Utanıyorum...

Ay hiç unutmuyorum bu adam için diğer konuda karakterini bilmeyen her kız ona düşer, tipi muhteşem, yolda giderken kızlar ıslanıyor tarzı şeyler yazıyordun. Biz de inanmamıştık. Sen de çok ısrarcıydın. Instagramda yürüdüğü kız iplememiş bile. Takipten çıkardığı diğer kişiler de büyük ihtimal kendisine yüz vermeyen kızlar. Tamamen senin abarttığın ve totosunu kaldırdığın muhtemelen nargile cafe kekosu kıvamında bir eleman.

Son düzenleme:
Ya neyine üzülüyorsunuz Allah aşkına. Beş para etmez heriflerle bu kadar çıtanızı düşürmeyin. Sanıyorum yirmili yaşların başında falansın bunlar ders olur sana bidaha da kimseye kanma böyle insanlar çok ş.refsiz.

ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. Çünkü düşünmekten bıktım. Bir de görmesem hiç çıkmasa karşıma ne güzel olurdu.
Benim yoğum hissettiğim şeyleri o hiç o kadar hissetmemiş hevesmiş.
Bir de sadece aşık olmak şu bu değil.
Farkında olup veya olmadan yaptığı şeyler. Kafamda dönüp duruyor...
En basitinden şu mesela, cinselliği kısa sürede yaşadık. daha sonraları bana instagramdan bir reelsler atıyordu arada öyle bir şey atmış ki hala ne demek bu diye tepki vermediğim için sinir oluyorum kendime.

İşin en kötüsü 32 yaşındayım bu da 35... Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu ş..refsiz nokta atışı olmuş

yok değil keşke öyle olsaydı çok isterdim öyle olmasını...

İşin en kötüsü 32 yaşındayım bu da 35... Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu ş..refsiz nokta atışı olmuş
Konuyu okumadım da , yetişkinsiniz yani ben sadece zamanında düzgün bir ilişki yaşayıp yaşamadığınıza veriyorum, düzgün bir ilişki olsa da böyle bi adamdan düzgün ilişki olmayacağını sadece üzeceğini bilmeniz lazımdı

Yoğun hissedemeyecek kadar kendisi ile mesgulmüs heralde bunun üzerinde çalışıyor insanları etkileme sanatı fakat şeytan tüyü değil o basmakalip iki 5 söz yada tavırdır.Tepki vermediyseniz vsimdi verin şu değeri alın ondan kendinize yeni birine şans verin Sînir olma hali ilginiz bitince biter .Değeri olmayan şeylere sinir olmayız önemli olan gözünden düşmesi bunu yaptığın anda özgürsün artık bu dertten

bu konuyu hatırladım. kazık kadar adamın instada kız avına çıkması çok itici

Attığı o reelsi de söyleyeyim hani 35 yaşında adam karşı taraf ne anlar diye düşünmedi bile.
Bana karışık reels attı arada da şu vardı. Yapay zeka ile yapılmış bir video. video da anne kız var diyor ki anne olan '' benim kızı mı ne doktorlar ne mühendisler istedi de ben vermedim. Kızıda gülerek merak etme anne ben hepsine verdim ... Biz cinsellikte yaşıyorduk. Kısa sürede yaşadık. Hala nasıl defalarca buna cesaret ettim anlamıyorum o kadar pişmanım ki...

İşte bu reelse diyemedim. Ne bu amaç ne komik mi neden attın diye. Diğer reelslerine güldüm buna bir tepki vermedim.

Ne münasebet siz utanacaksınız ya o utanıyor mu önüne gelene yürüyen bir barzo olduğu için? Nasılsanız öylesiniz, değer görmek istiyorsanız önce kendinize değer vermek kabul etmek zorundasınız.

Kadınlar olarak biz yaptığımız / olduğumuz her şeyden utanıyoruz, hep rezil olduğumuzu düşünüyoruz, yok öyle bir şey, herkes kendi hayatına konsantre kimse sizin yaptıklarınızı o kadar düşünmüyor merak etmeyin. Kendinize odaklanın.

valla okusanız neden böyle hissediyorum anlarsınız

Eee çok avam paspaye çok ortalama zekaya sahip insanın neye güldüğü zeka seviyesini gösterir derler ben inanıyorum bu kişiden çok var böyleleri yani hiç sinir olmayın cidden burnu kadar beyni var bunun .Burnunu kullansa beyin yerine insanlar anlamaz.Buna alinmayin sizde kapasitesi o kadar bunun leğen kadar Pasifik Okyanusu gibi guzellemeyin şunu

Şu adamın tipini o kadar merak ettim ki . Belki de sen yanlışa algılıyorsun tipini sıradan bişeydir belki . Ülkede var mı bu kadar yakışıklı?

Takıntı yapmışsın
Bu srfszin bulunduğu yerlerden uzak durun
Stalk yapmayın
İlaçlara devam
Spora basla

Ve lütfen hani olur ya karşılaşırsanız bir daha ve seni yine isterse; burnunun tam ortasına şu attığı reelsin cevabını beyin sarsıntılı bir yumrukla ver...

kolay davrandın çünkü ona çekildin anladığım kadarıyla. oda manipülatif davranarak senden istediğini aldı ve sonra zaten sen böyle kolaysın diyerek senle yolunu ayırdı. açıkçası bunlardan çok var belli ki yaşınız küçük. o çocuktan zaten olmaz sana yaşattığı etki yüzünden onu merak ediyorsun onu özlüyorsun. bence kendini meşgul edecek bir şeyler bul. ilerde bu günlerini hatırladığında midenin bulanacağına eminim. nasıl izin verdim bana bunları söylemesine diye kendine kızacaksın.

Bu adam kim ki onu bu kadar yüceltip acı çekiyorsunuz arkasından yas tutup ilaçlarla kendini toplayacak kadar değer birisi mi bu adam? 1 buçuk aylık ilişki çok da uzun bir süre degil ama sizi bağlayan cinsel çekim ufak da olsa yaşanmışlık olmuş. Beraber oldugu insana bile bel altı şaka yapan ergen gibi karı kız ekleyip yüz bulamayınca silip başkasını ekleyen biri için bu kadar acı çekmeniz normal degil kendinize gelin geçen günleriniz değerli bir daha gelmeyecek çünkü

Allahım ya iki aylık ilişki bile olmayan bir şey için ne dram yaptın ya.
Üstelik adam instagram abazası bir işsiz. Al satçı.
35 yaşında bir baltaya sap olamamış bir ezik için bu ne dram.
Özelden şu çocuğun bana fotosunu at kıvanç tatlıtuğ mu bakacağım buna hakkım var aylardır gördükçe sinirimiz bozuldu. Bi görelim şu dünyanın sekizinci harikasınk

Sekizinci harika doven soven koca degil miydi ya. Bu dokuzuncu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…