• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

Ben evlilik öncesi ilişkiye karşı biri değilim.. Ancak iki kişinin de rızası olması lazım.. Her şeyi göze alabilecek olması lazım.. Her türlü sorumluluğu yüklenebilmek lazım.. ıki tarafın da kendini hazır hissetmesi lazım.. Bence net tavrınızı ortaya koymalı ve bu şekilde davranmaya devam ederse ayrılmayı düşündüğünüzü belirtmelisiniz.. Taviz vermeyin derim ben..

ben tavrımı koyuyorum baktı iş kötüye gidiyor hemen alttan alıyor ölümüne beklerim diye..ama bugun o kadar ısrarcı ve o kadar sacma sapan sözler konustuki.artık dayanamıyorum.tamam diyor 2gün sonra yine aynı konu..artık ayrılmak istiyorum..ama eminim ayrılsamda sucu bende bulacak.çünkü kendinde hiç bir hata görmüyor.

canım sizlerin yaşı kaç ögrenebilirmiyim senin ve sevgilinin :uhm:

cnm mesajla olmaz o iş bence sabahı bekle ve onunda musait olduğu bir zamanda görüşün tlf.da ..
sen kafanda bitirdikten sonra suçlu aramanın bir faydası yok bırak ne dşünürse düşünsün..

oyhh yha aslında askerde oldugu için ben çok üzüldüm smdi ayrılık mesajı çekıosun ya.benım askm anlatıoda askerde sevgılılerı ayrılıomş ankesörlü telefonları kıranlarımı ararsın kendını yerden yere vuranlarımı ararsın dıo.keşke bı kere daha son kez sölesen.bıdaha bu konuyu açarsan bıtsın dıe

canım ben onu defalarca uyardım..aslında bitirmezdim ama bugun bendeki kredisini tüketti.sen beni bu konu yüzündende bırakırsın galiba dedigimde sakada olsa(!)bilmiyorum demesi,ya ilişkiye girerir yada bu ilişki biter dersem ne derdin diye nabzımı ölçmesi krediyi tüketti..askerliginin bitmesine cok az kalmıstı.3 ay var.ben onu bunca zaman beklediysem oda beklemeliydi

kızlar ben onu defalarca uyardım..tamam dedi ama yine ısrar yine ısrar.cok istiyorum seni sen hiç anlamıyorsun diyor.bu kadar labali olmakta hosuma gitmiyor..ayrılık mesajı yazıyorum simdi..ama sözlerimi toparlayamıyorum

benım ısteklerıme saygı duymayacaksan senın ıstegının de benım ıcın onemı yok dıyebılırsın kısaca. sonra bu ıs boyle yurumez ben bu konuda baskı ıstemıyorum kac kez uyardm anlamadın. ben yokum artık diyebilirsin.

aklı başına gelsin çok aiağılarda..

doğru yoldasın bugün gösterdiğin bu kararlılık aynı insanla evleneceksin ve sana yol,su,baraj olarak geri dönecek şaka tabi ama sakın pes etme askerdeymiş.başına bişey gelse kalırsın ortada.

kızlar söyle bir mesaj attım ona...BEN NAMUSUMA LEKE GETıRMEDıM GETıRMEMDE.HARAMI HELALI BıLıRıM VE EVLENMEDEN ıLıŞKı DÜSÜNMEM.GıYECEGıM GELıNLıK KADAR,BELıME BAGLANACAK KIRMIZI KUSAK KADAR TEMıZıM VE ÖYLEDE KALACAGIM.BUGUN BENDEKı KREDıNı BıTıRDıN.ÖZELLıKLE NABZIMI ÖLCER GıBı ıLıŞKıYE GıRMEZSEK BıTER DERSEM NE DERSıN DEDıGıNDE BENıM ıÇıN BıTTı.ÖLÜMÜNE SEVEN ZATEN BEKLEMEYıDE BıLıRDı.1.5 SENE BOYUNCA BANA YAPTIGIN EN BÜYÜK AYIBI YAPTIN BUGUN.SEN BENı HAKETMıYORSUN.BUNDAN SONRA HAYATINDA YOKUM...yazdım

tavrın kesin olsun arkadaşım,

bu toplumda kadın sanki bu eylemi kendi kendine gerçekleştirmiş gibi,fatura sadece kadına kesilir,

erkeğin herhangi bir kaybı olmaz,

onun için evlenene kadar sabrediyorsa amenna,yok olmaz diyorsa paşa gönlü bilir.

