- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Yani her gün olan bir durum değil ya da ortamı geren bir koku vs yok afedersiniz. Ama buna rağmen insanlarla aynı sıraya oturunca(öğrenciyim) mesela elimde olmadan midemden bile bir ses gelse bir bakıyorum bakışlar değişiyor falan.sonsuz saygı asla beklemiyorum ama bakışların değişmesi olayına anlam veremiyorum.Niye utanasınız? Bile isteye yapmıyorsunuz. Sağlık problemi bu elinizde değil lakin şu da var; çevrenizdekilerin bu konuda sonsuz anlayışlı olmalarını da bekleyemezsiniz. Bir süre sonra cidden rahatsız edici olabilir karşı için de... Farklı doktorlara gidin, doğal yöntemleri araştırın vs... Geçmiş olsun
Evet, beslenmeme dikkat ediyorum, zaten çok sık olan bir durum değil ama olduğu zaman da sosyal hayatıma yansıdığı oldu yani.Doktora gittiniz mi?
Evet aslında belirli gıdalardan uzak durunca sorun kalmıyor ama bunu yapmaya yine de ihtiyacım var sanırım. Çok teşekkürler.Bir yiyecek grubunu bagirsaklariniz tolere edemiyor sanırım. Deneyerek belirleyin ve o gıdadan uzak durun
Güldürdünüz sağ olun :)Amann sal gitsin.
Sorunum midemin gaz oluşturması, kilo konusunda dediğiniz doğru aslında ben zayıf bir insanım normal şartlarda ama şu sıralar gereğinden fazla kilo aldım. Zayıflamaya çalışıyorum. Çok teşekkürler yorumunuz için.Doktorun care bulamadigini biz de bulamayiz. Sorununuz tam olarak nedir? Midenizin surekli gaz olusturmasi mi? Yoksa gelen gazi tutamamaniz mi? Eger gaz tutamama probleminiZ varsa buna doktorun çözüm bulmasi gerekir baska doktora gidin. Belli ki kaslariniz esnek. Eger midenizde surekli gaz olusumu varsa yediklerinize cok dikkat edin. Belli besin gruplarını hafta hafta ayirarak tuketin. Bir bakin hangi grup gaz yapiyor. Veya kilonuz ne durumda bilmiyorum. Ancak ben ne zaman kilo almaya baslasam asiri gaz problemim olur. Zayiflamaya basladigimda ise hic gazim olmaz. Fazla kilonuz varsa zayiflamayi deneyim.
Herhangi bir sağlık sorunum çıkmadı, yediklerine dikkat et dedi sadece. Bende o gün bugündür suyu ve hafif besinleri hayatımdan çıkarmıyorum. Ama arada bir yokluyorlar işte.Doktor neden Diyo
Benim kötü hissetmem bir yana sanki günah işlemişim gibi bakışların kayması esas sorun :) yakın arkadaşlarla gırgır şamata yapıyoruz bu konuyu büyütmüyoruz ama toplum içinde olmuyor işte..Ben geçen gün pilateste pırtladım
Hakikaten insan çok kötü hissediyor.
Çok teşekkür ederim, bazen stresli olunca da olabiliyor evet ama bu dediğinizi düşüneceğim, ilerleyen tarihlerde bir randevu alabilirim tekrar.bağırsak sendromu olabilir belki. belki strese bağlıdır aşırı stres halinde olabiliyor. gastroenteroloji bölümünde muayne olmayı deneyin belki nedenini bulurlar.
Allah iyiligini versin güldürdü n beni ne demişler kötüyü tutma içinde sal gitsin sanki birşey olmamis gibi devam etseydinBen geçen gün pilateste pırtladım
Hakikaten insan çok kötü hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?