Utanmaz Rezil Adam Kayınpederimden Para İstemiş

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Çok sinirliyim çoookk. Bugün ölsün, bir damla yaş dökmem. Babamdan bahsediyorum. Zaten maddi sebeplerden, sorumsuzluğundan, yaptığı daha doğrusu hep yüzüne gözüne bulaştırdığı işlerden dolayı kendisine hep bir öfkemiz vardı ama şu an nefret ediyorum ondan.

Be utanmaz yüzsüz adam sen biliyorsun ki ben eşimin ailesiyle aramızda geçen maddi konular yüzünden boşanmaya çıktım. Geldim yanınızda üç ay kaldım; benim oturduğum ev bile benim başıma kakıldı, sen nasıl utanmazsın da ben barışıp döndükten 1,5 ay sonra arayıp kpden para istersin.

Çok karışık anlattım biliyorum ama sinirimden yerimde duramıyorum. Benim eski konularımı, sorunlarımı bilenler anlayacaktır beni.

Parayı alalı 5-6 ay olmuş. Az bir meblağ da değil, 15 bin istemiş ama kp sıkışığım diye 5 bin göndermiş. Kvmin ve eşimin haberi yok. Eşim bilse haklı olarak kızar. Ben de bugün kız kardeşimden öğrendim, annem ve kardeşim öğreneli bir hafta olmuş. Anneme "bir daha o adamla konuşmam, evine barkına gelmem" dedim. O da ağladı telefonda. Çok uzak şehirlerdeyiz, senede bir ay görüyoruz birbirimizi.

Eşime söylemeli miyim bilmiyorum? Adi adam göndermiyor da borcunu. Gönderemez çünkü yemiştir o parayı da. Evlerimizi, dükkanlarımızı sattı yedi doymadı pislik.

Ne yapsam bilmiyorum. Haberim yokmuş gibi mi davransam. Ne utanç verici. Babam da kpi üç kez görmüştür hayatında, arada bir bağ da yok. Bir de demez mi, ne var yani kimse kimseden borç isteyemez mi?

Suratına tükürmeli.

Ne yapmalıyım bilmiyorum ki!

@grill bir bak şu düştüğüm hale.

Son düzenleme:
Off cok kötü bir durum...benim kardeşimin büyümüş hali baban hiç değişmeyecek bu tipler ...Esine anlat desem bir türlü anlatma desem bir türlü ama ben olsam anlatırdım.

Off cok kötü bir durum...benim kardeşimin büyümüş hali baban hiç değişmeyecek bu tipler ...Esine anlat desem bir türlü anlatma desem bir türlü ama ben olsam anlatırdım.

Anlatsam çok büyüyecek olay. Aslında büyümesi de umurumda değil ama şimdi bu adam parayı da ödeyemez geri. Rezil olduğumla kalacağım. Kv hepsi duyacak, herkes konuyu benimle konuşacak. Bir de eşimin ailesiyle aramız aramız gergin.

Of ya of.

Ne olursa olsun babaniz ve bu sıfatlari yakistirmadim...
Bu sıfatları hakaret olsun diye yazmadım inanın. Bu üslup aslında benim tarzım hiç hiç değildir ama artık gerçekten öyle olduğu için dile getirmeden duramadım. Babam olması bu yaptığının adilik, dolandırıcılık olduğu gerçeğini değiştirmez.

Keşke haklı olsanız.

Esine anlatma..
Babani ara burada bize analtiklarini yuzune soyle benim yuvamla oynuyosun lanet olsun beni duaurdugun duruma derhal odeyeceksin de.tepkisiz kalirsan yine yapar.

Ben aradım açmadı, anneme söyledim o iletmiş ama adam öyle pişkin ki, ona ne, kimse kimseden para isteyemez mi diyor. Geri göndermeyeceğini de adım gibi biliyorum. Eşim bir duysa.

Herkes herkesten borç isteyebilir de,geri ödenmesi koşuluyla,
Sizin suçunuz olmasa da utanıyorsunuz,
Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim. Yaptığının yanlış olduğunu kabul etse amenna, bir de pişkinlik yapıp, ona ne diyor.

