Ya neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Beş para etmez heriflerle bu kadar çıtanızı düşürmeyin. Sanıyorum yirmili yaşların başında falansın bunlar ders olur sana bidaha da kimseye kanma böyle insanlar çok ş.refsiz.Bunu biliyorum işte bu da beni çok üzüyor. Geldiğinde barışırım anlamında demiyorum. İçim sadece biraz rahatlardı. Özür dilemesini çok istedim. Ama insan yerine koyup kıza bir ton laf ettik diye... hatta hiçbir şeyi hak etmiyorsun bile dedi. çok oturdu bunlar içime.
Bazen kendimi küfür ve beddualar ederken buluyorum. Sonra yine aynı döngü şöyle yapmasaydım böyle olmasaydı falan
ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. Çünkü düşünmekten bıktım. Bir de görmesem hiç çıkmasa karşıma ne güzel olurdu.Son ilişkiniz yada son yoğun hisler hissettiginiz insan olmayacak duyguların oyunu bu .Bu oyunu bozarsiniz siz .Sadece başkalarına sormayı bırakın takibi birakin her türlü.Bence biraz kendi hayatinizla ilgili şu anki boşluk birazda fazla idealize etmişsiniz pek öyle değilmiş .Yeniden ilginiz insanlara yönelince esamesi kalmayacak
İşin en kötüsü 32 yaşındayım bu da 35... Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu ş..refsiz nokta atışı olmuşYa neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Beş para etmez heriflerle bu kadar çıtanızı düşürmeyin. Sanıyorum yirmili yaşların başında falansın bunlar ders olur sana bidaha da kimseye kanma böyle insanlar çok ş.refsiz.
yok değil keşke öyle olsaydı çok isterdim öyle olmasını...Ay hiç unutmuyorum bu adam için diğer konuda karakterini bilmeyen her kız ona düşer, tipi muhteşem, yolda giderken kızlar ıslanıyor tarzı şeyler yazıyordun. Biz de inanmamıştık. Sen de çok ısrarcıydın. Instagramda yürüdüğü kız iplememiş bile. Takipten çıkardığı diğer kişiler de büyük ihtimal kendisine yüz vermeyen kızlar.
Mesajını da bırakayım şuraya. Tamamen senin abarttığın ve totosunu kaldırdığın muhtemelen nargile cafe kekosu kıvamında bir eleman.
Eki Görüntüle 3647617
Konuyu okumadım da , yetişkinsiniz yani ben sadece zamanında düzgün bir ilişki yaşayıp yaşamadığınıza veriyorum, düzgün bir ilişki olsa da böyle bi adamdan düzgün ilişki olmayacağını sadece üzeceğini bilmeniz lazımdıİşin en kötüsü 32 yaşındayım bu da 35... Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu ş..refsiz nokta atışı olmuş
Yoğun hissedemeyecek kadar kendisi ile mesgulmüs heralde bunun üzerinde çalışıyor insanları etkileme sanatı fakat şeytan tüyü değil o basmakalip iki 5 söz yada tavırdır.Tepki vermediyseniz vsimdi verin şu değeri alın ondan kendinize yeni birine şans verin Sînir olma hali ilginiz bitince biter .Değeri olmayan şeylere sinir olmayız önemli olan gözünden düşmesi bunu yaptığın anda özgürsün artık bu derttenay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. Çünkü düşünmekten bıktım. Bir de görmesem hiç çıkmasa karşıma ne güzel olurdu.
Benim yoğum hissettiğim şeyleri o hiç o kadar hissetmemiş hevesmiş.
Bir de sadece aşık olmak şu bu değil.
Farkında olup veya olmadan yaptığı şeyler. Kafamda dönüp duruyor...
En basitinden şu mesela, cinselliği kısa sürede yaşadık. daha sonraları bana instagramdan bir reelsler atıyordu arada öyle bir şey atmış ki hala ne demek bu diye tepki vermediğim için sinir oluyorum kendime.
bu konuyu hatırladım. kazık kadar adamın instada kız avına çıkması çok iticiBiraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari...
