• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine aşırı dikkat eden biriyle birlikte olmak?

3 aydan fazladır hazırlık yapıyoruz. Yetişemediniz hızımıza. 😁
Kovalamadikta yani bakimli makimli olur mu olmaz mı diyordun ya nasıl oldurdun takip etmemisiz.

* Hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar

Son düzenleme:
Evine o kadar para giren birisi nasıl orta sınıf oluyor aklım almaz zaten, Türkiye gerçekliklerinden uzak dediğim gibi. Özel okul adı üstünde, özel kurs adı üstünde. Yurtdışına tatile çıkabilmek de çok imkan isteyen bir şey, bunları bu imkanların hepsine sahip birisi olarak söylüyorum. Hem eşimden dolayı, hem kendimden dolayı.

Yarın evleniyorum kızlar şaka gibi, çok heyecanlıyım. :KK49::KK54:

Mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun🌹

3 aydan fazladır hazırlık yapıyoruz. Yetişemediniz hızımıza. 😁
Kına yok mu kına? Hayatınızın en heyecanlı gecesi olması gerekiyor, yine bize laf yetiştirebiliyorsunuz maşallah. Şaka maka mutluluklar dilerim, kocanız bir kıllık yaparsa biz yine dinleyip çözüm üretmeye çalışırız burada 🙂

Kına yok mu kına? Hayatınızın en heyecanlı gecesi olması gerekiyor, yine bize laf yetişti te biliyorsunuz maşallah. Şaka maka mutluluklar dilerim, kocanız bir kıllık yaparsa biz yine dinleyip çözüm üretmeye çalışırız burada 🙂
Ya da dümdüz lincleriz 😂

Kına yok mu kına? Hayatınızın en heyecanlı gecesi olması gerekiyor, yine bize laf yetiştirebiliyorsunuz maşallah. Şaka maka mutluluklar dilerim, kocanız bir kıllık yaparsa biz yine dinleyip çözüm üretmeye çalışırız burada 🙂
Temizliğe uzun zamandır kadın almıyorum , spor salonuna da gitmiyorum. Fakirmişim ya. 🙈orta sınıf denilen gruptayız . Yurtdışına falan da çıkmıyoruz . Bizde mi bir tuhaflık var?🤓🤓

Temizliğe uzun zamandır kadın almıyorum , spor salonuna da gitmiyorum. Fakirmişim ya. 🙈orta sınıf denilen gruptayız . Yurtdışına falan da çıkmıyoruz . Bizde mi bir tuhaflık var?🤓🤓
Ben dümdüz fakirim arkadaşım, bilemiyorum artık 😂

Ben dümdüz fakirim arkadaşım, bilemiyorum artık 😂
Bir yurtdışı tatili merakı var sitede. Bekarken 5 ülke gezdim . E çok da bir şey yokmuş dedim. Düğün yapma yurtdışında balayı yap, giyim alma yurtdışında gezersin , evine eşya alma ne gerek var , dünyayı gez. Abi belki bizler de dünyayı gezmeyi gereksiz görüyoruz olamaz mı? Herkes nasıl , neyle mutluysa onu yapsın.O kadar yol yürüyecek ayaklarımız yok belki de aaaa🙈🙈

Bir yurtdışı tatili merakı var sitede. Bekarken 5 ülke gezdim . E çok da bir şey yokmuş dedim. Düğün yapma yurtdışında balayı yap, giyim alma yurtdışında gezersin , evine eşya alma ne gerek var , dünyayı gez. Abi belki bizler de dünyayı gezmeyi gereksiz görüyoruz olamaz mı? Herkes nasıl , neyle mutluysa onu yapsın.O kadar yol yürüyecek ayaklarımız yok belki de aaaa🙈🙈
Sen yine gitmişsin, ben Kapıkule'ye kadar anca ama senede bir Muğla yetiyor bana. Bu sene değişiklik olsun diye Antalya'ya çevirdik rotayı bakalım 😃

Sen yine gitmişsin, ben Kapıkule'ye kadar anca ama senede bir Muğla yetiyor bana. Bu sene değişiklik olsun diye Antalya'ya çevirdik rotayı bakalım 😃
Ben çok ucuza gittim hep . Şimdi olsa mümkün değil. Bir kitap olmuş 700 tl . Yurtdışı neyimize😂

Su sira herkes yurtdisina gittim demek icin misira gidiyomus gibi geliyor bana. 😄 Misirda ne var da bu derece fanı oldu herkes onu da anlamadim.

Su sira herkes yurtdisina gittim demek icin misira gidiyomus gibi geliyor bana. 😄 Misirda ne var da bu derece fanı oldu herkes onu da anlamadim.
En son kuzenim gitti rezil olmuş. O filmlerde gördüğü gibi hiç değilmiş 🙈Piramitlerse kör itin öldüğü yerlerde imiş . Sokaklar pis , yemekler kötü .

En son kuzenim gitti rezil olmuş. O filmlerde gördüğü gibi hiç değilmiş 🙈Piramitlerse kör itin öldüğü yerlerde imiş . Sokaklar pis , yemekler kötü .

Yemekleri super bile olsa ben korkarim oraya gitmeye bi defa. 😄😄 Bilmiyorum nereden çikti bu misir aşki cogu giden de rezillik yasayip geliyor zaten nadir var herşeyden mutlu olan insanlar.

Yemekleri super bile olsa ben korkarim oraya gitmeye bi defa. 😄😄 Bilmiyorum nereden çikti bu misir aşki cogu giden de rezillik yasayip geliyor zaten nadir var herşeyden mutlu olan insanlar.
Mısır , Hindistan kalsın. Benim için tatil , iyi otel iyi yemek , iyi alışveriş demek. Rahat etmeyeceğim hiçbir ülkeye gitmem. Eşim geçen ay Arabistan’a gitti. Heryer kokuyor diye aç kaldı🙈

Temizliğe kadın almıyorum kocamı kullanıyorum, kadın alsam pilatese gidemem 🤣 tek maaş iki krediyle anca bu kadar 😂

Antik dünyanın yedi harikasının başında geip günümüze ulaşabilen tek yapıdır piramitler.

Ucuz diye gidiyorlar fan olma sebebi o , çoğunun derdi piramitleri görmek değil dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Back
X