utanıyorum kızlar, adı ne bunun?

arada mesafe olduğu zaman ilişki yürütmek hiç kolay değil...
üstelik duygusal olarakta boşluktasın..
yadırganacak bi durum değil...
ben senin yerinde olsam sevgilimle olan ilişkimi tekrar bi gözden geçirirdim...
mutluluklar dilerim...

Canım benim de sevdiğim adam 1 seneden fazladır başka bir şehirde ve yoğun çalıştığı için en erken ayda bir görüşebiliyoruz. Son gelişinden bu yana da 3 ay geçti. Üstelik evlilik hazırlığındayız, çok stresliyiz ve zaman zaman gerildiğimiz de oluyor. Ama ne sevgimde bir azalma oldu ne de başka biriyle ilgili karmaşık duygular yaşadım

Demek istediğim; hislerinde bir karmaşa varsa nedenini bulmalısın. Ben gerçekten seven insanın kafasının karışacağını pek zannetmiyorum. Sevgiline yönelik hislerin yeterince kuvvetli olmayabilir mi? Utanmak yerine kendine dürüst olmaya çalış, diğer adamda sana cazip gelen nedir? Bak bakalım kalbin sana ne söylüyor?

Arkadaşım anlayabiliyorum seni .
Uzun süreli ilişkilerde daha çok oluyor böyle şeyler .
Şu an yaşadığım bana da çok kötü geliyor, kendimi suçlu hissediyorum ama elden bir şey gelmiyor .
Hakkımızda hayırlısı .

Bunun adi ne diye sormussun.
Bunun adi DUYGUSAL ALDATMADIR...

Bosluk falan hava civa .
Aldatan erkekler ve kadinlar da hep boslukta oluyor zaten...

Gonul baskasina kaydigi an
iliski bitirilmeli...

Son düzenleme:
Sekerim bence sen sevgilini tam olarak sevmiyorsun ya da birbirinize tam uygun degilsiniz.

Patronunla daha cok ortak noktaniz var, hayata bakis aciniz benzer gibime geldi biraz sekerim. Yani onunla birbirinize daha uygun olabilirsiniz. Iliskinden mutlu degilsen, aklin baska birine kayiyorsa iliskini gozden gecir, ben senin yerinde olsam patronu daha yakindan tanimak isterdim sanirim , yani ayrilirdim sevgilimden.

Önce yadırgamadığımı belirtiyim.şuan boşluktasınız bu belli.Arkadaşımın başına çok benzer bi olay gelmişti tam sevgilisiyle aralarının bozuk olduğu zamanlarda biri çıktı karşısına etkilendi ve sevgilisini bırakıp onla çıkmıştı sonuç tabi kötü sonradan yalanları sırf arkadaşımın gözünü boyamak için söylediği onca laf boşmuş.yani kendinizi koyvermeyin etkilenmemeye çalışın sonu hüsran olabilir.

Seni çok iyi anlıyorum. Patronuna hissettiğin aşk değil tabikide. Sadece duygusal bi boşluktasın. Ve sevgilinle arandaki kavgalar seni fazlaca düşündürüyo

Son düzenleme:
bu insan senin egonu tatmin ettiği için , ilişkinin kötü gitmesinden dolayı kırılan özgüvenını yukselttıgı ıcın bir hoşlantı duyman normal... bunlar herkesin yüzünü gülümsetir ama aşk? sevgi? hemde 2 haftada?

benım kendıme soracağım sorular sunlar olur

1. bu ınsanı ne kadar iyi tanıyorum? (buraya bir sürü güzel şey yazmıssınz ama 2 hafta bir insanı tanımak için çoook ama çooook kısa bir süre....1. 5 yıldr sevgilinizi tanıdınız iyi kötü gördünüz.. ama patronunuz nasıl biri ? belkı de hiç uyuşmuyorsunuz sizden hoşlandığı için sizi tavlamak için türlü numaralar yapıyor belkı de... belkı çapkının teki işyerindeki her yeni hoş kıza bir iki takılıyor?... belkı sevgilisi var... belki yakında nişanlanacak.. )
2. aynı şeyi sevgilinin yaptığını düşün derim kendime...( şuan o bir kızla sizle oldugundan daha iyi vakit geçiriyor ve arkadaslarına aynı buraya yazdıklarını konustugfunu düşün? emınım çok kırılırsın sevsen de sevmesen de çok kırılırsın)

bu yüzden o adamla her geçirdiğin vakitte sevgilinin sana aynısını yaptığını düşün.. yada bu o sözleri duysa ne hissederdi bunu düşün eğer bunlar seni düşünmeye sevk edip bi adım geri çekmiyorsa yıne de patronum dıosan dikkat et derim 2 haftadan bahsediyoruz nasıl biri olduğunu asla bilemezsin iyice tanımadan kendini kaptırma...

