Utanıyorum...

Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz ki bir türlü unutamıyor aksine takip ediyorsunuz.

Sağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tip herhangi bir nargileciye git bulursun yani iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
Kisa veya dar paca pantolon ve corapsiz ayakkabi da giyiyor mu acaba?

Sağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tip herhangi bir nargileciye git bulursun yani iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
Bana da yolladı. Dümdüz bir erkek olduğunu, türkiyedeki 10 erkekten 8’inin buna benzediğini, bahsettiği gibi kadınların bayılacağı bir tip olmadığını söylediğimde de inanmadı kendisini teselli etmek için böyle söylediğimi düşünüyor

Ay evet ya tam standart Türk erkeği yani.
Git bir nargileciye otur alayı bu

Tam olarak aynısını söyledim. Nargile cafe bunlarla dolu dedim. Ordaki nargile cafelerde bunun gibi tipler yokmuş. Beğenmediğime ben ikna edemedim bir türlü. Senin beğenmediğine inandı mı?
Ben ikna olmadim. Iciniz gitti, ilk görüşte aşık oldunuz ama caktirmiyorsunuz kesin

Allah askina su adamin instasini bana bi ozelsen atsana, cidden dibimiz dusecek mi merak ediyorum. (Merak etme asla kimseyle paylasmam.)

Hayir manas destanlarina maruz kalacagiz bari elimizde bir done olsun neyi konustugumuzu bilelim.

Allah askina su adamin instasini bana bi ozelsen atsana, cidden dibimiz dusecek mi merak ediyorum. (Merak etme asla kimseyle paylasmam.)

Hayir manas destanlarina maruz kalacagiz bari elimizde bir done olsun neyi konustugumuzu bilelim.
Forumca adama aşık olup instadan yuruyormusuz bir de

Çüş bunlardan değil tabiki de yapmayın etmeyin
Adamın giyinişi bile böyle değil.
Aşırı sıradan bir tip. Bak aynı şehirdeyiz senle sokakta görsem tanımam A bu o adam demem. O kadar dikkatimi çekmez. Kafasına bir ton jöleyi basmış tam tipik Türk erkeği. Chat gbt ye bana Türk erkeğini resmet desen bunu çizer.

Ben de tanışma serefine nail oldum.
Cirkin degil tabii ki, eli yuzu duzgun ama siradan normal bir adam iste. Her yerde uc bes tane muadili var tip olarak. Siz gozunuzde fazla buyutmussunuz diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…