- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
yorumlarınızı tek tek okudum.cok tesekkür ederim arkadaslar..sabah uyandım bi sürü mesaj atmıs.cok pişmanım özürdilerim dün seytana uydum kalbini kırdım vs...hiç cevap yazmadım aradı konustuk.ayrılmak istiyorum olmaz artık dedim.aglamaya basladı.lütfen bırakma beni cok pişmanım son bi sans ver dedi..sen o sansı coktan bitirdin dedim kapattım..seni asla bırakmam kendimi affettircem diye mesaj attı..telefonu kapattım..cinsellik nedir bilmedigim halde nefret ettim onun ısrarı yuzunden..
Gülme kızım seninkide temmuzda gidiyor askere nabeeerrrrrr:roflol:
yaaa belinayım deşme yaramıı yaaww senağlama
kızlar ben telefonu kapatmıstım.evi aradı.annem actı telefonu..dün anneme aramızın bozuk oldugunu anlatmıstım ama sebebi söyleyemedim tabi..görüsmek istemiyorum söyle aramasın anne dedim.annem simdi konusmak istemiyormus dedi kapattı.10 dakika sonra tekrar aradı ben actım.aglıyordu.ELİNİ BİLE TUTMUYUM AMA NOLUR BENİ BIRAKMA dedi..DÜN SEYTANA KAPILDIM Bİ AN LÜTFEN AFFET dedi.hiç bisey söylemedim..bittimi söyleyeceklerin dedim.hayır dedi.İZİN ALIP GELECEGİM KENDİMİ AFFETTİRECEGİM SENİ BIRAKMAM dedi.vaktim yok kapatmam gerek dedim kapattım.
Yaa lütfen artık üsteleme ve askerden dönene kadar bari birazcık sabret bekle tamam görüşmeyelim gelce bu konuyu detaylı konuşuruzde BENCE AKILLANMIŞTIR AÇMAZ BU KONUYU ARTIK.. şuan askerde lütfen artık daha falza üzme biraz daha sabret canım Bak eminim artık açmicak bu konuyu...
canım yok üstelemiyorum.yorumsuz kalıyorum.iyice pişman olsun diye.akıllanmıs gibi..elini bile tutmam yeterki beni bırakma dedigine göre..simdi telefonumu actım yalvarırım beni bırakma ben sensiz ölürüm bak yemin ediyorum canıma kıyarım yazmıs :1shok: bende bi ilişki bitecekse karsılıklı anlasarak biter,askerlik bitsin detaylı konusuruz dedim..senin yüzünü görmeyeli 34 gün 12 saat olmus cok özledim diye mesaj attı :1shok: tek tek saymıs saatleri:1shok:
tamam canım bak bunu yazdın bu ona yeter şuan aranızda soğuklukta olsa konuşun evet eskisi gibi sıcaklık olmaz evet yaptığı çok büyük bi eşşeklik bir anlık birşeydi duygu patlması yaşadıı ama bak pişman olmuş canım, seninde nasıl biri olduğunu kolay basit bir kişi olmadığını iyice kavradı yerleştridi beynine, 3 aycık daha sabret sonra ne yapmak istersen onu yap arkadaşım ama şuan değil çünkü o şuan herşeyden herkesden uzakta askerde lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?