- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
amannnn boşver bu erkek milleti hep böyleeee zamanla alışır ve anlarsınnnnnnMerhaba Bayanlar,
Daha önceki konumda bi iş arkadaşımdan bahsetmiştim. ( Bana arkadaşlık teklifinde bulunmuştu ama hayatındada başka biri olduğu halde.. Daha sonra sürekli beni tersleyip hakaret ediyordu)
gerizekalı utanmadan mesaj atmış napıyosun diye o kadar çok sinirlendimki cevap vermedim sabahta işe gelince niye masimiyosun beni diyor çıldırıcam ya adamdaki genişliğe bak dediği yaptığı şeylerin farkında değilmiş gibi bende duymazdan geldim Ben bu adamla nasıl baş edicem ?
amannnn boşver bu erkek milleti hep böyleeee zamanla alışır ve anlarsınnnnnn
oooooooo daha ne pisleri varrrrr bu nekiiiiiiiAlışkınım zatende pişkinliğin bu kadarı yani ilk defa bu kadar pis bi insanla karşılaştım
oooooooo daha ne pisleri varrrrr bu nekiiiiiii
benim 2 yıllık bir sevgilim var dı son 1 yıldır her ay bak bu ay seni istemeye gelicez derdi kaybolurdu 5 gün sonra arardı düşün gerizekalıyı böyle tipler varKökleri kurusun yemin ediyorum yan masamda oturuyor şuan kafasına bişeyler atmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Masimiyosun ne demek anlamadım ama bu kadar sinir olacak değerli bişey değil herhalde
benim 2 yıllık bir sevgilim var dı son 1 yıldır her ay bak bu ay seni istemeye gelicez derdi kaybolurdu 5 gün sonra arardı düşün gerizekalıyı böyle tipler var
Konu sahibi kayserili galiba :) Umursamamak anlamında kullanıldığını duymuştum bu lafın.Masimiyosun ne demek anlamadım ama bu kadar sinir olacak değerli bişey değil herhalde
Adam boşanacağını duyunca, belki hata yaparsın da onun gönlünü hoş edersin diye resmen boşluğundan faydalanmaya çalışmış.
Allah onunla evlenecek olanın gözünü geç olmadan açsın inş
Böyle ağzı sulanan pislikşe uğraşmak zordur elbette..
Eşinle barıştığını söylesen iş yerinde, yalan olduğunu öğrenebilirler mi?
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum eşimle barıştığımı söylesem olmaz nedeni eşim başka şehirde şimdi işi bırakıp yalanımı doğrulamam gerekebilir.
o olur artık öyle yapcamSenaryo gereği eşin senin bulunduğun şehre yerleşmiş olsun.
Olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?