Utanıyorum:(

piişman olacağın şeyler yapma derim
zaten öyle birşey düşünmüyorsun
madem ilişkindende bunaldıysan
isteiyorum , eğer öyle cinselliğe dayalı bir ilişki istiyorsan ben yokum dersin
olur biter.. hoş ne manyaklar varda umarım tez zamanda herşey yoluna girer
dikkatli ol

bence çok saçma bir ilişkinin devam etmesi için cinselliğe gerek yok cinsellikten hariç daha bir çok şey yaşayabilirsinnn..doğru yoldasınn...cinsellik iki kişinin istemesiyle olur tek tarflı olmaz ve böyle bir şey yaparsan ilerde pişman olacağını düşünüyorum tatlımm

Nasın yani?

Şimdi sen böyle bir mesaj gönderiyorsun. Bilmiyorum gibi abuk bir cevap veriyor. Ve bir yandan da sen evleneceğim kişisin haram gözüyle görmüyorum diyor. Oldu, gözlerim doldu... Ne kadar komik bir çocuk ya... Sorar mısın kendisine kız kardeşi var mı? Ona böyle bir teklifle gelse bir erkek... Yol ver gitsin lütfen bu tuhaf insana...

bence askerde olduğu için tek derdi bu olmuş olabilir canım
eğer bunu bi baskı haline getirdiyse senin üzerinde
ve isteğin dışında ısrarcı davranıyorsa
ayrılırım cinsellik olmassa diyorsa
ben senin yerinde olsam şöyle bi mesaj yazardım
bana olan sevgisini bacaklarının arasındaki şeyle ölçen bi adamla asla işim olmaz seni terk ediyorumm yazardım
bak o zaman nasıl kapında köpek oluyolarr :enbuyukkk:

yorumlarınızı tek tek okudum.cok tesekkür ederim arkadaslar..sabah uyandım bi sürü mesaj atmıs.cok pişmanım özürdilerim dün seytana uydum kalbini kırdım vs...hiç cevap yazmadım aradı konustuk.ayrılmak istiyorum olmaz artık dedim.aglamaya basladı.lütfen bırakma beni cok pişmanım son bi sans ver dedi..sen o sansı coktan bitirdin dedim kapattım..seni asla bırakmam kendimi affettircem diye mesaj attı..telefonu kapattım..cinsellik nedir bilmedigim halde nefret ettim onun ısrarı yuzunden..

çok saçma bir istek.
bir erkek sevdiği kıza bunu yapmamalı zaten evlenmeden.
nasıl böyle bir şey söylemeye cesaret ederki.
haram diye yapmamış başkasıyla!!inanmam
sende haramsın ona.
hadi imam nikahı oldu desen ve böyle istiyor desen ki yine olmamalı bence.
nerden çıkarmış senin helal olduğunu??
hayret valla..

canım seni çok tebrik ederim,çok güzel yapmışsın,erkek arkadaşına güzel bir ders olmuştur.alkisalkisalkis

canım seni tebrik ederim aferin kabul etme sakın
zaten seni sewiyorsa ölümünede kadar da bekler(onun dediği gib)sonuna kadarda bekler.
bizde konusuyoruz boyle seyler ama sabır aşkım deyip geçiyoruz
sırf buyuzden ayrılacaksınz bu ilişkide bazı sorunlar var demektır.eğer senden bu yüzdende ayrılcaksa yol ver gitsin güzelım
uğrasma seni sewn adam bekler sonnda alacağını alır

Yeter be askerde diye herşeyi sinye çekiyoruz -eşim asker de- :1closedeyes:
En iisini sen yapmışsın güzelim, en doğrusu, ama üzüldüğüm nokta eşlerle yaşandığında çok özel, çok güzel olan birşeye karşı seni tiksindirmesi... Yazık ona ne diyeyim...
Allah hakkında hayırlısını versin.

sonra kadınlar vajinusmus oluyor dıyorlar neden oluyorlar acaba dıye soran yok...cınsellıkten soguma ama bence ayrılma konusunda sakınleşip duşun derım,bir de bu konuda dıyecegını demışsın ya ayrıl ya da ayrılmazsan sureklı bunu yuzune vurma derım. bırak zamana ıkınız de duşunun taşının tatlım.

