• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

En son kime teslim edildiğini bulmaya çalışıyorlardı. Sözde bulup o kişiden geri isteyeceklerdi. Ben arkadaşımla bir kaç gündür konuşamadım, son gelişmeleri takip edemedim. Ama arkadaşım şubede epey sinirlenmiş, şikayet edeceğini söylemiş. Umuyorum bir işe yarar da kısa sürede çözerler.
Alan aynı kadın olmasın. :KK53:

Zira türünün tek örneği olsa gerek. :işsiz:

Zaten internette biraz araştırma yaptığımda benzer durumlara rastladım aynı kargo şirketiyle.

Bunu okuyanlar ders alır umarım ve Sürat Kargo bünyesini tercih ederken bir daha düşünürler.
İnan sürat kargo mu dicektim.. geçen yüksel aytuğ yazısında kendisi ne yapılan terbiyesizliği köşesine yazmıştı.

Kargocularin sorunu onlar halletsin. Sakin kadinin yanina gitmeyin yuz goz olmaya gerek yok. Kadin verse bile kabul etmem ben kullanmistir o esyalari kargodan zararinizi isteyin. Firmayi arayin. Urunu almayın bile zararinizin teminini isteyin

Zamanında buna benzer 2 olay yaşadım.
İlki aldığım ürün benim tarafımdan teslim alınmış görünüyordu ama ürün bende değildi.
Hemen satın aldığım internet sitesiyle iletişime geçtim, kargo görevlisi site resepsiyonistine bırakmış ondan benim adıma imza almış, bundan dolayı şikayet ettim.
İkinci vakada da elime yanlış ürün geldi, benim ürün de Antalya' da yaşayan birine gitmiş.
Yine site üzerinden iletişime geçtim onlar durumu kargo ile hallettiler, kapıma gelip yanlış ürünü aldılar.

Diyeceğim o ki; siz kargo firmasıyla muhattap olmayın.
Alışveriş yaptığınız satıcı ya da site ile iletişime gecip geri ödeme talep edin, bakın nasıl o zaman ürün geri alınıyor o bırakılan kapıdan.

En son kime teslim edildiğini bulmaya çalışıyorlardı. Sözde bulup o kişiden geri isteyeceklerdi. Ben arkadaşımla bir kaç gündür konuşamadım, son gelişmeleri takip edemedim. Ama arkadaşım şubede epey sinirlenmiş, şikayet edeceğini söylemiş. Umuyorum bir işe yarar da kısa sürede çözerler.

eğer bir siteden aldıysanız yani alışveriş sitesinden aldıysanız orasıyla iletişime geçin
çünkü oradan gelince daha çok önem veriyorlar çözüm bulmaya

firmayla iletişime geçin direk. ben de benzerini yaşamıştım da bende alan kişi art niyetli değildi, kargocu yanlışlıkla bırakmış gitmiş oraya. adam açıp benim kıyafetleri görünce hemen beni aramıştı sizin kargonuz bana gelmiş diye. ben de kargocuları arayıp ağzıma geleni saydım tabi. adamdan alıp bana getirdiler.

Satın aldığınız mağaza ürün teslim edildi gibi bahaneler sunan aslında hiç aslı astarı olmayan adreslerle sadece müşteriyi oyalayan bir dolandırıcılık furyasıysa ya?

Back
X