Utanıyorum

Harbiden ya 4 senedir 8 kez tedavi gördüm normal olsun diye amuda bile kalktım vay anasını ya harbiden
Gerçekten bende bilmiyorum nasıl oldu polikistikover var dedi doktor tiroid hastasiyim birde üstüne nerdeyse 2.5-3 ayda adet oluyordum bende normal yollardan hamile kalacağımı inanın düşünmemiştim ama nasipmiş işte oldu

bana değil de asıl mesaja cevap yazsanız daha iyi olur benim size yazdığım mesaj normal dogumu bekleyin bazen 42 haftalık iken dogum olabiliyor şeklindeydi.başka diyeceğim yoktur hayırlı bir evlat olur inşaallah

bana değil de asıl mesaja cevap yazsanız daha iyi olur benim size yazdığım mesaj normal dogumu bekleyin bazen 42 haftalık iken dogum olabiliyor şeklindeydi.başka diyeceğim yoktur hayırlı bir evlat olur inşaallah
Kusura bakmayın kırmak değil amacım zaten
söyledim ben örnek biri değilim yaptigim doğru diye kesinlikle savunmuyorum bunun utancını zaten yaşıyorum rahat bir hamilelik yaşamadım zaten kafaya takmaktan hep saklar bir vaziyette çekinerek geçti hamileligim
Amin inşallah hayırlı olur bebeğim

peki bunu ima eden oldu mu böyle dusunmeni gerektirecek

kırılmadım aksine senin yerinde olan çogu kişi aynı şeyleri hisseder ben bu turden seylere karşıyım ama insanın sevdiğiyle birlikte olması mazur görülebilecek bir gunah diğer buyuk gunahların yanında gibi geliyor yani Allah hepimizi affetsin önemli olan gunahı kabul edip tovbe etmek yani bunu inançlı biri oldugunuız farzederek yazıyorum her gunahta daha buyugune bir kapı vardır kapatmak lazım.yine tekrar ediyorum çocugunuz için bol bol dua edip duzgun yaşamaya çalısın bakın aylardır kendinizi yemişsiniz insan ders çıkarmasını bilmeli oysa hamilelik rahat rahat yasanması gereken bir dönemdir inşaallah huzurlu bir evlilik hayatınız olur

Anladıgım kadarıyla senin deger yargıları görede ters birşeydi yaptıgın muhtemelen miletten ne derden çok kendi kendine dert yapıyorsun bu yüzden kafana taktın bunu bu kadar bu durum sizde takıntıya dönüşmüş sizi anlıyorum çünki bende takıntılı bir insanım ama herkes hata yapabilir hepimiz insanız lütfen bunu artık geride bırakın bu sadece sizin eşinizin arasındaki bir durum kimsenin hakkına girmemişsiniz böyle düşünerek kendinizi rahatlatmaya çalışın ve bebeginize odaklanın yemeyip sağlığınıza dikkat etmeyerek bebeginizin hakkına giriyorsunuz bazen bazı şeyleri geride bırakıp önümüze bakacak gücü kendimizde bulabilmeliyiz
Arkadaşım içini rahatlatacaksa ve dini açıdan rahatlayacaksan tövbe et eger sorun buysa bu yüden kafana taktıysan diye diyorum unutma insan eksiktir nakızdır kimse mükemel degil sorun sadece millet ne derse ise onuda boşver bırak artık bunları kendine ve bebegine odaklan mutlu olmaya bak
Bebegine güle güle kavuşman dilegiyle

Buradaki yorumlar erken doğumuna sebep olacak cinsten,bazı yorumlara ben bile stres oldum.Neyse olan olmuş artık bebeğe ve kendine odaklan,elalemi boşver annen babani inandırmaya çalış,ne olursa olsun asla açık verme,eğer kaldıramayacak bir ailen var ise ve en önemlisi kocana bu korkunu asla belli etme olur ki bir kavgada herşeyi ortaya dokebilir bunu koz olarak kullanabilir,aklını kullan artık yapacak bir şey yok,evliliğinde huzurlu,evladının hayırlı olması dilegimle.

olan olmus ne degisir ki neden bu eziyet mzeklikle yavrun etkilenir yeter artık erken dogum dersin olur biter . kimene

Konunun hepsini okuyamadim
Ne olmuş niye pişmanmış
Birisi bana özet geçebilirmi :)

Nisanliyken birlikte olmuş,hamile kalmış ortaya çıkar diye.Simdi 8 aylık evli 37 haftalık hamile. Doğum yaklaştıkça korkusu artmis. : (
Anladim canim saol
Sonucta bebeginin babasiyla evlenmis degilmi
Olan olmuş artik
Kocasi bilmiyomuymuş peki bu durumu

erken doğumda 6-7 aylık doğarsa düşük kilo olur 36. haftada doğum yaptım diyin bebek zaten fazla irileşmiş dersiniz ayıp olacak durum yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…