• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine aşırı dikkat eden biriyle birlikte olmak?

Ben de artik "bizim zamanimizda" veya "simdiki gencler" diye baslayan cumleler kurarken yakaliyorum kendimi :D cok uzucu hey gidi, bir zamanlar "simdiki gencler" bizdik.

Bu bahsi kapatabilir miyiz, tadim kacti :D
Biz eskiden eskiden su içerdik testiden durumuna geçtik 🥺🥺anneme benzedim bende atasözleri ,deyimler sözlüğü gibi öğüt veriyorum çocuklarıma....

Buldunuz bunuyor musunuz ne güzel yahu spora üşenmiyor ne kadar güzel yahu

Biz eskiden eskiden su içerdik testiden durumuna geçtik 🥺🥺anneme benzedim bende atasözleri ,deyimler sözlüğü gibi öğüt veriyorum çocuklarıma....
aniden derin bir iç çekip Allah sen büyüksün yarabbi diyor musunuz 🤭

Sus sus diyorum 😂😂hatta" ALLAH seni inandırsın ,ahretliğim"moduna yakında geçeceğim,tek olmaz beni seven arkamdan gelsin 💃💃💃
Ben 32 yaşındayım genç ve zinde kalmaya çalışıyorum ama benim de dilimden düşmüyor bu 🤣🤣 yerden kalkarken ıhhhhlamalar falan

Ben 32 yaşındayım genç ve zinde kalmaya çalışıyorum ama benim de dilimden düşmüyor bu 🤣🤣 yerden kalkarken ıhhhhlamalar falan
Disarida genclerle konusurken "canim" demek? :( cocuk yerine koyuyorum resmen.

"Bize iki cay verebilir misin canim ya?"

Seven adam her şekilde sever şişmanda olsa, zayıfta olsa , öyle de olsa , böyle de olsa okuduğum kadarıyla yapman gereken ya kocana dikkat etmen ya da kendine.

Back
X