Utanıyorum:(

sadece o istiyor diye olacak şey mi yaa
çok saçma bu şekilde ısrarcı olması
hayatta hiçbir şeyin garantisi yok
nerden biliyormmuş evleneceği kişinin sen olacağını
diyelim ki öyle
sen istemediğini net bir şekilde söylüyorsun zaten
daha neyin ısrarını yapıyor

bence bu adamdan hayır gelmez canım üzgünüm ama böyle sevgili olmaz olmasında ay sinir oldum bu kadar basitmi sevgi olmazsa bırakabilirim tarzında konuşmalar hiç hoş değil canım ama yinede sen bilirsin

Sen en doğrusunu yapmışsın canım. Zaten benim birkaç konuma yazdığın yorumdan anlamıştım nasıl biri olduğunu. Böyle birşey yaşamana da çok üzüldüm. Umarım kısa zamanda geçer bu sıkıntıların. :teselli: Ama bu arada biraz daha burnunu sürtmeyi unutma...

aaa inanamıyorum ne terbiyesiz adam, ilişkiye girmeden devam etmeyecekmiş gibi üstü kapalı mesajlar veriyor! vallahi tepem attı gece gece, bunun çook iyi bir derse ihtiyacı var bak ben söyleyeyim.. kimse kimseyi bu şekilde zorlayamaz.. böyle birşeyi belki teklif edebilir ama ASLA ısrar edemez..
istemiyorsan sakın yapma, hatta istiyorsan bile yapma.. insanda şevk bırakmaz zaten bu tavır.. ya havleee...

bu arada senin utanacağım birşey yok sakın kendini falan suçlama..,
utanması gereken kişi sevgilin olacak o densiz..!

tavrını ortaya koy ve net ol.
eğer tekrar ederse ciddi bir tepki ver ayrılmaksa ayrılmak küsmekse küsmek artık sana kalmış ama onun bu yaptığına bencillik denir nefsi için sen istemesen de senle olmak istiyor onun istekleri seninkinden önemli durumda ve bu seni ondan çok ilgilendiriyor aslında.
Bana böyle bir laf etse bırakır giderim asla zorlayamaz beni.Soramaz bile bilir çünkü napacağımı sen de tavrını ortaya koy ki sana böyle tekliflerle gelemesin

tsk ederim canım beni düsünüp,sevgiline danıstıgın için..askerlik psikolojisi nasıl bisey biz bilmedigimiz için anlam veremiyoruz.anlıyoruz ama anlam veremiyoruz cok garip bisey.askımdan ölsemde birlikte olmayı göze alamayacagıma..simdi cok pişman sürekli mesaj atıyor arıyor senağlama

arkadaslar tek tek okudum yorumlarınızı.Allah razı olsun hepinizden..dogru yoldan asla şaşmadım şaşmayacagımda..aileme laik oldum hepte olacagım Allahın izniyle..canım babam mezarında rahat uyusun asla üzmeyecegim annemi...

nisanlıyken bile evliligin garantisi yokken nasıl olur da nasılsa evlenecegiz der
sakın canım bunun icin terk edicekse bırak gitsin allah askına...sen degerlerinden sakın ola vazgecme.

en güzeli canım yerimseniben ben de babamın kemiklerini sızlatmadım rabbim kimseyi sasırtmasın yolundan:Saruboceq:

evet canım bak burnunu sürtmeden aklı basına gelmeyecekdı dedıgım gıbı tavız verme köpeğin olsun.zaten sogudun bılıorum ama

işin haram boyutunda değilim. ama karşı taraf ciddi bir şekilde bunu şart koşuyorsa, istemediğim halde bana baskı yapıyorsa beni hiiiç takmıyor, sadece işine bakmak istiyordur. öyle insandan tiksinirim zaten ben içimde.

walla canım herkesın dediği gibi yarın cıkacagımız belli değil..insanlar dugun gecesi dul kalabiliyor..eger geri kafalılıksa geri kafalıyım..ama ewlenmeden olmaz diyenlerdenim..onun da bı guzelliği war bence..hersey usulunje adabınca olmalı..her isteyeene werilmez=) bak ben 25 yıldır saklıyorum..daha da saklıycam bu gısışle..bakmısın acılmadan iade olcaz ynae..saka bi tarafa sewgilin askerlik piskolojisi içinde olsa gerek.weya senı kızdırmak hoşuna gidiyoda ondan ustune geliyo olabilir..bu konuyu acmamaya acıldıgındada kapamaya calışş...ne olursa olsun gizli hazınenın anahtarını nıkah cüzdanını imzalamadan kimseden werme...

sakın pişman olacağın şeyler yapma bak o kendi çıkarını düşünüyo sende kendini düşün hala aynı şeyleri düşünüyorsa herkes kendi yoluna benceee:1closedeyes:

O şimdi asker canı neler ister... Şeniz

Espiri tabide.. bununda etkisi olabilir...

Hep erkeklerin içinde... iyicene depreşti tabiii

Ben bir an nışanlısınız sandım....

Neden bu kadar ısrarcı davranıyor ki

Karşılıklı bir durum değil.... hem çok incitir senide

Sen bu yolda devam et.. sırf o mutlu olsun diyede

Ona uyamazsın......

zor bi durum acıkcası canım ALLAH kolaylık versin bu arada sevgilin böle bişiyi senden nasıl isteyebilir ki???

dünden beri acayip pişman.arıyor aglıyor..elini bile tutmuyum ama beni bırakma seytana kapıldım diyo..ohh olmus sen beni üz böyle aglarsın işte hiç acımıyorum suan böyle aglayıp üzülmesine.sonucta beni cok üzdü ve ettigini buldu iyi bi ders oldu bidaha acamaz bu konuyu:1closedeyes:

Askerlik psikolojisinden kaynaklanan sözleri dikkate alarak üzülmeye gerek yok. Kesin tavrını alman çok doğru.
Yalnız askerden sonra da bu isteklerinin devam etmemesi gerekir. Aklını başına almalı seni kaybetmek istemiyorsa.
Ne demek nasılsa evleneceğiz
Yarın bile evlenecek olsan böyle baskı yapılmaz insana.

evet gerçekten iyi ders olmuştur bu ona.
sen çok doğru düşünüyosun tebrik ederim. bu yolundan şaşmaa.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…