- lovelola
- Yorumlar: 641
- Forum: Bir derdim var
Burda anlatmıştım. Kafam allak bullaktı yazarken.
Attığı o reelsi de söyleyeyim hani 35 yaşında adam karşı taraf ne anlar diye düşünmedi bile.Yoğun hissedemeyecek kadar kendisi ile mesgulmüs heralde bunun üzerinde çalışıyor insanları etkileme sanatı fakat şeytan tüyü değil o basmakalip iki 5 söz yada tavırdır.Tepki vermediyseniz vsimdi verin şu değeri alın ondan kendinize yeni birine şans verin Sînir olma hali ilginiz bitince biter .Değeri olmayan şeylere sinir olmayız önemli olan gözünden düşmesi bunu yaptığın anda özgürsün artık bu dertten
valla okusanız neden böyle hissediyorum anlarsınızKonuyu okumadım da , yetişkinsiniz yani ben sadece zamanında düzgün bir ilişki yaşayıp yaşamadığınıza veriyorum, düzgün bir ilişki olsa da böyle bi adamdan düzgün ilişki olmayacağını sadece üzeceğini bilmeniz lazımdı
Eee çok avam paspaye çok ortalama zekaya sahip insanın neye güldüğü zeka seviyesini gösterir derler ben inanıyorum bu kişiden çok var böyleleri yani hiç sinir olmayın cidden burnu kadar beyni var bunun .Burnunu kullansa beyin yerine insanlar anlamaz.Buna alinmayin sizde kapasitesi o kadar bunun leğen kadar Pasifik Okyanusu gibi guzellemeyin şunuAttığı o reelsi de söyleyeyim hani 35 yaşında adam karşı taraf ne anlar diye düşünmedi bile.
Bana karışık reels attı arada da şu vardı. Yapay zeka ile yapılmış bir video. video da anne kız var diyor ki anne olan '' benim kızı mı ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben vermedim. Kızıda gülerek merak etme anne ben hepsine verdim ... Biz cinsellikte yaşıyorduk. Kısa sürede yaşadık. Hala nasıl defalarca buna cesaret ettim anlamıyorum o kadar pişmanım ki...
İşte bu reelse diyemedim. Ne bu amaç ne komik mi neden attın diye. Diğer reelslerine güldüm buna bir tepki vermedim.
Okudum ama elle tutulur bi yanı yok, sadece yatmak için görüşmüş başka kişilerle de konuşuyodu yüksek ihtimalle onlara gitti , sizin bu kadar bağlanmanıza şaşırdım böyle bi adama bidevalla okusanız neden böyle hissediyorum anlarsınız
Takıntı yapmışsınAttığı o reelsi de söyleyeyim hani 35 yaşında adam karşı taraf ne anlar diye düşünmedi bile.
Bana karışık reels attı arada da şu vardı. Yapay zeka ile yapılmış bir video. video da anne kız var diyor ki anne olan '' benim kızı mı ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben vermedim. Kızıda gülerek merak etme anne ben hepsine verdim ... Biz cinsellikte yaşıyorduk. Kısa sürede yaşadık. Hala nasıl defalarca buna cesaret ettim anlamıyorum o kadar pişmanım ki...
İşte bu reelse diyemedim. Ne bu amaç ne komik mi neden attın diye. Diğer reelslerine güldüm buna bir tepki vermedim.
kolay davrandın çünkü ona çekildin anladığım kadarıyla. oda manipülatif davranarak senden istediğini aldı ve sonra zaten sen böyle kolaysın diyerek senle yolunu ayırdı. açıkçası bunlardan çok var belli ki yaşınız küçük. o çocuktan zaten olmaz sana yaşattığı etki yüzünden onu merak ediyorsun onu özlüyorsun. bence kendini meşgul edecek bir şeyler bul. ilerde bu günlerini hatırladığında midenin bulanacağına eminim. nasıl izin verdim bana bunları söylemesine diye kendine kızacaksın.Merhaba kızlar, utanıyorum da burada konu açmaya yine.... 2 aydır unutmaya çalıştığım biri var. Görünüş olarak çok beğendiğim tam istediğim gibiydi görünüşü.
