Utanıyorum:(

sanırım bulunduğu ortamdan dolayı bu tür düşünceler sarmış onu.
ama gerçekten doğru yolda olan sensin. sakın öyle bir şey yapma, varsın ayrılsın

bravo sana.inandığın şeyden asla vazgeçme.istiyosa bekler ya da evliliği öne alır.

canım evet askerden gelince bakacagım hareketlerine.bana cok iyi bi ders verdin aklım basıma geldi diyor..bakalım gercekten aklı basına gelmiş mi yoksa hala malum yerde mi kötükedihüso nefret ediyorum suanda cinsellikten,evlilikten..herseyden sogudum...senağlama

bence soğuma.askerlik çok tuhaf bi şeymiş anlatıyolar.adam duygu karmaşasına grmiştir belki.ama sen doğru bildiğin şeyden vazgeçme emi

bence soğuma.askerlik çok tuhaf bi şeymiş anlatıyolar.adam duygu karmaşasına grmiştir belki.ama sen doğru bildiğin şeyden vazgeçme emi

canım,askerden önce böyle degildi..cok dengesizlesti.bi hata yapıyor sonra pişman oluyor ama ben cok kırılıyorum..simdi cok pişman oldu ama gelde anlat bunu gönlüme senağlama cok kırıldım senağlama

En doğrusunu yapmışsın.Ona bu tavizi gösterme sakın.Oda tam ne istediğini bilmiyor,sankı olduktan sonra ayrılıcak gıbı bı hava yarattı.Allah korusun yarın birgün başına kakar.Ne malum der... der de der işte,laf kıtlığı mı...

Aferın canım sana,gelınlığıne yakışır bı gelın olursun inş. :Saruboceq:

arkadaşın densizlik yaptı diye cinsellikten vs. nefret etme. Allah bu duyguları bize vermişse boşa vermemiştir. Sen bu duyguyu kendi değerlerin çerçevesinde yaşamaya bak

sen zaten en doğru şeyi yapıyorsun,onu kaybetmemk için istemediğin bir şeyi yapma asla
sevgilin hakkındaki düşüncelerimi söylemiyorum bile anla yani

sen düşüncende çok haklısın canım...sakın ama sakın ısrarlarına yenilme....bu ne yaa hiç böyle şey duymadım....cinsellik iki tarafında isteğiyle olur bir taraf istiyor diye değil...adam sana "ama ben istiyorum" diyor...çok bencil bu kişi bana göre...sırf kendi zevkini düşünüyor...ve bu kadar ısrar etmesinide anlamış değilim....

sen evliliğide iyi düşün bu insanla....

bıraz daha nazlan bence yoksa yenıden sıkıştırmaya başlar. sana öyle bır söz versın kı ınandırsın bır daha bu konuları açmayacagına. askerde aklı hep bunlara çalışıyor erkeklerın. azıcık evlılık ıçın butce cıkarsa detaylarla ugraşsa.cınsellıge gelınceye kadar daha ne ınce hesaplar duşunulecek. ama ok nereye erkekler oraya

canım bak bugun senın için ne yaptım:) benım sevglmde ızne geldı dagıtım ıznıne. dedım böle böle bı arkdşm var ekek arkadası bunu yaptı felan.ne düşnüosun dedım.oda dedıkı askerlık farklı bişey hanı söle düşnmşdür.aklı ondaysa benım olsun benı bırakmasın anlamnda sölemştr öle düşnmşdür dedı.askerde farklı duygulara kapılmştır benı bırakırmı acaba felan dıe dedı o yuzden öle bırlıkde olmak ıstemiştir dedi.bıde belkı onu denemştir dedı.bakalm olucakmı benımle bırlıkde olmayı göze alabılcekmı dıe düşnmüştür dedı. bıde söle düşnmş olabılır dedı tertemız bı kızı buldum tertemız tam bana yakışır sadece bana aıt olsun istemiştir dedı.

cnm böyle bişeyden sakın derim ben
Heleki sen istemiyosan o da zorluyosa çok garip bi iş bu
bırakıyosa yürüsün gitsin işine
seninle sırf o şey için devam ediyorsa yazık bu ilişkiye yaa
kesin evlencez demiş sende daha çok var diyosun hadi ayrıldınız
ne olacak sonra işler çok daha zorlaşacak emin ol arkadaşım
çok istiyosa elini çabuk tutsun kursun yuvasını o kadar yanii

kesilikle yalnış bi tutum yaa zorla güzellik olmazki hem seven insan kesinlikle böyle bişeyde ısrar etmez benim eşim bi eresinde böyle bi konu acıldıgında ben seni deliler gibi seviyorum ve istiyorum ama benim oldugun gün aynı zamanda karım oldugun zaman demişti sana böyle kötülük asla yapamam demişti bence durma hemen ayrıl hem ilişkiye girip seni bırakmıyacagı ne maluum

Çıldırmış olmalı.
Eğer ki seni zevki için kullanacaksa yol ver gitsin.
Ne demek bitermiş olmazsa yuh yani
Bi kere bi erkek ciddi düşündüğü kıza bunları söylemez ilk anda cinsellik aklına bile gelmemelidir.
Zaten evlenince helalinden onun olacan bu acele niye :mymeka:
Acaba askerde olduğu için duygularına esir mi oluyor :uhm:
Ama ne olursa olsun böyle bi ilişki kabul edilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…