- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Bu açıdan hiç düşünmemistimBunlar hep can sıkıntısından : ((
Derdin mi yok arkadaşım ya bukadar takan biri olsaydın zaten ilişkiye girmezdin. Yapma allah aşkına. Gülesim geldi sanaNisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
valla onu yaparken düşüncektin. Eşimin kuzenındede öyle oldu... Cocuk 7 aylık diye yutturdular güya millete herkes dedikodularını etti... sonrada unutulup gecıyor işte.Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
öyle bir hesaplıyanlar varki. Dediğim gibi eşimin kuzenide nişanlık döneminde hamile kaldi. cocuk 7 aylık dediler herkese yalam oldugu nerden mi belli oluyor... erken doğanlar kücük ve küveze alınıyor. Bu topac gibi ve hemen cıkarıldı hastaneden:)Canim benim bebegim 36 haftalik dogdu kim nerden bilcek kac haftalik dogdugunu. Elalem oturup onu mu hesaplicak?
Katılıyorum ben de.Bence de utanmalısın tarzında konuşanları asla anlamıyorum. Konu dinse, dinimiz kimseye kimseyi yargılama hakkını vermiyor. Hatta bunu yapmamamızı söylüyor. Kimse büyük konuşmasın bence, kimseyi de yargılamasın. Bir derdim var başlığı altında niye insanların dertlerini arttıracak şeyler söyler insan hiç anlamıyorum. İçiniz çürümüş.
Bence stres yapma sakın, anne olacaksın bebişe yazık. Eşin de bebeğin babası zaten. Benim bir tanıdığımın da başına geldi aynısı, annesi bir süre konuşmadı fakat sonrasında dayanamadı örneğin.
Ekleme: Bebek büyümesin diye yemek yememek nedir? Yazık günah.
Yoo hiç de değil.Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?