Utanıyorum

Yo sory 32 hafta ediyor 8 ay tamam o zaman haklısın. Bebek iri bebek değilse 3 kilo civarı doğarsa erken doğdu ama kilosu yerinde maşallah de geç. Bi de şu durumda erken doğurmamaya bak. :))) aman boşver yahu anlarlarsa anlasınlar millet iki konuşur susar. Bizim de çevremizde bu durumlara şahit olduğumuz oldu. Naptık en fazla iki konuştuk. sonra unutulur gider. Stres yapma bak daha da erken doğurma.

Son düzenleme:
Eşim kızıyor zaten takma kafana diyor işte de ben doğum yaklaştıkça stres yaptim

Benim.yengemde ikiz dogurdu 8 aylikken aldilar ama masallah biri 3500 kg digeri 2700 filan olarak dogdu. Ustelik 4 yil sonunda tup bebek koydurup oyle olmuslardi. Sende dersin cocuklar fazla gelismis diye
Koydurup ne kızgece gece çok güldüm

Çok saolun sizin bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.bana dua edin hamilenin duası kabul olur derler.kimse didiklemesin Erken doğumu :)
Amin canım ederim etmez miyim. İnşallah herşey gönlümüzce olsun, hele bi alalım kucaklarımza bebişlerimizi koklayalım doyasıya gerisini boşverelim

Benim adet duzensizligim vardi ben dogum kontrol hapi kullaniyordum ama duzenli sekilde degil duzenli kullanmadığım için galiba bebek oldu çok araştırdım olabiliyormuş yanı düzensiz kullaninca

Doğum şubatın ortası gibi diyor doktor ama dua ediyorum ki şubatın sonuna kadar doğurmayayım diye saçma ama napiyim Allah büyük

Artık bunları düşünme olan olmuş sağ salim doğsun kucağına al yeter erken doğdu dersin kimse hesap yapmaz merak etme

Doğum şubatın ortası gibi diyor doktor ama dua ediyorum ki şubatın sonuna kadar doğurmayayım diye saçma ama napiyim Allah büyük
Magnezyum içiyor musun? İçmiyorsan doktoruna danışarak başla. Doğumu geciktirme gibi bi yan etkisi var. :))) belki 42 haftada falan doğum yaparsın sorun kökünden hallolur. :)))

Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Yanlış yapıyorsun. Haa zaten çok yeme ama bebeğin kilosuyla yediklerinin ilgisi çok da yok. Kilosu büyük oranda genetiği nasılsa öyle doğar. Vitaminli ve sağlıklı beslen. Boşver milleti.

Olan olmus neticede evlenmissin ve kocandan bebek artik oncesinin sonrasinin bi onemi yok. Kocanla agiz birligi yapip bebek eksik dogdu diyeceksiniz olacak bitecek. Detaya gerek yok. Cunku detay verdikce yalan aciga cikar.

Yahu 2 hafta önce sonra ne olur?
Erken doğdu de bitsin gitsin, ben 1 ay geç doğmuşum kardeşim 2 hafta erken, sanki herkes günü gününe doğuyor te allahım ya, etraf elinde hesap makinesiyle mi gelecek bebek görmeye sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…