Utanmaz Rezil Adam Kayınpederimden Para İstemiş

Grill belki hatırlarsın, kp beni almak için geldiğinde onun hiçbir şeyden haberi olmadığını, eşimin ve kvnin ona pek çok şeyi farklı anlattığını yazmıştım.

Ha zihniyet olarak ataerkil bir zihniyete sahip, gelin bizimle tabi ki oturmalı, hayır deme hakkına sahip değil, nasıl itiraz eder, oğlumun evine istediğim gibi gider gelirim o ev benim evim, kafası var evet ama kesinlikle o parayı iyi niyetiyle verdiğine eminim.

Amaaannn ne bileyim, nasıl verdiyse verdi. Ne yapayım vermeseydi. Bundan sonra bir de arkamdan "babası bizden para istiyor, babası şöyle, böyle" diyecekler. Desin haklı da.

İkisi de benden uzak, Allah'a yakın olsun. Vallahi bıktım.

ister iyi ister kötü niyetle versin.
sonuçta onların meselesi.
seni sadece eşin çocuğun ilgilendirir. onlar ana babamız da olsa evin dışında kalır, kalmalı.

inşallah baban parayı en kısa zamanda öder, kv kp sizden uzak olur da çok mutlu olursun.

Ah su babalar...
Senin yerinde olsam arayip agzima geleni sayardim.baslik parasimi aliyosun benimi satiyosun kp den ne hadle parra aliyosun diye yaygarayi kopartirdim.esine soyleme uc maymunu oyna .
Benim babamda sanki durumu cok iyi gibi mirasini bagislamis:/
Genelde sorun babalar galiba

ister iyi ister kötü niyetle versin.
sonuçta onların meselesi.
seni sadece eşin çocuğun ilgilendirir. onlar ana babamız da olsa evin dışında kalır, kalmalı.

inşallah baban parayı en kısa zamanda öder, kv kp sizden uzak olur da çok mutlu olursun.

Çok teşekkür ederim.

Ah su babalar...
Senin yerinde olsam arayip agzima geleni sayardim.baslik parasimi aliyosun benimi satiyosun kp den ne hadle parra aliyosun diye yaygarayi kopartirdim.esine soyleme uc maymunu oyna .
Benim babamda sanki durumu cok iyi gibi mirasini bagislamis:/
Genelde sorun babalar galiba

Aradım ama açmadı. Annemi aradım o da yanındaydı. Annem hoparlörü açtı, ben konuşunca sana ne deyip söylenerek çıktı gitti. Dinlemedi yani. Biliyor ne diyeceğimi, o yüzden dinlemiyor, konuşmuyor.

Allah akıl versin hepsine. Bizlere de sabır ve kolaylık.

Konu sahibi merak ettim kp ile bu kadar sorun yasamışsınız,sorunlu bir iliskiniz var madem, babaniza neden borç vermiş olabilir ,sizce altinda yatan sebep ne?
Bu arada bende yazdigimin arkasindayim en nihayetinde kanınız canınız babaniz ne kadar kisiligi sıkıntılı da olsa.....

Back
X