yol ver gitsin...

kızlar söyle bir mesaj attım ona...BEN NAMUSUMA LEKE GETİRMEDİM GETİRMEMDE.HARAMI HELALI BİLİRİM VE EVLENMEDEN İLİŞKİ DÜSÜNMEM.GİYECEGİM GELİNLİK KADAR,BELİME BAGLANACAK KIRMIZI KUSAK KADAR TEMİZİM VE ÖYLEDE KALACAGIM.BUGUN BENDEKİ KREDİNİ BİTİRDİN.ÖZELLİKLE NABZIMI ÖLCER GİBİ İLİŞKİYE GİRMEZSEK BİTER DERSEM NE DERSİN DEDİGİNDE BENİM İÇİN BİTTİ.ÖLÜMÜNE SEVEN ZATEN BEKLEMEYİDE BİLİRDİ.1.5 SENE BOYUNCA BANA YAPTIGIN EN BÜYÜK AYIBI YAPTIN BUGUN.SEN BENİ HAKETMİYORSUN.BUNDAN SONRA HAYATINDA YOKUM...yazdım

yahu arkadaşım askerde olan birine böle msj çekilirmi?? hadi o bi densizlik yapmış san bi teklifte bulunmuş ama askerden gelmesine zaten az bi zaman kalmış bence bu konuyu yüzyüze konuşmalıydınız şimdi askerde olan birine ayrılık mesajı çekmek ne derecede doğru??

bi erkek nasıl bu kadar bunu isteyebiliyorum diyebiliyo ben anlamıyorum hele de sevdiği yok olmaz dedikten sonra bile.. çok üzücü ya..

yahu arkadaşım askerde olan birine böle msj çekilirmi?? hadi o bi densizlik yapmış san bi teklifte bulunmuş ama askerden gelmesine zaten az bi zaman kalmış bence bu konuyu yüzyüze konuşmalıydınız şimdi askerde olan birine ayrılık mesajı çekmek ne derecede doğru??

askerde diye cok seye sabırettim.sustum.agladım.içime attım.ama ben böyle yaptıkca resmen tepeme cıktı..böyle bi mesajda atmazdım aslında.ama bugun yaptıgı seylerden sonra kendimi cok degersiz hissettim onun gözünde.beni kaybetme korkusu olsa sanırım bunları yapmazdı

askerde diye cok seye sabırettim.sustum.agladım.içime attım.ama ben böyle yaptıkca resmen tepeme cıktı..böyle bi mesajda atmazdım aslında.ama bugun yaptıgı seylerden sonra kendimi cok degersiz hissettim onun gözünde.beni kaybetme korkusu olsa sanırım bunları yapmazdı

a.s tabiki yaşadıklarını sen bilirsin çektirdiklerini sen bilirsin canım sınırını çok zorlamıştır elbette sendeki, fakat keşke ara verelim yada askerden dönene kadar kendine gelene kadar görüşmeyelim deseydinde direk ayrılık mesajı yollamasaydın be tatlım.. Dedimya askerde bir insan herşeyden herkesden uzakta ne olur ne olmaz diye düşündüm ben
...

a.s tabiki yaşadıklarını sen bilirsin çektirdiklerini sen bilirsin canım sınırını çok zorlamıştır elbette sendeki, fakat keşke ara verelim yada askerden dönene kadar kendine gelene kadar görüşmeyelim deseydinde direk ayrılık mesajı yollamasaydın be tatlım.. Dedimya askerde bir insan herşeyden herkesden uzakta ne olur ne olmaz diye düşündüm ben
...

canım daha önce bu konu yuzunden tartıstıgımızda ara verelim dedim hayır söz bidaha demeyecegim dedi.elli kez bu konu acıldı ve herseferinde tartıstık.ama bugunkü tartısma cook agırdı.cogu yaptıgı yanlısa askerlik psikolojisi diye alttan aldım ama canıma tak etti.ben alttan aldıkca tepeme cıkıyor.senin için ölürüm diyen bi insan sevdigi kızı bekleyemiyor ve böyle agır sözler söyleyip benim psikolojimi düsünmüyorsa bende artık onunkini düsünmem..umarım cabuk atlatırım bu üzüntüyü

en kötüsüde bu ayrılıgı anneme izah etmek..annem ilişkimizi biliyordu.hatta tanıstırmıstım..ilişkimizin bittigini nasıl cümlelerle anlatacagım.sebebini ne söyleyecegim

Back
X