Bunun adi ne diye sormussun.
Bunun adi DUYGUSAL ALDATMADIR...

Bosluk falan hava civa .
Aldatan erkekler ve kadinlar da hep boslukta oluyor zaten...

Gonul baskasina kaydigi an
iliski bitirilmeli...

Cudana söylediklerine katılıyorum ama o son cümle hariç. Gönül her kaydığında ilişkiyi/ evliliği bitirirsek ne olur bunun sonu?
O gönlü kaydırmayacaksın arkadaş! Çok basit

Zaten bunun gönülle mönülle de alakası yok ; düpedüz şehvet.

Şehvetin adı aşk olmuş, boşluk doldurma olmuş. Sadakat denilen kavramı nereye koyacağız?

Sana katılıyorum.
Şuan seni anlıyoruz olumlu konuşuyoruz ama bu durum senin başına gelse ve bu konunun ana karakteri değilde figüranı olsan.
Denilen bir çok şey... Ben dahil.
"Başka birini buldu ya senden sıkılmış ayrılmak için ayak yapıyor seni sevmiyor gönlü ona kaymış ayrıl hemen arkana bile bakma güzelimmm !"
"Seni kesinlikle sevmiyor aa bu çocukla ömür mü geçer"
"Aman şekerim bırak gitsin sana şimdi bunu yapan evlendiğinizde de yapar"
"Bundan aile babası mı olurmuş !! cık cık cık"
"Sen üzülme daha iyisini bulursun"
"Ş...size bak seennn !! Aa adi köpek"
"Bunların köküne kibrit suyu"

Şuan bana kızman için yazmadım bunları ama başımıza gelince diceğimiz şeyler bunlar.
Şuan biri çıkıpta demez "Eğer erkek arkadaşı böyle bişeyler hissetseydi ben bunları demezdim anlayış gösterirdim" diye
Denilen tek iyi şey "Şekerim sende çok üstüne düşmüşsün"
Bunun dışında bişey denmezdi eminim istisnalar hariç diyede bişey yok bu konuda istisnai konuşan pek kimse olmaz.
Kendini sevgilinin yerine koyda düşün bak o an çok kötü hissedersin.
Ben bu boşluk doldurma için başkasına duyduğun "ilgiyi" kınamıyorum ama kendini frenle canım.
Sadece patronun olsun o senin.
Şuan bi ilişkin varken bi başkasına sadece ilgin olursa olur onun dışında bişeyler hissetmek kötü.
Hisler çok güzeldir ama kendi başına geldiğinde hissettiklerini, hissedebiliceklerin düşün.
Bu ne demişsin ya bence sadece "İLGİ" patron oluşu, iyi anlaşmanız, güzel vakit geçirmeniz, sevgilinden görmediğin ilgiyi görmek vs vs vs..

Son düzenleme:
ben her şeyi sevgilime söylerdim. kendimi duygularımı ona anlamaya calışırdım e aradaki esafeyi uzun süre kapatmaya çalısırdım bi tatile gitmek gibi mesala...

Sevgili o kadar baglayici biseymiki. erkeklwr bi kalemde silwrken neden bayanlar en cok dusunur. nisanlim yurt disinda ama ben bekliyorum genede. vizeymis bilmem neymis uzadi gitti nisanlilik. ama sevgili kotu davransa silerdm beklemezdm

Elbette ki kaydirmamak gerek.
insanin duygularini kontrol etmesi gerek.
Ama yapilamiyorsa da karsindakine mertce gonlum senden gecti demek gerek...

Sevgilinizden ayrılmazsanız ayıp etmiş olursunuz.

İyice düşünün bence bu sadece duygusal boşluk mu sevgi mi.

2 kişiyi aynı anda sevemeyeceğinize göre birini hayatınızdan çıkarmalısınız.

herkesin başına gelebilecek bir durum.
Ben bu konuda irademi çok sağlam sanardım,ama beşer şaşar demişler...
Benim de son zamanlarda hayatımda -sevgilim olmasa da sevgili gibi takıldığım-birisi varken gözüm başka birisine kaymıştı.Onun bulunduğu yere gitmemek için giriştiğim bütün çabalar beni en çok iki hafta oyalıyabiliyordu.Sonuç olarak bu durumu kendime yediremedim ve beni kötü biri olarak hatırlama ihtimaline rağmen konuştuğum çocuğa anlattım ve aramızdaki saçma ilişkiyi bitirdik. (bu arada öteki çocukla bismillah dedik girdik bi yola:)))

biraz acımasız gelecek,ortada birşeyde yok ama çözümü sevgilinden ayrılman.
bu adamla hiçbirşey yaşamamış ve yaşamayacak olabilirsin,bu olasılık son derece yüksek.Ama bir kez bir başkasından hoşlanabildiysen,kendine engel olamıyosan inan ki bu durum tekrar eder.Hiiiç kendini kandırma.
Yarın birgün yeni çocuk sana açıldığında sevgiline ayrılmak istediğini söyleyeceğine ortada hiçbirşey yokken ayrılmak istediğini söyle çok daha iyi.Yoksa kendinden çok daha fazla utanman olası...

