niye ayrıldınız?
"kolay davrandım" demişsiniz de adam sanki çok zor biri:d
İşte spora başlayayım dedim psikolog önerisi ile.Allah askina kendinize bir mesgale, ugras bulun. Oyle yogun olun ki bunlara vaktiniz kalmasin.
Kızlarda bir anda nasıl döndülerse bir anda arttı takipçileri takip ettikleri…Ay adam da çok donanımlı , sosyal statüsü yüksek, kibar nezih biri olsaydı da senin dininin düştüğü kadar var deseydim. On tane kızı aynı anda ekleyen bi erkekten nasıl bi karakter bekliyorsun ki? Ben ekran süremi biraz olsun azaltmak için kitap okuyorum. En kötü elli sayfa okuyorum . Zihnini meşgul etmedikçe hala bu oğlanı düşünürsün.
Aaa o basit olur mu yaaa Allah aşkınakendinize kabahat bulmayi birakin bence ilk is cunku “acaba boyle davransam nasil olurdu, ben mi hata yaptim? ben mi kacirdim” vs gibi bir cok seyi dusunursunuz ve unutmaniz daha zor olur. kolay olarak bahsetmissiniz kendinizden ama karsinizdaki daha basit o yuzden unutmak aslinda basit olmali sizin icin herifin kendisi gibi
2 aylik iliskinin arkasindan neyi düşünsün Allah askina.Tamam ilişkimiz çok sürmedi 2 ay falan ama insan bir durur ya bir düşünür.
Ya yine mi geldin senAy sormayın şuna soru sayfalarca yazacak 1,5 aylık olmayan bir ilişki için
Geldim kör misinYa yine mi geldin sensayfalarca yazmıyorum artık bıraktım manas destanını.
Her neyse 2 aylık bir ilişkiydi zamanında önemi yok.
Gerçekten utanıyorum Herşeyden pişmanımda. Bugünde ekstra bir kötü hissettim. Tutulmadan dolayı mı acaba
Sende haklısın biliyorum neyini düşünsün adam unutmuştur bile.2 aylik iliskinin arkasindan neyi düşünsün Allah askina.
Zoru oynama zor ol. Senin hayatına girecek insan sana bi bonus gibi gelmeli hayatını bu kadar zorlaştıran sürekli senin değerini yargılayan , sevilip sevilmeyeceğinizi sorgulatan biriyle zaten olmaz. O çocukta size bidaha dönmez zaten. Önünüze bakın.Kızlarda bir anda nasıl döndülerse bir anda arttı takipçileri takip ettikleri…
Arandı baya bir.
Tamam ilişkimiz çok sürmedi 2 ay falan ama insan bir durur ya bir düşünür.
Bilmiyorum ben kendimi de rezil ettim temmuz da açtığım konuyu okudun mu bilmiyorum da. Ayrılırken kötü laflar duydum.
Her konuda ofsaytsın derin düşünmüyorsun bencilsin dedi bana ve buna ben sebep oldum laf verdim ağzına….
İlişki tanımını anlayamıyorum artık. El ele dolaştık. Film izledik baş başa. bana yemek yaptı. Sohbet muhabbet ne bileyim saçmaladım belki ama ilişki tanımı ne ki bizimki değildiGeldim kör misinaranizda bi ilişki falan yoktu ilk önce onu kabul ederek başlayabilirsin
Bunu biliyorum işte bu da beni çok üzüyor. Geldiğinde barışırım anlamında demiyorum. İçim sadece biraz rahatlardı. Özür dilemesini çok istedim. Ama insan yerine koyup kıza bir ton laf ettik diye... hatta hiçbir şeyi hak etmiyorsun bile dedi. çok oturdu bunlar içime.Zoru oynama zor ol. Senin hayatına girecek insan sana bi bonus gibi gelmeli hayatını bu kadar zorlaştıran sürekli senin değerini yargılayan , sevilip sevilmeyeceğinizi sorgulatan biriyle zaten olmaz. O çocukta size bidaha dönmez zaten. Önünüze bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?