utaniyorum :-(

:mad:Merhaba kızlar..
Sizlerle utanarak Bisey paylaşmak istiyorum.
Kokuyorum :-(
Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.
Doktora gidecegim utanıyorum.
Biraz kilo problemim var. Onunla bir alakası var mi bilmiyorum.
Çok canım sıkılıyor bu konuya :-( :'(

utanacak bir şey yok bunda.
sonuç itibari ile sağlıkla ilgili sayılır. ve insani bir durum.
kilo ile ilgisi olmadığını düşünüyorum. benim de yakın bir kaç tanıdığımın bu şekilde çünkü ve zayıf.

deotak

10 lira civarında

parfümeride satılıyor

gratis vs her yer de var nerede ise

haftada br sürülüyor yıkandıktan sonra

sonra yıkansan da etkisini kaybetmiyor

diğer hafta tekrar kol altına sürüyorsun

ama bu sadece kol altına etkili

başka yerleri de kokabilir insanın göğüs; göbek vs ona da dikkat et

Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.

bunda utanacak bişey yok, her insanın başına gelebilecek bişey, kötü bişeymi yaptınki utanasın.
rahatlıkla gidebilirsin doktora...
benim bugüne kadar bayanlar için gördüğüm en etkili roll on EQUAL.
bu markayı denemeni de öneririm.

Kilo sadece daha çok terlemeni sağlar, terin çok kokması hormonlarla alakalı doktorra git utanacak bişey yok

Grariste bi urun var crystal diye bi stik..bildigin taş..islatiyorsun suruyorsun..mucizevi bisey..fiyat gayet uygun,gorevliyeyede zaten taş stik varmis de o seni yonlendirir..cok sasirtici bi urun, bi dene derim..once kucuk deneme boyunu alirsin..
Nerden bulabilirim peki

Grariste bi urun var crystal diye bi stik..bildigin taş..islatiyorsun suruyorsun..mucizevi bisey..fiyat gayet uygun,gorevliyeyede zaten taş stik varmis de o seni yonlendirir..cok sasirtici bi urun, bi dene derim..once kucuk deneme boyunu alirsin..

ben denedim o ürünü. aslında memnundum ama bıraktım. üşendim açıkçası. deodorantlar zararlı belki ama daha kısa sürüyor.
yalnız ben tam olarak çözüm olacağını düşünmüyorum.

Baharat yemiyorum zaten. Maydanoz nasil tuketilecek ki acaba ?
Maydanoz detoks etkisi yapması için Detoks önemli iyi gelecektir, maydanozu kaynatıp suyunu içebilirsin ama tadı iğrenç, soğan kaynatıp içebilirsin, maydanoza limon sıkıp bol bol çiğ tüketebilirsin Bir de çok bol su iç mutlaka Doğal maden suyu ve limonlu su da detoks etkisi yapar

deotak

10 lira civarında

parfümeride satılıyor

gratis vs her yer de var nerede ise

haftada br sürülüyor yıkandıktan sonra

sonra yıkansan da etkisini kaybetmiyor

diğer hafta tekrar kol altına sürüyorsun

ama bu sadece kol altına etkili

başka yerleri de kokabilir insanın göğüs; göbek vs ona da dikkat et
Teşekkürler deneyeceğim. Sadece koltuk altı kokuyor zaten

Böbrek rahatsızlığı olan insanların koktuğunu duymuştum. Dr a gitmenizde fayda var. İnşallah önemli bir sorun yoktur.

ben denedim o ürünü. aslında memnundum ama bıraktım. üşendim açıkçası. deodorantlar zararlı belki ama daha kısa sürüyor.
yalnız ben tam olarak çözüm olacağını düşünmüyorum.
Bende ise yaradi, burda sayilan tum urunleri denedim ben.karbonat dahil..bu urun baska..

belkide doktora gideceksin sana bir ilaç yada birşey önerecek ortada bişey kalmayacak: )
bunlarada hiç gerek kalmicak: )
ama iyi bir doktora git bence.

Maydanoz detoks etkisi yapması için Detoks önemli iyi gelecektir, maydanozu kaynatıp suyunu içebilirsin ama tadı iğrenç, soğan kaynatıp içebilirsin, maydanoza lim on sıkıp bol bol çiğ tüketebilirsin Bir de çok bol su iç mutlaka Doğal maden suyu ve limonlu su da detoks etkisi yapar
Evet bir ara Maydanoz suyu icmistim kötü gerçekten tadi. Hiç yemiyorum yeşillik zor da olsa yemem lazım heralde

Bazı insanlar genetik olarak kokar.Benim kocamın baba tarafı öyle.Görümcemin kocası kokudan rahatsız olduğu için karısını doktor doktor gezdirmiş.Almanyada bir doktor kılcal damarlar yüzünden olduğunu ve çaresi olmadığını söylemiş.Sen doktora git bakalım sebebi kilo mu başka şey mi çıksın

Bazı insanlar genetik olarak kokar.Benim kocamın baba tarafı öyle.Görümcemin kocası kokudan rahatsız olduğu için karısını doktor doktor gezdirmiş.Almanyada bir doktor kılcal damarlar yüzünden olduğunu ve çaresi olmadığını söylemiş.Sen doktora git bakalım sebebi kilo mu başka şey mi çıksın
Ya böyle çok çok bir koku değil mi Insallah öyle Bisey yoktur.

Kiloyla alakası yok, ben çubuk gibiyim benim de kokardı hem de nasıl. Ama deidorantla hallettim ve hergün duş :KK39: İlerki yaşlarımda geçti, forma demişsin lisedesin sanırım. Benim liseden sonra kalmadı. Ergenlik çağındaysan gayet normal.. Maydonoz da tavsiye ederim

Ya böyle çok çok bir koku değil mi Insallah öyle Bisey yoktur.
Yani bana koku gelmiyor ama terleyince geliyor.Kocası daha yakın olduğu için ona geliyodur.Kadına günde 3 kez banyo yaptırıyormuş.Benim kocam da kokar.Sürekli banyo yaptırtırım
Ben de zayıftım şimdi 73 kg yim.Kokum değişti farkediyorum...Ayrıca bende çok şişman değiliz abartma

tenini ıslak mendille sil ise yarıyor

Kiloyla alakası yok, ben çubuk gibiyim benim de kokardı hem de nasıl. Ama deidorantla hallettim ve hergün duş :KK39: İlerki yaşlarımda geçti, forma demişsin lisedesin sanırım. Benim liseden sonra kalmadı. Ergenlik çağındaysan gayet normal.. Maydonoz da tavsiye ederim
ayy evet bi arkadaşım vardı çubuk gibi.Allahım terleyince aynı arabaya binemezdim.O ne kokuydu ıyyyy

Çalıştığım firmada bir bayan arkadaşım da öyle.
Kendisinin beden temizliğinden son derece eminim.
Buna rağmen yazın maalesef bayıltıyor koku. Kilolu da değil üstelik.
Ben botoks ile düzeleceğini duymuştum. Sanırım koltuk altına yapıyorlar

Back
X