönlendir

sonucta evlı dıılsın nısanlı dıılsın neden bu kadar utanıyosun kı hıslerın gayet normal sonucta aradakı mesafedende bahsedıyosun kendını tanıyabılmen ıcın degerlı bı sure bence:)

sonuçta iyi kötü bir ilişkim, bir sorumluluğum var... çok ayıp geliyor bu bana ama adını bi koyabilsem...

belki sadece arkadaşlık... belki oturup sohbet etmeye ihtiyacım var...ama bu kez de iş işten geçerse...:26:

yanı bırlıkte oldugun kısı onsuz olamıcagın bıryse tabıkı uzaklasmalısın patrondan ama olmucak bosuna kurek sallıorum dıosan bsver canın nasıl ıstıosa oyle yasa :)

Patronuna karsı bırsey hıssetmen sevgılıne asık olmadıgın anlamına gelır. Utanılacak bırsey degıl fakat sen sevgılını gercekten sevmıyorsun. Bence bunun yuzunden ayrılmalısın devam edersen ıste o zaman ayıup eder, utanılacak bırsey yaparsın.

Sevgilini seviyor musun hislerin ne durumda bilemem ama bazı şeylerin eksik kaldığı ve bi şeyleri yitirmeye başladığınızı sanıyorum. Patronunla olan sohbetiniz de aslında sevgilinle kurmak istediğiniz iletişim. Bu yüzden sanki ona bir şeyler hissediyormuşsun korkusuna kapılmış olabilirsin. Lakin ilişkin bu şekilde nereye kadar devam eder bilemem. Artık ortak bi payda da buluşamıyorsanız bir gün inceldiği yerden kopacaktır zaten.

Boşluktasın sadece ve karşına sevebileceğin birisi çıkmış sevgilinin haraketletinden bezmesen asla böyle bir şey olmazdı biliyorsun. Sevgilinle bir geleceğiniz yoksa ve onu sevmiyorsan bitirmelisin patronunla ilişki yaşayacağından değilde en azından kendini kötü hissetmezsin..

canım sadece duygusal boşluktasın, bunları düşünmemeye çalış ne patronunu nede sevgilini, şimdilik herşeyi oluruna bırak ve kendini dinle, ileride pişman olabilceğin kararlar vermemek için. Herşey olcağına varır.
Şimdi patronunla herşeyiniz denk gibi geliyor ama belki daha yakından tanısan tam tersini düşünebilirsin, sevgilinle aynı şehirde yada yanyana olsanız belki herşey yoluna girebilir, olabilir yani. Bizimdde uzakta olduğumuz bazı dönemler çok zor geçiyordu ama o dönem geçince şimdi o günleri hatırlamıyorum bile.
Şimdi bu yaşadıklarının üstüne gidersen kafan daha çok karışırmış gibime geliyor, hakkında hayırlısı olsun diyorum :)

Yalnızlık...boşluk....onun ilgisini birşey sanıyosun ki bu çok normal sevgilinle uzaktasın,aranız limoni yani ortam müsait böyle hissetmene ...utanacak birşey yok neyi nereye götüreceğinin kararını sen verirsin tabi ama böle durumlar gelici geçicidir çoğu zaman ....sevgilini gerçekten seviyorsan uzak tut kendini patrondan derim işin özü...

bir başkasına olup olmaması önemli değil,birşeyler hissediyorsan,sevgilini bırakmalısın. demek ki sevgin yeterli değil.

Şu cümle artık bana komik geliyor. Hepimiz zaman zaman konuşma ihtiyacı hissediyoruz ama karşı cinse değil, ya da hayatımızda biri varken bir başkasına değil.

Beyin cok enteresan bir organ isterse binbir türlü bahane bulur.

Sonuçta herşey yolunda gidicek yada muhteşem olucak diye bi durum yok.. Siz uzaktaki sevgilinizi çok takmışsınız kafanıza.. Doğal olarak buda sizde duygusal boşluk,birilerine sığınma,beğenilme,paylaşma,adam gibi bi ilişki yaşama isteği uyandırmış içinizde.. Bu kadar sorun yaşayıp, görüşememeniz, bunun beraberinde hala ona karşı kendinizi sorumlu hissettiğiniz için tebrik ederim sizi. Sonuçta siz rahibe değilsiniz illaki birilerine ilgi duyucak sevilmek istiyceksiniz.. Umarım en kısa zamanda sorunlarınızı halledip düzgün bi ilişki yaşayabilirsiniz...

1.5 yıldır ciddi bir ilişki, senden uzak, sık görüşemediğiniz bir sevgili,
diğer tarafta 2 haftalık bir süreç sürekli aynı iş yerinde patron,
karar için çok sağlıklı bir kıyaslama değil, sevdiğin yanında olsaydı duyguların yine aynı olur muydu?
eğer hala seviyorsan, patronuna sevdiğin biri olduğunu belli edip yolları kapamalısın bence

Canım,gençsin.Hayatta ki tek muhtaçlığın gençliğin olsun,kişiliğin olsun.Bu muhtaçlık,duygusal boşluk,ihtiyaçlık durumları nedir anlamıyorum.Bir ilişkin var.Kavga gürültü.Bir başkasından etkilenebilecek ya da kafan karışacak kadar bağların kopmuş ilişkinden.Eee ne diye yürütüyorsun.Ne diye hayatı kendine zehir ediyorsun.Kimse kimseye bağımlı değil.Kimse kimseye muhtaç değil.
Patronuna gelince,bak yine aynı hataya düşüyorsun.Anlamadan dinlemeden zaman tanımadan hooop birinden hemen etkileniyorsunuz.Ya güzelim 2 hafta olmuş gireli.2 hafta da hayata bakışınızın aynı olduğunu çözdün.Erkekler kurnazdır.Etkilemek için sen ne seviyorsan aa ben de der.Öyle bile olmasa,bu insanın karakterini,ikili ilişkideki davranışlarını,bir olay karşısındaki öfke kontrolünü,fikir hoşgörüsü olup olmadığını çözemezsin ki öyle ha diye.Hayat hobiler fobiler değidlir.
Hemen yeni bir duygusal çöküntüye kapı açma.Eski yaranın kabuk bağlamasını bekle.Önce o ilişkiden kurtul sonra bir nefes al.Nedir bu soluk soluğa hayatı bitirme gayeniz inan anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…