- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
Çok teşekkür ederim ya..bu hatayı yapttkları gibi düzeltmekte onların sorumluluğunda olmalı inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz probleminizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ya..bu hatayı yapttkları gibi düzeltmekte onların sorumluluğunda olmalı inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz probleminizi
Ortada gerçekten bir kargo ve kargomu teslim alan bir hanımefendi var.Satın aldığınız mağaza ürün teslim edildi gibi bahaneler sunan aslında hiç aslı astarı olmayan adreslerle sadece müşteriyi oyalayan bir dolandırıcılık furyasıysa ya?
Ben şu an muhatap olacak bir kargo firması bile bulamıyorum. Açmıyor şube telefonlarını.firmayla iletişime geçin direk. ben de benzerini yaşamıştım da bende alan kişi art niyetli değildi, kargocu yanlışlıkla bırakmış gitmiş oraya. adam açıp benim kıyafetleri görünce hemen beni aramıştı sizin kargonuz bana gelmiş diye. ben de kargocuları arayıp ağzıma geleni saydım tabi. adamdan alıp bana getirdiler.
Utanmaz kargo, utanmaz kadın. Ay! Vallahi gerildim iyice.Kargocularin sorunu onlar halletsin. Sakin kadinin yanina gitmeyin yuz goz olmaya gerek yok. Kadin verse bile kabul etmem ben kullanmistir o esyalari kargodan zararinizi isteyin. Firmayi arayin. Urunu almayın bile zararinizin teminini isteyin
Ne ayıp ya şaka gibi.Şu hale bak bu resmen hırsızlık tir kadın a bak ya
Site ile görüşme sağlayacağım birazdan.Zamanında buna benzer 2 olay yaşadım.
İlki aldığım ürün benim tarafımdan teslim alınmış görünüyordu ama ürün bende değildi.
Hemen satın aldığım internet sitesiyle iletişime geçtim, kargo görevlisi site resepsiyonistine bırakmış ondan benim adıma imza almış, bundan dolayı şikayet ettim.
İkinci vakada da elime yanlış ürün geldi, benim ürün de Antalya' da yaşayan birine gitmiş.
Yine site üzerinden iletişime geçtim onlar durumu kargo ile hallettiler, kapıma gelip yanlış ürünü aldılar.
Diyeceğim o ki; siz kargo firmasıyla muhattap olmayın.
Alışveriş yaptığınız satıcı ya da site ile iletişime gecip geri ödeme talep edin, bakın nasıl o zaman ürün geri alınıyor o bırakılan kapıdan.
kargo firması değil, hangi siteden aldı isen ürünleri o siteyle görüşBen şu an muhatap olacak bir kargo firması bile bulamıyorum. Açmıyor şube telefonlarını.
Genel merkezleri ise konuyla ilgileneceğini söyleyip geri dönüş yapmadı.
Kadın da zaten tam cinnetlik.
Allah sabır versin.
Ya ihtiyacı varsa harbi alsın tek kelam etmem ama böylesi ne ayıp yahu!
Böyle garip bir üzüntü, buhran saçma sapan duygular içerisindeyim. Utanmazlık yaptığı öyle geliyor bana.
Bu kargo şirketleri resmen çete ya. Şubeleri daha doğrusu. Baştan savma iş yaparlar. Hata olur kabul etmezler. Belli yerlere belli günlerde giderler. Ben daha nerden aradığımı söylemeden “arkadaşlar ordan çıktılar, oraya pazartesi günleri gönderiyoruz” diyenleri duydum. Eğitimsiz ve kaba insanları aynı yerde toplayan başka bi sektör daha olamaz..Alışverişi yaptığınız firma mı adresi yanlış yazmış yoksa kargo mu yanlış adrese teslim etmiş, anlayamadım tam olarak?
Benim de yakın zamanda 800 liralık bir alışverişimin kargosu kimlik sorulmadan, isim ve imza alınmadan bir yere teslim edilmiş yurtiçi kargo tarafından...
2,5 ay oldu. Ne kargonun nereye teslim edildiği belli, ne de param iade edildi.
Bakalım, 1-2 hafta daha bekleyip yasal yola başvuracağım artık.
bende yurtiçi kargo ile sorun yaşadım valizimle yeni bir ürün teslim etmiştim. valizin yanındaki ürünü kaybettiler valizimde baya bir dolandıktan 1 hafta sonra teslim edilmişti. hakem heyetine başvurmuştum 2 sene sonra felan ancak sonuçlandıda parasını alabildim.Alışverişi yaptığınız firma mı adresi yanlış yazmış yoksa kargo mu yanlış adrese teslim etmiş, anlayamadım tam olarak?
Benim de yakın zamanda 800 liralık bir alışverişimin kargosu kimlik sorulmadan, isim ve imza alınmadan bir yere teslim edilmiş yurtiçi kargo tarafından...
2,5 ay oldu. Ne kargonun nereye teslim edildiği belli, ne de param iade edildi.
Bakalım, 1-2 hafta daha bekleyip yasal yola başvuracağım artık.
O kadar öfkeliyim ki kadınla yüz yüze gelmem zaten. Getirmiyor getirmiyor getirmiyor! Kargo genel müdürlüğü aradı. İlgileniyorlarmış. Hepsine ayrı ayrı dert anlatıyoruz.Olur mu canım öyle şey? İhtiyacı varsa ama alacak gücü yoksa almayacak. Sen neden utanıyorsun?
Millet iyice hırsız olmuş kimsede Allah korkusu kalmamış..
Ayrıca baya da safmış. Ortaya çıkmayacak sandı anlaşılan. Bunu da söyleyiver bence..
O evde geldik ama bulamadık oyununu yurtiçi çok yaptı bana.Ya hangi kargo bu? Geçen gün ben de kargo firmasından kaynaklı sorun yaşadım gerçi hep yaşıyorum ama kargonun dağıtıma çıktığını, gün içinde teslim edileceğini bildiren mesaj geldikten 37 saat sonra, genel merkezle 2 şubeyle 3 görüşme yaptıktan sonra akşam 8 de geldi kargom. Üstelik bulunduğum siteye kargo arabasının geldiğini, bana uğramadan gittiğini gördüğümü söylememe rağmen yanıldığımı söylediler bi de telefonu yüzüme kapattılar. Kesin y ile başlayan kargodur![]()
Bu ülkede bir şey çözmek neden bu kadar zor? İnsanın uğraşası gelmiyor bir süre sonra. Çektiği stres, üzüntü de cabası.bende yurtiçi kargo ile sorun yaşadım valizimle yeni bir ürün teslim etmiştim. valizin yanındaki ürünü kaybettiler valizimde baya bir dolandıktan 1 hafta sonra teslim edilmişti. hakem heyetine başvurmuştum 2 sene sonra felan ancak sonuçlandıda parasını alabildim.
Midem bulandı hepsinden. Ptt ile hiç sorun yaşamadım haklarını yemeyeyim.Bu kargo şirketleri resmen çete ya. Şubeleri daha doğrusu. Baştan savma iş yaparlar. Hata olur kabul etmezler. Belli yerlere belli günlerde giderler. Ben daha nerden aradığımı söylemeden “arkadaşlar ordan çıktılar, oraya pazartesi günleri gönderiyoruz” diyenleri duydum. Eğitimsiz ve kaba insanları aynı yerde toplayan başka bi sektör daha olamaz..
Keşke dünyada hep böyle insanlar olsa. Kadın vermiyor ya.Bana da yanlışlıkla 1000 lira değerinde bir saat gelmişti. Hemen geri göndermiştim![]()