Utanıyorum

Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Bakın şuanda annesiniz değil mi? Bebek rahme düştü ve anneliğiniz başladı. Bütün dünya bir yana bebeğiniz bir yana artık. Elalem laf eder diye nasıl çocuğunuzda gelişim geriliği olmasına gönlünüz razı geldi?

Evlilik öncesi ilişkiye giren insanların bir çoğu cahil. Burada bunu gördüm. Ne korunmayı bilirler ne yaptıklarının sorumluluklarını alırlar ne sonuçlarının arkasında durabilirler. Siz şuan son aşamadasınız. Cahillik etme seçeneğiniz yok. Açın bi interneti bakın bakalım yetersiz beslenme nasıl zarar veriyormuş bebeğe.

Utandıysanız utandınız. Bitti. Bebeğinizi düşünmeye başlayın artık.

Benim iki akrabamda ilk gece hamile kaldik dedi hic kimse haftasini hesaplamadi hic aklima da gelmedi belki onlarda nisanliyken hamile kaldi kime ne ya.Kimse hafta hesaplamiyor emin ol.Cok abartmissin

Allah aşkına 37 haftalık olmuş artık doğuracaksınız herkeste biliyordur öğrenmiştir herkeste farketmiştir olan olmuş yasak ilişki değil sevgilinizden değil evlenmişsiniz zaten sorun ne? Çocuk doğacak hala utanıyorsunuz çok garip yani taşlayacaklar mı seni eşinden çocuk sahibi olacağın için. Konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamadım ki..

Evlat sahibi olmak için kendini perişan eden milyonlarca kadın varken kadere bak ya gidip bu kadın hamile kalıyor ve bebek buyumesin diye yemek yemiyor. Susayim en iyisi

Ayrıca o bebek buyumesin diye aç kalmak çok daha büyük bir utanç bir anne için.

Gecenin bu saatinde,bu kadar zaman geçtikten sonra mı utanmak geldi aklınıza olan olmuş,evli ve hamilesiniz ne güzel.düşünmeyin

aaaa bak şimdi ne kadar patavatsiz bir cevap sen konu sahibine bunu nasıl dersin bak bir de 37 haftalık hamile diyen bir guruh var bilesin benden söylemesi
Ben doğru yaptığımı savunmuyorum zaten ben hatalıyım hatamı kabul de ediyorum
Hem ben adet düzensizliği nedeniyle doğum kontrol hapı kullaniyordum zaten yine de hamile kalmışım olabiliyormuş internetten araştırdığıma göre bende şaşırdım olmasına zaten

Hayatta utanılması gereken o kadar kötü şey var ki... Siz sevdiğiniz adamdan harika bir bebek dunyaya getireceksiniz,inanın dogum yaptiginizda kimse bunu fark etmeyecek bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…