Ben aradım açmadı, anneme söyledim o iletmiş ama adam öyle pişkin ki, ona ne, kimse kimseden para isteyemez mi diyor. Geri göndermeyeceğini de adım gibi biliyorum. Eşim bir duysa.
Ya cidden zor bir durum kp uyar bir daha vermesin.
Eger sen de varsa sen ode birdahada verme de.ne bileyim esin kv duysa daha kotu olur sanki.
Baban da acmiyorsa mesaj at.

Çok sinirliyim çoookk. Bugün ölsün, bir damla yaş dökmem. Babamdan bahsediyorum. Zaten maddi sebeplerden, sorumsuzluğundan, yaptığı daha doğrusu hep yüzüne gözüne bulaştırdığı işlerden dolayı kendisine hep bir öfkemiz vardı ama şu an nefret ediyorum ondan.

Be utanmaz yüzsüz adam sen biliyorsun ki ben eşimin ailesiyle aramızda geçen maddi konular yüzünden boşanmaya çıktım. Geldim yanınızda üç ay kaldım; benim oturduğum ev bile benim başıma kakıldı, sen nasıl utanmazsın da ben barışıp döndükten 1,5 ay sonra arayıp kpden para istersin.

Çok karışık anlattım biliyorum ama sinirimden yerimde duramıyorum. Benim eski konularımı, sorunlarımı bilenler anlayacaktır beni.

Parayı alalı 5-6 ay olmuş. Az bir meblağ da değil, 15 bin istemiş ama kp sıkışığım diye 5 bin göndermiş. Kvmin ve eşimin haberi yok. Eşim bilse haklı olarak kızar. Ben de bugün kız kardeşimden öğrendim, annem ve kardeşim öğreneli bir hafta olmuş. Anneme "bir daha o adamla konuşmam, evine barkına gelmem" dedim. O da ağladı telefonda. Çok uzak şehirlerdeyiz, senede bir ay görüyoruz birbirimizi.

Eşime söylemeli miyim bilmiyorum? Adi adam göndermiyor da borcunu. Gönderemez çünkü yemiştir o parayı da. Evlerimizi, dükkanlarımızı sattı yedi doymadı pislik.

Ne yapsam bilmiyorum. Haberim yokmuş gibi mi davransam. Ne utanç verici. Babam da kpi üç kez görmüştür hayatında, arada bir bağ da yok. Bir de demez mi, ne var yani kimse kimseden borç isteyemez mi?

Suratına tükürmeli.

Kızmakta üzülmekte utanmakta haklısın... Ama tüm bu yaşanan senin suçun değil; bana sorarsan önce eşine söyle; sonra da kayınpederini ara , babamın yaptığından Yen'i haberim oldu ve onun adına utandım. Sizden ben onun adına özür dilerim de. En azından için rahatlar. Özür dilemesi gereken sen değilsin ama böyle hiç bir şey yapmadan durursan da için içini yiyecek. Belki böyle dersen senin de bu duruma üzüldüğün, utandığın onlarca bilinirse daha rahatlarsın diye düşünüyorum. Eğer aklı selim insanlar ise zaten utanması gerekenin sen olmadığını bilirler

Esine soylersen kafana kakar. Zaten yeterince sorun yasamissiniz.
Bilmiyormus gibi davranin kp de.
Ama babaniz odemeyecekse de sen ya da annen_kardeslerin calisiyor musunuz bilmiyorum ama parayi toparlayin.. Kp verin.

Bu sıfatları hakaret olsun diye yazmadım inanın. Bu üslup aslında benim tarzım hiç hiç değildir ama artık gerçekten öyle olduğu için dile getirmeden duramadım. Babam olması bu yaptığının adilik, dolandırıcılık olduğu gerçeğini değiştirmez.

Keşke haklı olsanız.
Haklısin cok da kızgın ama yinede bir evlada yakışmıyor.....

Suratına tükürmeli.

Haklısın sinirlenmekte. Yazık! Üzüldüm.

Kp deki de iyi cesaretmiş bilmiyor muydu babanızın huyunu
Kp ile konuşsanız kimse duymadan ya da ailenin kalanı toparlasanız

Ay afedersiniz de dizilerdeki sorunlu karakterler gibi adam.. Allah yardımcınız olsun...

Back
X