Utanıyorum

Ya çocuk olmuş evlenmıssınız bırakın millet ne düşünürse dusunsun Allah aşkına bunu kafaya taktıgınız için zaman gelecek çok pısman olacaksınız o günlerinin değerini kıymetini bılemedım diye bu utanılacak birşey mi bence hayır ...sonuçta nısanlıda olsa nikahlı koçan degılmıydı ilişkiden kısa sure sonra evlendıgınıze gore ..kime ne ona ne bana ne kovana çoluğuna cocuguna bak evliliğin keyfini çıkar ...soran olursada yuvarlak cevab ver olur bıter...su uzuldugunuz konuya bir donun de bakın ya

Allah aşkına evlenmişsin ne güzel neyin utanması bu, çocuğun gayri meşru degilya o zaman nişanlın şimdi eşin

çocugu erken yapmış onamı üzülüyormuş , kız bırak mıllet ne düşünürse düşünsün ,

keyfini çıkar bebegının

Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Derdin mi yok arkadaşım ya bukadar takan biri olsaydın zaten ilişkiye girmezdin. Yapma allah aşkına. Gülesim geldi sana
Bende başka bir adam mı ne oldu acaba diyorum neyse canın utanmak istemiş utan

Hay Allahım ne tatlı bir dert. Allah isteyen herkese böyle minnoş dert versin :) Canım ne var bunda utanacak Allah sağlık geçim versin yeter .

Size şöyle bişey söylemek istedim. Son adet tarihim düğün tarihimden 3 gün önce. Balayında hamile kaldım isteyerek kaldım. Bebek düğünden önce gözüküyo 4 yıldır aynı evde yaşıyorduk eşimle bütün sülalede biliyodu. Çok şükür bebeğimin gelişimi çok önde ve hareketli diye doktor erken gelebilir sezeryan yapabilirsin belki dedi. Her ihtimali konuşmak adına.Yani evlendikten sonra hamile kaldım ama sanki öyle değilmiş gibi gözükebilecek durumlar var. sözde yakın akrabalar aaaa hamile olduğunu hemen söylemeyin insanlar yanlış anlar deme cüretini kendilerinde buldular. Umurumuzda mı ? Değil. İnsanlar ne dersen de ne yaparsan yap susmazlarrrr. Biri bişey derse he evet öyle oldu size ne de olsun bitsin. Ben bunu diyen akrabaya öyle düşünen bilmem ne yapıp gitsin çokta umrumuzda değil gereksiz insanlar dedim mal gibi kaldı. Bi daha ağzını açamadı en azından bana yani. Anneme söyledim bunu böyle böyle mi düşünülüyor gerçekten diye ne dedi biliyo musun ? Ya kızım kime ne ? Konuşan konuşsun onlara göre mi plan yapcaz hep ? Sen bebeğini kucaklamayı bekle Ona hazırla kendini. Konuşan olursa ver cevaplarını senin kalbin kırılacağına onların kırılsın. İstemişsin sevişmişsin hamile kalmışsın mis gibi bi bebeğinde olcak bırak mutluluğunu yaşa en güzel zamanlarını milletin boş ağızlıları için heba etme. Hayat güzel yaşa gitsin Allah aşkına.

Amann cok ince düsünuyosun bosversene mileti keyfine bak bebegini düsün.benim kuzenim 5 aylik dogum yaptim dedi bi gittik hastaneye cocuk 4 kilo.yedikmi yemedik ama kimsede kurcalamadi sadece babasi cok soguk oldu ona karsi bide cocugu hic benimsemedi

Canim benim bebegim 36 haftalik dogdu kim nerden bilcek kac haftalik dogdugunu. Elalem oturup onu mu hesaplicak?

Bence de utanmalısın tarzında konuşanları asla anlamıyorum. Konu dinse, dinimiz kimseye kimseyi yargılama hakkını vermiyor. Hatta bunu yapmamamızı söylüyor. Kimse büyük konuşmasın bence, kimseyi de yargılamasın. Bir derdim var başlığı altında niye insanların dertlerini arttıracak şeyler söyler insan hiç anlamıyorum. İçiniz çürümüş.

Bence stres yapma sakın, anne olacaksın bebişe yazık. Eşin de bebeğin babası zaten. Benim bir tanıdığımın da başına geldi aynısı, annesi bir süre konuşmadı fakat sonrasında dayanamadı örneğin.

Ekleme: Bebek büyümesin diye yemek yememek nedir? Yazık günah.

Elalem gerçekten çok konusuyor ama bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi kapısınin onunu temizlesin once. Tut ki evlenmedin ve çocuğun oldu yine kimseyi ilgilendirmez. Bu elalemin çok konuşma sebebi kendi hayatlarındaki eksiklikleri kapatma isteğinden dolayıdır. Yani senlik bi şey yok.

Canim benim bebegim 36 haftalik dogdu kim nerden bilcek kac haftalik dogdugunu. Elalem oturup onu mu hesaplicak?
öyle bir hesaplıyanlar varki. Dediğim gibi eşimin kuzenide nişanlık döneminde hamile kaldi. cocuk 7 aylık dediler herkese yalam oldugu nerden mi belli oluyor... erken doğanlar kücük ve küveze alınıyor. Bu topac gibi ve hemen cıkarıldı hastaneden:)
@Konu sahıbi şuan sizlanmamın bir anlamı yok iş işten gecti zaten. Bukadar takacaksan korunsaydın

Ay yapmayın Allah aşkına, kim gelip de sen 8 aylık evlisin ama bebeğin doğdu ne iş diyecek? Ne kadar ayıp bunu sormaya utanmayan insan alacağı cevaba da utanmaz merak etmeyin.

Bu kadar stres yapmayın belki bebeğiniz 41-42 haftalık doğacak. Benim kuzen evlendikten 6 ay sonra doğurdu, erken doğum yaptım dedi bebeği 4 kg yakın. Siz birde 8 aylık evlisiniz çok göze batmaz. Soranlara 32 haftalık diyin. Erken Doğum riskim var bebeğim iriymiş deyin olsun bitsin.

Katılıyorum ben de.
Olan olmus, bundan sonra bebeğini düşün. Tevbe edersen Allah affeder. Ama bebek büyümesin diye yemek yemiyorsan ve o çocuk bu yüzden herhangi bir problem yaşarsa bu vebalin altından kalkamazsin.

Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Yoo hiç de değil.
5 gün önce arkadaşım erken doğum yaptı.
1 ay erken.
Ve bebek oldukça iri.
Çünkü şeker çıktı.
Uyrdurun siz de böyle bişey gitsin.
Hatta bu kadar düşünmeyin,açıklama yapmayınki dikkat çekmeyin.

Hata yapmışsınız ama evli barklısınız artık,geçmiş,düşünmeyin bu kadar.
Hata diyorum,çünkü henüz evliliğe başlamamışken,eş olmamışken,anne adayı olmak tuhaf olmuş.
Biraz bebeksiz takılmak iyi olurdu.
Neyse bakalım.
Sağlıklı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…