- 15 Temmuz 2016
- 8.629
- 14.525
- 248
Evlenen kişiler ne hikmetse hiç haz etmediği, yada aramadığı sormadığı arkadaşlarını birden hatırlayıp düğüne nikaha vs çağırma bayalığı nedir anlamadım.Herkese merhaba. Benim lise yıllarımda çok samimi olduğum ancak sonrasında iletişimimizin koptuğu bir arkadaşım vardı. Üniversite yıllarımda defalarca aramama rağmen kendisi bir kere bile arayıp hatırımı sormamıştı. Ben de bir süre sonra aramaktan vazgeçmiştim. Yok öyle hep ben, he ben2005 yılında liseden mezun olduk, aradan yıllar geçmiş dün bana whatsapp'tan düğün davetiyesini göndermiş. Bir de "canım Hikayeden gelemezsen bile dışarıda görüşelim, çok özledim" demiş. Ancak şöyle bir mevzu var. Liseden mezun olduktan sonra ablası evlenmişti ve ben düğüne katılamadığım için dışarıda görüşmeyi teklif etmiştim ve ablasına düğün hediyesi bir gecelik takımı ve çeyrek altın almıştım. Acaba şimdi bu arkadaş kişisi benden altın mı bekliyor hayır, o yılların saflığını attım üzerimden de bu biraz utanmazca geldi bana ya da ben kötü niyetliyim, görüldü yapıp cevap bile yazmadım
Evlenen kişiler ne hikmetse hiç haz etmediği, yada aramadığı sormadığı arkadaşlarını birden hatırlayıp düğüne nikaha vs çağırma bayalığı nedir anlamadım.
Madem cok kalabalik insanılar neden insanlarla iletişiminlerini iyi tutmazlar da böyle seviye yerlerde davetler felan.
Ne altın tak nede düğününe git.
Ne güzel yazmışsın o saflığımı biraktim die, hepimiz kazık yiye yiye akillandik.
Gecen bir arkadasima gittim, günler öncesinden aradim evdeyim gel dedi. Gittim ki evde yok annesi kardesi karsiladi. Sok olmakla kalmayi birak bu terbiyesizligi örtmeye çalışıyorlar, bide evlilik konusu felan açıldı. Kalabalık insanı bunlarda düğün davet felan istiyorlar kalabalık olsun. Valla ben evlendim cok az insan cagirdim gelende gelmeyende sag olsun, gelmeyene de hic alinmam kizmam, hic takılmam dedim. Önemsiz konu dedi. Yüzleri kaydı. Bu insanlari anlamak inan güç.
her şeyin altında art niyet aramamak lazım,kızın çok özel bi anı seni yanında görmek istemiş olabilir,zaten arkasından bu kadar konuşcsaksan da gitme
Ama o size borÇlu olmuyormu o zaman. Siz ablasının düğününe hediye almışınız , onun size getirmesi lazım değilmi?
Yani bizim buralarda öyle oluyor genelde. İyi yapmışın cvp vermemekle.üç ay değil beş ay değil 12 yıl dile kolay :):)
Ay cnm sonra sirk gösterisi gibi valla hepsi şak şak yapsın oynasın, yemekleri o doymayan boğazlarına tıksın, sonrada dedikodu yapmak derdindeler. Ben nikahıma inan cok cok az insan çağırdım. Hatta evet derken güzel insanlari çağırdım hepinizin duaları ile evet diyorum dedim. İnan bak hepsi pırlanta insandı. Sonra yemek verdim. Bitti gitti İşte. Bu saçma sirk gosterisine para harcayacagima evimi güzel döşedim.Evet çok haklısın, hangi ara bu kadar utanmaz olduk. Bir de yaş kemâle ermiş 30'ların insanı... Hiç yakışık almıyor gerçekten. Temelde yatan iletişim problemi zaten. Hayır böyle zamanlarda da insan en samimi olduklarını ve kıymet verdiklerini görmek ister. Ne bu figüran toplar gibi. Çok samimiyetsizler ...
Boş işler....
Allah daha büyük dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?