- 26 Ocak 2018
- 37
- 29
- 3
- 36
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen bebeğime zarar gelmesin, bana tutunabilsin diye kırk takla atıyorum, siz doktora gitmiyor, kendinizi aç mı bırakıyorsunuz. Ne diyeyim bravo. BRAVO!
Bakın şuanda annesiniz değil mi? Bebek rahme düştü ve anneliğiniz başladı. Bütün dünya bir yana bebeğiniz bir yana artık. Elalem laf eder diye nasıl çocuğunuzda gelişim geriliği olmasına gönlünüz razı geldi?Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Benim yengem 7.5 aylık doğum yaptı yeğenim çok küçük doğdu 1750 gr da bende erken doğan her bebek zayıf doğar gibi düşündüm
yazık bebeğe elalem ne diyecek kafası yüzünden aç durmak nedemek allah akıl versin ne diyyimBebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Bebek erken dogdu dersinizNisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Erkem doğum yaparsın :)Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Harbiden ya 4 senedir 8 kez tedavi gördüm normal olsun diye amuda bile kalktım vay anasını ya harbidenO değilde nasıl böyle şıp diye hamile kalınıyor
Korunmak hiç aklınıza gelmedimiNisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
aaaa bak şimdi ne kadar patavatsiz bir cevap sen konu sahibine bunu nasıl dersin bak bir de 37 haftalık hamile diyen bir guruh var bilesin benden söylemesiKorunmak hiç aklınıza gelmedimi
Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Erken doğum oldu dersin olur biterDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Ben doğru yaptığımı savunmuyorum zaten ben hatalıyım hatamı kabul de ediyorumaaaa bak şimdi ne kadar patavatsiz bir cevap sen konu sahibine bunu nasıl dersin bak bir de 37 haftalık hamile diyen bir guruh var bilesin benden söylemesi
Yok yeni gelmedi aklıma ögrendigim günden beridir böyleyim dogum yakınlaştıkça uyuyamiyorum daha fazla stres yaptım o kadarGecenin bu saatinde,bu kadar zaman geçtikten sonra mı utanmak geldi aklınızaolan olmuş,evli ve hamilesiniz ne güzel.düşünmeyin
Inşallah çok saolunHayatta utanılması gereken o kadar kötü şey var ki... Siz sevdiğiniz adamdan harika bir bebek dunyaya getireceksiniz,inanın dogum yaptiginizda kimse bunu fark etmeyecek bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?