- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
canım bak bugun senın için ne yaptım:) benım sevglmde ızne geldı dagıtım ıznıne. dedım böle böle bı arkdşm var ekek arkadası bunu yaptı felan.ne düşnüosun dedım.oda dedıkı askerlık farklı bişey hanı söle düşnmşdür.aklı ondaysa benım olsun benı bırakmasın anlamnda sölemştr öle düşnmşdür dedı.askerde farklı duygulara kapılmştır benı bırakırmı acaba felan dıe dedı o yuzden öle bırlıkde olmak ıstemiştir dedi.bıde belkı onu denemştir dedı.bakalm olucakmı benımle bırlıkde olmayı göze alabılcekmı dıe düşnmüştür dedı. bıde söle düşnmş olabılır dedı tertemız bı kızı buldum tertemız tam bana yakışır sadece bana aıt olsun istemiştir dedı.
arkadaslar tek tek okudum yorumlarınızı.Allah razı olsun hepinizden..dogru yoldan asla şaşmadım şaşmayacagımda..aileme laik oldum hepte olacagım Allahın izniyle..canım babam mezarında rahat uyusun asla üzmeyecegim annemi...
tsk ederim canım beni düsünüp,sevgiline danıstıgın için..askerlik psikolojisi nasıl bisey biz bilmedigimiz için anlam veremiyoruz.anlıyoruz ama anlam veremiyoruz cok garip bisey.askımdan ölsemde birlikte olmayı göze alamayacagıma..simdi cok pişman sürekli mesaj atıyor arıyor senağlama
dünden beri acayip pişman.arıyor aglıyor..elini bile tutmuyum ama beni bırakma seytana kapıldım diyo..ohh olmus sen beni üz böyle aglarsın iştehiç acımıyorum suan böyle aglayıp üzülmesine.sonucta beni cok üzdü ve ettigini buldu iyi bi ders oldu bidaha acamaz bu konuyu:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?