utaniyorum :-(

Yok hayır çalışıyorum 21 yaşındayım. İnşallah benimde geçer

Deotak cok iyi geliyor canim ben zayifim ama cok terlerim dustan cikip giyinirken koktugumu hissederdim,deotak cok iyi geldi bir dene istersen

Bende inanılmaz terrleyen biriyim kışın yazın farketmez çok terlerdim rexona nn stick deodorantlari var 8 9 TL gibi birşey kime soylediysem çok memnun her gün dusunu al dustan sonra kullan bam gorceksin farki
bulamazsın diye fotoğrafını ekledim

önerildimi bilmiyorum ama karbonat ter kokusunu alıyor.küçük bir şişeye su doldur 100ml kadar, içine de 2çay kaşığı kadar karbonat at hergün kullan.kullanmadan önce çalkalayıp pamuk yardımıyla sürebilirsin.bir arkadşım da ter kokusundan çok şikayetçiydi o da karbonatı gün içinde kuru kuru parmaklarıyla birkaçkez sürdüğünü ve peçeteyle sildiğini söylerdi.ayrıca deotakın kremi var onu da eczanelerden alıp kullanabilirsin.utanılacak birşey yok canm çözümü olan bir problem bu

Hepinize çok teşekkür ederim. Deotak alacağım Insallah iyi gelir.gerçekten çok sağolun

Ayy bende lise çağına kadar çok çektim ne alakaysa. Banyodan çıkıyordum, üzerimi giyinene kadar yine kokuyordum. Abim dalga geçerdi teke gibi kokuyorsun diye

Çok şükür artık hiç kalmadı bendede. Hormonal bir şey sanırım. Şuan sadece banyodan sonra pudra sürüyorum, hem terlemeyi azaltıyor hemde bebek gibi kokuyor missss

İlk mesaji okuyup yorum yapiyorum aralardakileri okumadim belki biri benim yazacagimi yazmistir. kiloyla alakasi vardir belki ama ben de 1.62 boya 50 kiloyum ayni sikinti bende de var benim sana tavsiyem karbonat ya da bebe pudrasi. Dus aldiktan sonra kollarinin altina sur. Her gun de yapabilirsin tabi kol altini yikayip ayni sekilde surebilirsin..

Çok fazla su tüketmeye çalış. Su tüketmeyince toksinler vücuttan terle atılıyor ama su tüketince böbrekler aracılığıyla idrarla atılıyor. Ben obezite cerrahisi geçirdim ilk 4 ay çok az sıvı tuketebiliyordum aynı sorunu yaşadım ne zaman çok su tüketmeye başladı hemen geçti normale döndü. Yediklerine dikkat et bide baharatlıdan vs uzak dur. Ama hijyenine dikkat ediyorsan buna rağmen varsa en önemli şey bol su içmek. Geçmezse de horonlarına baktır.

hormonlarla alakalıdır çünkü bende ergenlige girerken bir sene ter sorunu yaşadım. resmen kokuyordu herşeyi kullandım limon bebe pudrası bunlara kadar sürdü annem:) nafile o 1 sene bitene kadar geçmedi. kiloya gelince 48 kiloydum

Yazan oldumu bilmiyorum ama karbonatin üzerine tanımam.
Karbonati avucunuza dökün şöyle bir ellerinizle ovusturun sonra koltuk altiniza ayaklariniza vb. Guzelce Sürün. İmkansız kokmaniz.

Anti bakteriel ya da nemlendirici sabun iyi gelicektir . Bir de pamuklu giymeye çalışmanı tavsiye ederim .Bazı kumaşların kendine has kokusu bile bazen insanı rahatsız edebiliyor . Bu halledilemeyecek bir sorun değil .

canım ıhlamuru ama yaprak gibi olan aktarda satılan ıhlamuru al kaynat ılık suyu ile koltuk altını her gün sil her sabah. birde durulanma suyuna kaynamış lavanta suyu dök. aktardan alıp kaynat süz dök

Karbonat da deneyeceğim bakalm

Bende rexona kullanıyorum boyum 1.56 69 kg yum şişko sayılırım ama ter kokmuyorum cips yemeyi bırakmalısın eminim yiyorsundur ve rolon değil mum koltuk altı kullanmalısın ben 13 senedir kullanıyorum 7-8 senedir rexona alıyorum ter koktuğum görülmemiştir

Deotak oneririm çok başarılı kokuyu önlemede

Canım karbonatı deneyebilirsin koltukaltlarında.Gerçekten fayda ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…