Yaa sövse ağzına tükürürdüm o kadar da değil amaaSekizinci harika doven soven koca degil miydi ya. Bu dokuzuncu olacak
Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz ki bir türlü unutamıyor aksine takip ediyorsunuz.Merhaba kızlar, utanıyorum da burada konu açmaya yine.... 2 aydır unutmaya çalıştığım biri var. Görünüş olarak çok beğendiğim tam istediğim gibiydi görünüşü.
Bazı konuşmaları, hareketleri ve en son dediklerinden dolayı hatırlanmayı hak etmiyor aslında..
Tam geçti diyorum. Hoop yine aynı döngü başlıyor. 10 gündür antidepresan vs kullanıyorum. Spora başlamayı düşünüyorum salon arayışındayım. Psikoloğumda önermişti iyi gelir diye..
Yakınlarda 2. kez gördüm. Bir kafede arkadaşımla oturuyorduk. Kafenin önünden geçti telefonuna bakarak. Uzaklaşana kadar baktım arkasından. Vücudum istemsiz öyle bir tepki verdi ki anlatamam. Kalbim hızlandı ellerim titredi. S.alak gibi ağladım ama istemsiz yani...
Burada açılan konulara bakıyorum boşananlar, Uzun ilişkileri bitenler vs vs. Bende sanki 5 çocukla ortada kalmışım.. Kendime çok kızıyorum.
Çok uzun süren bir ilişki değildi. Ama çok yoğun hissettim.. Güzeldi ilk günler ama kötü bitti. Belki bazılarınıza ilişki gibi gelmeyebilir.
Rezilliklerim , dürtüsel davranmam, kolay olmam, tepki vermem sınır koymam gereken yerde koyamamam, her şeyin hızlı yaşanması ve daha bir sürü şey...
Bunları unutamıyorum.
Profili gizli ama sürekli bakıyorum. Ayrıldığımızın 2. günü birden 8-9 kişiyi eklemişti. Sonra takipten çıktı sonra yeniden birilerini takip etti. Ve birden 7 kişiyi çıkarttı.
Bunlarda kız büyük ihtimal Şuanda da duruldu.
Böyle anlatınca takıntılı gibi bunu mu takip ettin diyebilirsiniz. Doğru kendimden utanıyorum bakmadan da duramıyorum. Böyle stalklarsan unutamazsın da diyeceksiniz büyük ihtimal. Dışarda da görüyorum özellikle gittiği yerlere gitmiyorum ama yine karşıma çıkıyor..
Stalklamakla da kalmadım, benden sonra takip ettiği bir kıza yazdım fake hesabımdan. Kıza ''kusura bakma rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım x nerden tanıyorsun? '' diye.
Kızda Allahtan terslemedi kim dedi profilini attım. Tanımıyorum beni eklemiş öyle falan dedi ... bende '' hatta seni takipten çıkmış ama sen takip ediyorsun gözüküyor'' dedim. Kız ekran fotoğrafı attı bana..
Kızın hikayesine yazmış. ''Yoğun değildi anlaşılan'' yazıp gülmüş. Kızın nerde çalıştığını falan sormuş. Sonra '' zor bir işin olmalı'' demiş. Kız görüldü atmış. Baktı kız yüz vermeyince takipten çıkmış. Biliyorum yaptığım çok saçma
Neyse bana da bu şekilde yazmıştı... Bende düştüm s.lak gibi... Normalde instagramdan yazanlara dönmem, görüşmem benim için ilkti bu.
Ne gerek vardı bunları yaşamaya diyorum hep. Öyle bir beklentiye girmiştim ki anlatamam. Güzeldi yani başlarda... Burada da temmuz gibi konu açmıştım zaten ayrılınca.
Keşke daha önce yazsaydım buraya fikir alsaydım belki bunların hiçbiri yaşanmazdı... Kendimden çok utanıyorum. Cinsellik değil sadece o da var tabi ama en son duyduğum lafları unutamıyorum.
Zamanla geçer biliyorum ama şuan zamanı mı değil anlamıyorum...
32 yaşındayımKaç yaşındasın
Sağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tipSekizinci harika doven soven koca degil miydi ya. Bu dokuzuncu olacak
Kisa veya dar paca pantolon ve corapsiz ayakkabi da giyiyor mu acaba?Sağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tipherhangi bir nargileciye git bulursun yani iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
Boydan değil ama bence kesin dar paça giyiyordur. Tip tamm o.Kisa veya dar paca pantolon ve corapsiz ayakkabi da giyiyor mu acaba?
Yeminle gozumde su canlandi ahahsBoydan değil ama bence kesin dar paça giyiyordur. Tip tamm o.
Bana da yolladı. Dümdüz bir erkek olduğunu, türkiyedeki 10 erkekten 8’inin buna benzediğini, bahsettiği gibi kadınların bayılacağı bir tip olmadığını söylediğimde de inanmadıSağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tipherhangi bir nargileciye git bulursun yani iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
Ay evet ya tam standart Türk erkeği yani.Bana da yolladı. Dümdüz bir erkek olduğunu, türkiyedeki 10 erkekten 8’ini in bunu benzediğini, bahsettiği gibi kadınların bayılacağı bir tip olmadığını söylediğimde de inanmadıkendisini teselli etmek için böyle söylediğimi düşünüyor
Tam olarak aynısını söyledim. Nargile cafe bunlarla dolu dedim. Ordaki nargile cafelerde bunun gibi tipler yokmuş. Beğenmediğime ben ikna edemedim bir türlü. Senin beğenmediğine inandı mı?Ay evet ya tam standart Türk erkeği yani.
Git bir nargileciye otur alayı bu
Ben ikna olmadim. Iciniz gitti, ilk görüşte aşık oldunuz ama caktirmiyorsunuz kesinTam olarak aynısını söyledim. Nargile cafe bunlarla dolu dedim. Ordaki nargile cafelerde bunun gibi tipler yokmuş. Beğenmediğime ben ikna edemedim bir türlü. Senin beğenmediğine inandı mı?
Allah askina su adamin instasini bana bi ozelsen atsana, cidden dibimiz dusecek mi merak ediyorum. (Merak etme asla kimseyle paylasmam.)Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari...
- lovelola
- Yorumlar: 641
- Forum: Bir derdim var
Burda anlatmıştım. Kafam allak bullaktı yazarken.
Forumca adama aşık olup instadan yuruyormusuz bir deAllah askina su adamin instasini bana bi ozelsen atsana, cidden dibimiz dusecek mi merak ediyorum. (Merak etme asla kimseyle paylasmam.)
Hayir manas destanlarina maruz kalacagiz bari elimizde bir done olsun neyi konustugumuzu bilelim.
Ay yapmayın lütfenForumca adama aşık olup instadan yuruyormusuz bir de
Fotograf goren uyelerin dedigi gibi siradan yurdum erkegiyse, ki onlar objektif oldugu icin muhtemelen oyledir, forumdan cok kismeti cikmaz merak etmeyinAy yapmayın lütfen
Çüş bunlardan değil tabiki de yapmayın etmeyin
Aşırı sıradan bir tip. Bak aynı şehirdeyiz senle sokakta görsem tanımam A bu o adam demem. O kadar dikkatimi çekmez. Kafasına bir ton jöleyi basmış tam tipik Türk erkeği. Chat gbt ye bana Türk erkeğini resmet desen bunu çizer.Çüş bunlardan değil tabiki de yapmayın etmeyin
Adamın giyinişi bile böyle değil.
Sağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tipherhangi bir nargileciye git bulursun yani iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?