Utanyorum...

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
69
623
40
Gümüşhane
kızlar bir kadın beni oğluna beğenmiş haftaya ev halimize bakmaya geleceklermiş.ben internette oğlanı buldum başka isimle görüştüm nasıl bir insan olduğunu merak etmiştim. çok ısrar edince kimliğimi söylemek zorunda kaldım.durumu açıkladım kendisini tanıyıp ona göre hareket etmek istediğimden yaptığımı söyledim ailesine söylememesi için ricada bulundum.midem bulanıyor ağlama krizine girdim.ailesine söyler mi?hakkımda kötü düşünürlermi?aracı kadın duyarsa ben ne diyeceğim :1shok:

ozaman niye soyledinki kim olduğunu soylemeseydin keşke

Aglama sakınÇutanılacak bısey de yapmadın.sÖylemez bence.rahat ol boŞuna kendını Üzme.hayırlısı olsun

ya mutlaka ilerde ben olduğum ortaya çıkacaktı daha fazla yalana batmayım dedim ama bir çuval inciri bebat ettim.aileme söylemem dedi ama ya söylerse offf ölmek istiyorum

hem uzulme artık olan olmuş soylemez bence

bence söyler niye söylemesinki daha tanımıyo seni bi bağ yokki aranızda saklsın yanlış yapmışınız bence keşke söylemeseydiniz kim olduğunuzu

Ya soylemez dıyorum sana tecrubelerıme guvenerek.rahat ol canını da sıkma.guzel haberlerını beklıyorum...

annesi size gelmedeen önce bi görüşseydiniz keşke dışarda başbaşa annesi öyle gelseydi

benimle görüşmek istemezsen sen bilirsin dedim olur mu öyle şey dedi.hem ben olsam senin yerinde aynısını yapardım dedi.içime bişey çöreklendi aptalın tekiyim ben senağlama

bu yüzden annesi gelmez diye korkuyorum rezil ettim kendimi

rezil olunacak bişey yokki canım sende abartma bişey derlersede merak ettim dersin anasıda bu yüzden gelmeyecekse gelmesin allah aşkına oğlunu merak etmişin işte suçmu:Saruboceq:

bence annesine söylemez... erkekler böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmazlar...
ama böyle şeyleri hemen annesine yetiştiren bir tipse istemezlerse gelmesinler valla kurtulmuş olursun...

utanılacak bişi değil... biri sana bişi söylerse de beni beğenen herkesle görüşemem ben önce bir fikrim olsun istedim dersin...

dert etme canım yani :)

rezil olunacak bişey yokki canım sende abartma bişey derlersede merak ettim dersin anasıda bu yüzden gelmeyecekse gelmesin allah aşkına oğlunu merak etmişin işte suçmu:Saruboceq:

bence de... gelmezlerse gelmesinler nolacak... bir tek onlar mı kaldı sanki :dilcikar:

kendisi başka şehirde o yüzden görüşme imkanımız yoktu.mahvoldum ben yaa :çok üzgünüm:

içini serin tut bişey olmaz annesi size gelene kadar koyultun muhabetti işte biraz hoşlansın senden belki söylemez o zaman belki ilerde evlenirsiniz hoş bi anınız olmuş olur fenamı:asigim:

ay kızlar ölecek gibiyim.boğazımda düğüm, başımda şiddetli bir ağrı ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…