Bazı konuşmaları, hareketleri ve en son dediklerinden dolayı hatırlanmayı hak etmiyor aslında..
Tam geçti diyorum. Hoop yine aynı döngü başlıyor. 10 gündür antidepresan vs kullanıyorum. Spora başlamayı düşünüyorum salon arayışındayım. Psikoloğumda önermişti iyi gelir diye..
Yakınlarda 2. kez gördüm. Bir kafede arkadaşımla oturuyorduk. Kafenin önünden geçti telefonuna bakarak. Uzaklaşana kadar baktım arkasından. Vücudum istemsiz öyle bir tepki verdi ki anlatamam. Kalbim hızlandı ellerim titredi. S.alak gibi ağladım ama istemsiz yani...
Burada açılan konulara bakıyorum boşananlar, Uzun ilişkileri bitenler vs vs. Bende sanki 5 çocukla ortada kalmışım.. Kendime çok kızıyorum.
Çok uzun süren bir ilişki değildi. Ama çok yoğun hissettim.. Güzeldi ilk günler ama kötü bitti. Belki bazılarınıza ilişki gibi gelmeyebilir.
Rezilliklerim , dürtüsel davranmam, kolay olmam, tepki vermem sınır koymam gereken yerde koyamamam, her şeyin hızlı yaşanması ve daha bir sürü şey...
Bunları unutamıyorum.
Profili gizli ama sürekli bakıyorum. Ayrıldığımızın 2. günü birden 8-9 kişiyi eklemişti. Sonra takipten çıktı sonra yeniden birilerini takip etti. Ve birden 7 kişiyi çıkarttı.
Bunlarda kız büyük ihtimal Şuanda da duruldu.
Böyle anlatınca takıntılı gibi bunu mu takip ettin diyebilirsiniz. Doğru kendimden utanıyorum bakmadan da duramıyorum. Böyle stalklarsan unutamazsın da diyeceksiniz büyük ihtimal. Dışarda da görüyorum özellikle gittiği yerlere gitmiyorum ama yine karşıma çıkıyor..
Stalklamakla da kalmadım, benden sonra takip ettiği bir kıza yazdım fake hesabımdan. Kıza ''kusura bakma rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım x nerden tanıyorsun? '' diye.
Kızda Allahtan terslemedi kim dedi profilini attım. Tanımıyorum beni eklemiş öyle falan dedi ... bende '' hatta seni takipten çıkmış ama sen takip ediyorsun gözüküyor'' dedim. Kız ekran fotoğrafı attı bana..
Kızın hikayesine yazmış. ''Yoğun değildi anlaşılan'' yazıp gülmüş. Kızın nerde çalıştığını falan sormuş. Sonra '' zor bir işin olmalı'' demiş. Kız görüldü atmış. Baktı kız yüz vermeyince takipten çıkmış. Biliyorum yaptığım çok saçma
Neyse bana da bu şekilde yazmıştı... Bende düştüm s.lak gibi... Normalde instagramdan yazanlara dönmem, görüşmem benim için ilkti bu.
Ne gerek vardı bunları yaşamaya diyorum hep. Öyle bir beklentiye girmiştim ki anlatamam. Güzeldi yani başlarda... Burada da temmuz gibi konu açmıştım zaten ayrılınca.
Keşke daha önce yazsaydım buraya fikir alsaydım belki bunların hiçbiri yaşanmazdı... Kendimden çok utanıyorum. Cinsellik değil sadece o da var tabi ama en son duyduğum lafları unutamıyorum.
Zamanla geçer biliyorum ama şuan zamanı mı değil anlamıyorum...
Sekizinci harika doven soven koca degil miydi ya. Bu dokuzuncu olacakAllahım ya iki aylık ilişki bile olmayan bir şey için ne dram yaptın ya.
Üstelik adam instagram abazası bir işsiz. Al satçı.
35 yaşında bir baltaya sap olamamış bir ezik için bu ne dram.
Özelden şu çocuğun bana fotosunu at kıvanç tatlıtuğ mu bakacağım buna hakkım var aylardır gördükçe sinirimiz bozuldu. Bi görelim şu dünyanın sekizinci harikasınk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?