kızlar ben telefonu kapatmıstım.evi aradı.annem actı telefonu..dün anneme aramızın bozuk oldugunu anlatmıstım ama sebebi söyleyemedim tabi..görüsmek istemiyorum söyle aramasın anne dedim.annem simdi konusmak istemiyormus dedi kapattı.10 dakika sonra tekrar aradı ben actım.aglıyordu.ELıNı BıLE TUTMUYUM AMA NOLUR BENı BIRAKMA dedi..DÜN SEYTANA KAPILDIM Bı AN LÜTFEN AFFET dedi.hiç bisey söylemedim..bittimi söyleyeceklerin dedim.hayır dedi.ıZıN ALIP GELECEGıM KENDıMı AFFETTıRECEGıM SENı BIRAKMAM dedi.vaktim yok kapatmam gerek dedim kapattım.

Yaa lütfen artık üsteleme ve askerden dönene kadar bari birazcık sabret bekle tamam görüşmeyelim gelce bu konuyu detaylı konuşuruzde BENCE AKILLANMIŞTIR AÇMAZ BU KONUYU ARTIK.. şuan askerde lütfen artık daha falza üzme biraz daha sabret canım Bak eminim artık açmicak bu konuyu...

senin sevgilin haramın tam anlamını bilmiyor bence....o haram görmüyor diye helal olmazsın canım..senin onun için helal olman için ancak Allahın huzurunda evli olmanız gerek.....onun dışında ne olursa olsun kesin evlenecek bile olsanız haramdır...o yüzden sen tavrını değiştirmemelisin.....seven her kişi buna katlanabilir....

kendine olan saygını ve kararlı duruşunu ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkis
yarınlarda bir kızı olduğu zaman kızının sevgilisiyle böyle bir şeyi yaşamasına izin verecekmi sevgilin bir sorsaydın yada kızkardeşinin yaşamasına izin verirmi
ayrıca anneme söyleyemem diyorsun anneler hisseder ve bu olayı en doğru şekliyle atlatmana yardımcı olur
herşey gönlünce olsun

canım yok üstelemiyorum.yorumsuz kalıyorum.iyice pişman olsun diye.akıllanmıs gibi..elini bile tutmam yeterki beni bırakma dedigine göre..simdi telefonumu actım yalvarırım beni bırakma ben sensiz ölürüm bak yemin ediyorum canıma kıyarım yazmıs :1shok: bende bi ilişki bitecekse karsılıklı anlasarak biter,askerlik bitsin detaylı konusuruz dedim..senin yüzünü görmeyeli 34 gün 12 saat olmus cok özledim diye mesaj attı :1shok: tek tek saymıs saatleri:1shok:

tamam canım bak bunu yazdın bu ona yeter şuan aranızda soğuklukta olsa konuşun evet eskisi gibi sıcaklık olmaz evet yaptığı çok büyük bi eşşeklik bir anlık birşeydi duygu patlması yaşadıı ama bak pişman olmuş canım, seninde nasıl biri olduğunu kolay basit bir kişi olmadığını iyice kavradı yerleştridi beynine, 3 aycık daha sabret sonra ne yapmak istersen onu yap arkadaşım ama şuan değil çünkü o şuan herşeyden herkesden uzakta askerde lütfen..

tamam canımcım.evet ben cok sogudum ondan..hatta mesajdada yazdım.eskisi kadar güvenmiyorum sana sogudum dedim..herseyi düzeltecegim lütfen zaman ver dedi.cok buyuk ayıp yaptım artık tövbe dedi..askerden gelsin bakarım artık duruma göre

canım yaa valla sen en ıyısını yaptın.cnkü hayırdan anlammşdı.ve sonunda böyle bır seyı hakedıordu.aklı basına gelmş olmalı canım.bencede askerden gelmesını bekle.ama askerden gelıncede hareketlerıne göre bak soğuman devam edıosa bu ilşki o zmn tam anlmyla bıtmş demekdır.ve bıtırp kendını bır an önce toparlamaya bak. ama simdi o askerde alttan alma tavız verme ama konuşmamazlık yapma.cnku benm sevgılmde askerde basta sölemşdım sana.kendılerıne zarar verıolrmş askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…