• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Ben de sizin soylediklerinize anlam veremiyorum
Farkinda misiniz
Insanlar cocuklara tecavuz edip olduruyor bu dunyada.
siz bu dunyayi ahlakli insanlardan ibaret mi saniyordunuz bu gune kadar?
Yahu benim konumla çocuklara yapılan tecavüz ne alaka!

Yok farkında değilim sağ olun aydınlattınız.

O kanunları okurken ağlayan biriyim. Kendinize gelin yanı ne alaka?

Beklemekten baska yapilabilecek bisey yok gibi simdilik.bize aldigimiz alez carsafi ust uste 2 defa gondermislerdi bikeresinde.biz aramasak adamlarin 2.defa gonderdiklerinden haberleri bile yoktu.biz bide goturup elimizle kargoya bile vermistik.ne insanlar varya almadigin bisey kapina gelmis ben boyle bisey almadim demektemi aklina gelmemis.
Dünyada keşke hep sizin gibi insanlar olsa.

Gerçekten çok sinir bozucu.

Bunu anlatamıyorum işte. Yani kargom sana yanlış gelmiş olabilir neden teslim etmek adına en ufak adım dahi atmayıp sonra teslim almak istediklerinde de geri vermiyorsun?

Pişkin bir kadın.
Eğer dedikleri gb başka kadına teslimat yaptılarsa kadın da “yanlış teslimat yapan onlar, gelip alsınlar bana ne ben mi koşacağım peşinden” diye düşünüyor olabilir :) ama telefonu falan kapattıysa ben bunda art niyet ararım valla.

Başka arkadaş da yazmış, suç duyurusunda bulunun onlar düşünsün. Sonuçta teslimat yaparken kimliğe bakmak zorunda. Alan kadına zaten diyecek söz bulamıyorum başkasının adına gelen kargonun üstüne yatmış resmen. Sinirini germe bacım, herşey olacağına varır

Eğer dedikleri gb başka kadına teslimat yaptılarsa kadın da “yanlış teslimat yapan onlar, gelip alsınlar bana ne ben mi koşacağım peşinden” diye düşünüyor olabilir :) ama telefonu falan kapattıysa ben bunda art niyet ararım valla.

Başka arkadaş da yazmış, suç duyurusunda bulunun onlar düşünsün. Sonuçta teslimat yaparken kimliğe bakmak zorunda. Alan kadına zaten diyecek söz bulamıyorum başkasının adına gelen kargonun üstüne yatmış resmen. Sinirini germe bacım, herşey olacağına varır
Kadından ben de onu beklerdim. Ben gelirim diyeceğine siz gelip alın demesini. Onu da söylememiş. Getiririm ben demiş onlara ama ulaştırmamış.

Konuya çözüm bulmak ve biraz da rahatlamak amaçlı konu açıyorum daha da geriliyorum. Ne yapsak elimizde kalıyor. :)

Bence sizin eşyalarınızı kullanmaya bile başlamıştır :/

Siz kimsenin kapısına gitmek zorunda değilsiniz. Kargo firmasının hatası tamamen. Alan da ne pişkinmiş hayret bir sey
Asla gitmem kapısına zaten. Birebir muhatap dahi olmam.

Kargo şirketi erkek arkadaşıma utanmadan onu da teklif etmiş. Siz gidip alın isterseniz diye. Erkek arkadaşım da parlayınca hemen geri adım. Biraz incelik göstersek hemen çıkar.

Kadından ben de onu beklerdim. Ben gelirim diyeceğine siz gelip alın demesini. Onu da söylememiş. Getiririm ben demiş onlara ama ulaştırmamış.

Konuya çözüm bulmak ve biraz da rahatlamak amaçlı konu açıyorum daha da geriliyorum. Ne yapsak elimizde kalıyor. :)
Gerilme, bir bitki çayı yap kendine iç gevşe yat dinlen. Yarın düşünürsün gerisini.

Kargo şirketi belası yüzünden internette çok istediğim şeyleri sepete atıp atıp geri çıkartıyorum :) tam almaya karar veriyorum “ ince topuk yaşayacağın strese değecek mi “diyorum vazgeçiyorum :)) paranla rezil olmaktan başka birşey değil yeminle

Gerilme, bir bitki çayı yap kendine iç gevşe yat dinlen. Yarın düşünürsün gerisini.

