utaniyorum :-(

ayy evet bi arkadaşım vardı çubuk gibi.Allahım terleyince aynı arabaya binemezdim.O ne kokuydu ıyyyy
O kadar da değildi ama durduk yere sıcak/soğuk dinlemez terlerdim. Ergenliğin verdiği koku daha ağır oluyor bence. Artık öyle değil şükür zamanla azaldı. Sabun da işe yarıyor

Kilodandır muhtemelen ama ter bezleri ilede sorun olabilir canım utanma en kısa zamanda bir dr görün

Kesinlikle kiloyla alakasi var kendimden biliyorum ilk baslarda inanamadim les gibi kokuyordum
Agir yemeklerden kacin bol bol su ic yani zayifla ve bol su ic birde koltuk alti temizligini ihmal etme

Deo tak kulan çok faydasını gorursun o benim kahramanim

Kiloyla alakası olabilir ama birde yanlis anlama ama koltuk altı temizligiylede alakali canım mesela ağda yapıyorsan kökünden gittiği için fazla kokmuyor ama jilet le yapıyorsan kıl kökleri durduğu için o yüzden de cok koku yapabilir .

Çok kişi önermiş ama bende yazmadan geçmek istemedim deotak resmen harika yok Rexona yok Nivea hiç biri değil deotak müthiş gerçekten banyodan sonra kurulanip sür ve kurtul krem kullanmaya üşenen ben onu asla unutmuyorum ben göğüs arasına da çok az sürüyorum orada da etkisi var gerçekten

Asiri terleme sorunun varsa maxim roll on, ilk zamanlar 2-3 gunde 1 sonra haftada 1 kullaniyorsun hem terlemeyi dengeliyor hem de koku diye bir sey kalmiyor

bazı insanın teni koku yapar normal birşey bu.
temizliğine dikkat edersen toplum içinde de çok sorun olmaz.
yediğine içtiğine dikkat et ve tabiki kilo ver.

Bebek pudrası al koltuk altlarına sür. Terleme problemin var mı? Çok mu terliyorsun?

24 saat etkılı tek urun karbonat hem dogal hem gercekden cok etkılı mutlaka dene..kımyasal olan her urun koltuk altına suruldugu vakıt göğüs kanserını tetıklıyor..buda ek bılgı olsun.

canım kilo ile ilgili olacağını sanmıyor ama tabiki her bünye farklı

duş aldıktan sonra kurulanmadan koltuk altını karbonat ile ov inan hiç telemiyorsun ben öyle çözüm buldum en iyi roll aldım banamsıın demediii

Benimde önceden koku ile problemim vardı...
Sürekli parfüm sıkardım, psikologdan destek bile aldım...
Ama sonra anladım ki benim takıntımmış
Belki sende kendine takıntı yapmışsındır...
Şimdi ise ter kokunca mutlu bile oluyorum
Ahhhh alın teri bu diyorum:)

161 boy 70 kilo :-( vermek istiyorum veremiyorum.

Bu kokuya sebep olabilecek bir kilo değil
Bazen hormonlar sebep olur ter kokusuna
Kardeşimde de vardı, cilt doktoruna götürdük o zamanlar lisedeydi, tahlillerden sonra yaşı ilerledikçe düzelecek dedi doktor. Sentetik eşyalar kullanma, baharatı kes, roll on kullanımıyla bazen gün içinde kokabilir, genital temizlik mendilleri var onlardan al eczanedeni koltukaltında süper sonuç veriyor, sil ve yeniden sür roll onu. Bir de yedek giysi taşı yanında, bazen temizlensende giysi de koku kalıyor.

Kilo vermeyi sağlığın için isteyebilirsin tabii, ama koku vücut kimyasıyla ilgilidir. Evet, kilolu insanlar daha çok terleyebilir, ama terleri kötü kokmak zorunda değil. Bir arkadaşım Deotak'ı icat eden kişiye hep hayır dua okurdu, markası aklımda kalmış. Başka tavsiye edenler de olmuş sanırım. Yine de her gün duş al ve temiz giysiler giy.

karbonat tek geçerim, roll onların zararlarını duyunca karbonata döndüm ben hatta spor ayakkabıların içine döküyorum ayakkabı kokusuna bile birebir

koltukaltını sabunla yıka canım evden çıkmadan ler evvel öğretmenimiz derdi

Ben utanma doktora gitmekten.
Bayan olarak toplu taşımalarda, arkadaş içerisinde ter kokmak daha da utanç verici çünkü.
Ter bezleriyle alakalı bir durumda olabilir kilodan ziyade.
Bence ihmal etme derim.

yediklerin soslu seylerse onlarda koku yapiyor.bol bol su tuket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…