- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Sende hamilesin, sende dua et bizeÇok saolun sizin bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.bana dua edin hamilenin duası kabul olur derler.kimse didiklemesin Erken doğumu :)
Evlendiğin gün hamile kalsaydın 36 haftalık olacaktı. Şimdi 37 haftalık. Bu kadar yaygara 1 haftacık için mi? Biz bile farketmedik anlattığın halde ne diyo bu diyoruz millet nerden anlasın? evlenmişsin zaten olan olmuş stres yapıp bebeği de strese sokma git bebeğin kıyafetlerni yıka ütüle çantanı hazırla bırak yahu bunları düşünmenin sırası değil. :)))
Eşim kızıyor zaten takma kafana diyor işte de ben doğum yaklaştıkça stres yaptimBen eşimle evlenmeden çok önce birlikte oldum tekti benim icin yıllar önce yani ama eşimde beni bırakmadı evlendik hala kimse bilmez siz evlenmişsiniz kimin haddine laf söylemek boşverin insanları bu kadar stres bebeğe zarar
Koydurup ne kızBenim.yengemde ikiz dogurdu 8 aylikken aldilar ama masallah biri 3500 kg digeri 2700 filan olarak dogdu. Ustelik 4 yil sonunda tup bebek koydurup oyle olmuslardi. Sende dersin cocuklar fazla gelismis diye
Ederim tabiki Allah gönlünüzden geçen duaları kabul etsin insallahSende hamilesin, sende dua et bize
Amin canım ederim etmez miyim.Çok saolun sizin bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.bana dua edin hamilenin duası kabul olur derler.kimse didiklemesin Erken doğumu :)
Hayır tabi ki o çok rahatEsiniz de utaniyor mu bu durumdan veya pisman mi?
O da stresten uyuyamiyor mu?
Cocuk dogunca elalem anlayacak diye kara kara dusunuyor mu?
AminEderim tabiki Allah gönlünüzden geçen duaları kabul etsin insallah
Benim adet duzensizligim vardi ben dogum kontrol hapi kullaniyordum ama duzenli sekilde degil duzenli kullanmadığım için galiba bebek oldu çok araştırdım olabiliyormuş yanı düzensiz kullanincayalnız ben şuraya bi dikkat çekmek istiyorum
"hamile kalmışım" yanlış bir şey
korunuyor olmanız lazımdı, çocuk istemediğiniz sürece de korunmanız lazım
korunurken hamile kaldım derseniz ona bir şey diyemem ama bu kadar utangaç olduğunuza göre evlenmeden önce herhangi bir korunma yöntemi uyguladığınıza çok inanamıyorum
Doğum şubatın ortası gibi diyor doktor ama dua ediyorum ki şubatın sonuna kadar doğurmayayım diye saçma ama napiyim Allah büyükYo sory 32 hafta ediyor 8 ay tamam o zaman haklısın. Bebek iri bebek değilse 3 kilo civarı doğarsa erken doğdu ama kilosu yerinde maşallah de geç. Bi de şu durumda erken doğurmamaya bak. :))) aman boşver yahu anlarlarsa anlasınlar millet iki konuşur susar. Bizim de çevremizde bu durumlara şahit olduğumuz oldu. Naptık en fazla iki konuştuk.sonra unutulur gider. Stres yapma bak daha da erken doğurma.
Magnezyum içiyor musun? İçmiyorsan doktoruna danışarak başla. Doğumu geciktirme gibi bi yan etkisi var. :))) belki 42 haftada falan doğum yaparsın sorun kökünden hallolur. :)))Doğum şubatın ortası gibi diyor doktor ama dua ediyorum ki şubatın sonuna kadar doğurmayayım diye saçma ama napiyim Allah büyük
Ciddimisin yapma bunuBebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Geç doğumda ama amniyotik sıvı azalmasına bağlı zorunlu sezeryanlar olabiliyo değer mi?Magnezyum içiyor musun? İçmiyorsan doktoruna danışarak başla. Doğumu geciktirme gibi bi yan etkisi var. :))) belki 42 haftada falan doğum yaparsın sorun kökünden hallolur. :)))
Sen ne kadar yersen ye çocuk büyük doğucaksa senin iliğini kemiğini sömürür yine o kiloya çıkar boşuna kendini aç bırakmaBebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Yanlış yapıyorsun. Haa zaten çok yeme ama bebeğin kilosuyla yediklerinin ilgisi çok da yok. Kilosu büyük oranda genetiği nasılsa öyle doğar. Vitaminli ve sağlıklı beslen. Boşver milleti.Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?