*hee dersin ki hayır,onca yaşanan var,ben onsuz yapamam.O zaman da bu adamla arana mesafe koyup flörtlerine bir son vermenin zamanı gelmiş demektir.Bir hafta kadar ondan kaç,denk gelmemeye çalış.sevgiline de biraz daha ilgili davran,seni ihmal etmesine engel ol.Eğer bir haftanın sonunda gözlerin hala onu aramıyosa "bir hevesti geçti" diyelim,ama hala denk geldiğinde konuşmalara doyamıyorsan ilk maddeye dönüp sevgilinle o kötü konuşmayı yapman gerekiyo...
kolay gelsin..

Bence sevgilinle işin bitmiş senin..

Şu an senin de farkında olduğun gibi,duyguların hafif de olsa başkasına doğru kayıyor, bu da sevgilinin sana artık yetmediğini gösteriyor..
sevgilin sana gerçek anlamda yetse, asla duyguların başkasına kaymaz..
Normal olsaydı, herkesin hoş sohbet ettiği kişilerden hoşlanması lazımdı..

Bence ilişkini bir gözden geçir..

Zaten böyle giderse patronunla birşey yaşamasan bile sevgilinle ayrılacaksın..

hepinize çok teşekkür ediyorum. fakat bir noktada ya yanlış anlattım, ya da yanlış anlaşıldım. patronuma hissettiğim şey aşk, sevgi, bağlılık, tutku vs değil, bu adar kısa sürede olamaz da.

ayrıca bir seçim yapmamı gerektirecek bir durumum da yok. benim iyi kötü bir ilişkim var. konuda da belirttiğim üzere, kulvarları farklı. yani kıyaslama bile yapılamaz. yani biri 1.5 yıllık sevgilim, biri 2 haftadır tanıdığım, yani tanımadığım bir adam.

ne yapmalıyım diye sormuyorum. ne yapacağımı biliyorum. bir şey yapmayacağım.

patronum da benim bir sevgilim olduğunu biliyor. bu konu öyle ya da böyle kapanacak. zaten bu geçici bir işti, bir süre sonra işten de ayrılacağım.

ben sadece bunun adının ne olduğunu, başına benzer bir şey gelen birileri olup olmadığını, hissettiğim şey her neyse bununla nasıl başa çıkacağımı, sevgilime yeniden nasıl bağlanacağımı soruyorum.

(bu arada sevgilime karşı soğumam bu olay yüzünden değildir. eski konularımı okuyanlar bilir. zaten sorunlarımız vardı, hep oldu.)

yolum belli sonuçta.

teşekkürler...

Son düzenleme:
sen duygusal bi boşluktasın
eğer sevgilinden ayrılmayı düşünüyosan; patronuna olan duyguların için değil, onunla artık gerçekten sonunun olmadığını düşündüğün için ayrıl
yoksa patron sadece geçici bi heves olur.
çünkü ilk başlarda her hoşlanılanla konuşulduğunda hep hayat tarzlarınız aynı gibi gelir. işin gidişatı zaman geçince ortaya çıkar.
ya patronunla da 1 yıl kadar sonra ters düşerseniz bazı şeylerde?
o yüzden diceğim o ki sen önce sevgilinle olan ilişkini ölç tart. hiç araya patronuna olan hislerini koymadan
ona göre karar ver.

Canım çok fazla görüşememek evet biraz etkileyebilir ama başkasına böyle duygular hissedecek kadar etkisi olmaz. Eğer aranızdaki bağ kuvvetliyse ve kendinizi her şartta ona bağlı, onu da size bağlı hissediyorsanız mesafeler vız gelir. Şunu da belirteyim; hariçten gazel okumuyorum, bunu yaşadığım için söylüyorum. Bence artık bu geçimsizlik sizin aranızdaki bazı şeyleri bitirmiş, bunu her ne kadar kabul etmek istemesenizde bana kalırsa erkek arkadaşınıza karşı hislerinizin bittiğinin göstergesi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…