- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Gerçekten bende bilmiyorum nasıl oldu polikistikover var dedi doktor tiroid hastasiyim birde üstüne nerdeyse 2.5-3 ayda adet oluyordum bende normal yollardan hamile kalacağımı inanın düşünmemiştim ama nasipmiş işte olduHarbiden ya 4 senedir 8 kez tedavi gördüm normal olsun diye amuda bile kalktım vay anasını ya harbiden
bana değil de asıl mesaja cevap yazsanız daha iyi olur benim size yazdığım mesaj normal dogumu bekleyin bazen 42 haftalık iken dogum olabiliyor şeklindeydi.başka diyeceğim yoktur hayırlı bir evlat olur inşaallahBen doğru yaptığımı savunmuyorum zaten ben hatalıyım hatamı kabul de ediyorum
Hem ben adet düzensizliği nedeniyle doğum kontrol hapı kullaniyordum zaten yine de hamile kalmışım olabiliyormuş internetten araştırdığıma göre bende şaşırdım olmasına zaten
Yiyorum artık.bana cevap gelmemiş.
bebek küçük doğsun diye az yemek yiyorum demişsin. valla pes.
Kusura bakmayın kırmak değil amacım zatenbana değil de asıl mesaja cevap yazsanız daha iyi olur benim size yazdığım mesaj normal dogumu bekleyin bazen 42 haftalık iken dogum olabiliyor şeklindeydi.başka diyeceğim yoktur hayırlı bir evlat olur inşaallah
peki bunu ima eden oldu mu böyle dusunmeni gerektirecekKusura bakmayın kırmak değil amacım zaten
söyledim ben örnek biri değilim yaptigim doğru diye kesinlikle savunmuyorum bunun utancını zaten yaşıyorum rahat bir hamilelik yaşamadım zaten kafaya takmaktan hep saklar bir vaziyette çekinerek geçti hamileligim
Amin inşallah hayırlı olur bebeğim
kırılmadım aksine senin yerinde olan çogu kişi aynı şeyleri hisseder ben bu turden seylere karşıyım ama insanın sevdiğiyle birlikte olması mazur görülebilecek bir gunah diğer buyuk gunahların yanında gibi geliyor yani Allah hepimizi affetsin önemli olan gunahı kabul edip tovbe etmek yani bunu inançlı biri oldugunuız farzederek yazıyorum her gunahta daha buyugune bir kapı vardır kapatmak lazım.yine tekrar ediyorum çocugunuz için bol bol dua edip duzgun yaşamaya çalısın bakın aylardır kendinizi yemişsiniz insan ders çıkarmasını bilmeli oysa hamilelik rahat rahat yasanması gereken bir dönemdir inşaallah huzurlu bir evlilik hayatınız olurKusura bakmayın kırmak değil amacım zaten
söyledim ben örnek biri değilim yaptigim doğru diye kesinlikle savunmuyorum bunun utancını zaten yaşıyorum rahat bir hamilelik yaşamadım zaten kafaya takmaktan hep saklar bir vaziyette çekinerek geçti hamileligim
Amin inşallah hayırlı olur bebeğim
Erken doğum dersin etrafa başka çaren yokNisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Nisanliyken birlikte olmuş,hamile kalmış ortaya çıkar diye.Simdi 8 aylık evli 37 haftalık hamile. Doğum yaklaştıkça korkusu artmis. : (Konunun hepsini okuyamadim
Ne olmuş niye pişmanmış
Birisi bana özet geçebilirmi :)
Anladim canim saolNisanliyken birlikte olmuş,hamile kalmış ortaya çıkar diye.Simdi 8 aylık evli 37 haftalık hamile. Doğum yaklaştıkça korkusu artmis. : (
Çocuk doğmak üzere olduğuna göre biliyordur bence : ) Korkularını biliyor mu bilmiyorum,bilmese iyi yoksa ömür boyu bunla tehdit eder gibi geldi bana.Anladim canim saol
Sonucta bebeginin babasiyla evlenmis degilmi
Olan olmuş artik
Kocasi bilmiyomuymuş peki bu durumu
:))) bebekten tabi haberi vardir :))Çocuk doğmak üzere olduğuna göre biliyordur bence : ) Korkularını biliyor mu bilmiyorum,bilmese iyi yoksa ömür boyu bunla tehdit eder gibi geldi bana.
Bunlar hep can sıkıntısından : ((:))) bebekten tabi haberi vardir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?