Kargo şirketi belası yüzünden internette çok istediğim şeyleri sepete atıp atıp geri çıkartıyorum :) tam almaya karar veriyorum “ ince topuk yaşayacağın strese değecek mi “diyorum vazgeçiyorum :)) paranla rezil olmaktan başka birşey değil yeminle
Bundan sonra assslaaa. Neyse büyük konuşmayayım alışveriş ayrı bir konu. :)

Ama bu kargo şirketiyle assslaaa.

Gerçekten ağlamak istiyorum.:KK61:

Aklıma o geliyor. Acaba yenisini bulmaya mı çalışıyor diye düşünmedim değil.
Yanı bence durum öyle belli ki bir kaç gündür onda eşyalar. Direk kargo şirketinden paranızı geri almaya bakın ,ben olsam emin olamazdım ürünlerin kullanılmamış olduğundan. Hemde fırça filan tamamen kişisel ürünler

Bir de aldığınız firmaya durumu bildirsenize. Ben mesela ünlü bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım, kargoları asla getirmemesiyle meşhur kargo sitesiyle de yollamaya çalıştı. Tabi bekliyoruz bekliyoruz gelmiyor. Oldu mu 12 gün filan dedim kargo gitti ama ben o firmayı tercih eden siteye bir carlayacağım yazdım dedim yolladınız yok hala ertesi gün kargo şirketi arıyor bizi evde misiniz biz geliyoruz kargonuz var filan diye. Ki kaç kere başka şekillerde o kargoyla muhattap olmuşumdur asla aradığını bırak evimize kargo getirdiği vaki değil hep gidip şubeden alırdık.

Yanı bence durum öyle belli ki bir kaç gündür onda eşyalar. Direk kargo şirketinden paranızı geri almaya bakın ,ben olsam emin olamazdım ürünlerin kullanılmamış olduğundan. Hemde fırça filan tamamen kişisel ürünler
Onlar paketli her fırça kendi paketinde anlaşılır diye düşünüyorum. Küpe deseniz takması için şu kağıt kısmının ne yırtılması lazım galiba. Ben de güvenemiyorum. Çanta deseniz..

Ne çekiyorum şu kadın yüzünden ya.

Onlar paketli her fırça kendi paketinde anlaşılır diye düşünüyorum. Küpe deseniz takması için şu kağıt kısmının ne yırtılması lazım galiba. Ben de güvenemiyorum. Çanta deseniz..

Ne çekiyorum şu kadın yüzünden ya.
Allah hepimizi merhametli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim ki içler acısı...

Bir de aldığınız firmaya durumu bildirsenize. Ben mesela ünlü bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım, kargoları asla getirmemesiyle meşhur kargo sitesiyle de yollamaya çalıştı. Tabi bekliyoruz bekliyoruz gelmiyor. Oldu mu 12 gün filan dedim kargo gitti ama ben o firmayı tercih eden siteye bir carlayacağım yazdım dedim yolladınız yok hala ertesi gün kargo şirketi arıyor bizi evde misiniz biz geliyoruz kargonuz var filan diye. Ki kaç kere başka şekillerde o kargoyla muhattap olmuşumdur asla aradığını bırak evimize kargo getirdiği vaki değil hep gidip şubeden alırdık.
Aynı durumu Yurtiçi çok yaptı bana.

Bak yukarıda bir ara şey yazdım. İhtiyacı varsa alsın yani söylesin ama bu yaptığı yüzsüzlük artık.

Okudum.
Yüzsüz işte senin verdiğin ayarı nerden anlasın.
Yarabbi şükür der alır çantayı.
Parana, zamanına, emeğine yazık.
Ver ihtiyacı olana geç. dedim ben de o yüzden :KK19:

Okudum.
Yüzsüz işte senin verdiğin ayarı nerden anlasın.
Yarabbi şükür der alır çantayı.
Parana, zamanına, emeğine yazık.
Ver ihtiyacı olana geç. dedim ben de o yüzden :KK19:
Bak ben de öğrenciyim.

İhtiyacı olan birine versem gece huzur dolu uyurum. Miss..

Böyle bir kadında olunca bir sinirle yatağımda huzursuz dönüyorum.

Back
X