• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanyorum...

kızlar birde bundan sonra nasıl davranayım yardım edermisiniz.kendisi yazana kadar bişey yazmayım diyorum.sakız gibi yapıştı der diyede çekiniyorum

ya canım büyütmesenize bu olayı bu kadar ailecek... anneni de üzme ; sakinleştir...
anlamadım yani beğenmezlerse seni ne olacak... dünyanın sonu mu ...

sen hoşlandın galiba bu çocuktan ama olmazsa da olmaz kısmet işi bunlar...

Canım öncelıkle sıkılma :1hug: utanmana gerek yok..seni alacak kişi olduun gıbı alsın sacma sapan seylerden seni begenecekse hiç begenmesın ondan daha iyi..bence acıklaman daha dogru olmus..durumunu bilse ne olur sanki yaa..
ben eşime evlendıgımde ben boyleyım buyum var şu yok bu var sekılde anlattım herseyi..bilmesı en dogal hakkı..nasıl olsa ogrenıcek.

haklısın canım.daha önce birisiyle sözden döndüm ağzında bakla ıslanmıyordu ne desem ailesine söylüyordu belkide onun yüzünden korkuyorum.ama herkes bir olacak değil;bunun farklı olmasını ümit ediyorum

yok canim ya! ama diyorsunki internnettn buldum görüstüm! yani seninle görüsmüs! demekistedigim evliligi düsünen bir insanin internettte sohbet sayfalarinda yada msn de tanimadigi bir kizla görüsmesi nekadar dogru bilmiyorum!

yok canim ya! ama diyorsunki internnettn buldum görüstüm! yani seninle görüsmüs! demekistedigim evliligi düsünen bir insanin internettte sohbet sayfalarinda yada msn de tanimadigi bir kizla görüsmesi nekadar dogru bilmiyorum!

ben ona seni tanıyorum o yüzden seni ekledim zamanla kim olduğumu öğreneceksin dedim reddetmesin diye fisfisfis

ucunda ölüm yok ya canım tanışmak istemen gayet normal ve o kişi olduğunu söyleende bence bir dürüstlük örneği.
çocuk bişi dememiş
ailesine derse ve ailesi gelmezse kendileri bilirler.
zaten erkeğin gidip bunu seni görmek istediği halde ailesine anlatması yakışıksız ozaman sevin gelmediklerine.
bundan sonra sen yazma tabiki.
eğer neden yazmıyorsan derse sana çocuk dersin ki beni yanlış anlamanı istemiyorum.
zaten yaptığım şeyden dolayı ok pişman oldum kensimi sana yanlış tanıtmış olmaktan korktum.
dersin olur biter

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım.ben gidip anneme bakayım daha sonra yine gelirim.hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

dedektifmişsin maşallah asucuk. çok isteklisin ve beğenmişsin anlaşılan çocuğu, senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum.

Evli değil, nişanlı, sözlü değil. Bekar bir erkek isterse görüşebilir de ne var bunda? Arkadaşla sevgili durumları falan yok ki şu an.

Asucuk karşı tarafın nasıl insanlar olduklarını bilmiyorum, seni çok istekli yada meraklı bulabilirler. Şu saatten sonra msnde falan online olma. İşlerin varmış yoğunmuşsun havası yarat, sohbeti açılırsa da nasıl bir insanla tanışacağımı merak etmiştim o kadar dersin. Biraz umursamaz dur şu saatten sonra derim yerimseniben

canım biraz kendinden emin ol kendine güven nolur, bu ne ya şaştım kaldımfisfisfis sen davranışlarını başkalarına göre mi şekillendiriyorsun merak edip araştırıp bulmuşsun ne var bunda... arkasında dur yaptığının.. ayrıca söylersede söylesin beğenmeyen almasın oğluna canım:oklava:

dedektifmişsin maşallah asucuk. çok isteklisin ve beğenmişsin anlaşılan çocuğu, senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum.

oğlanla görüşeli daha 2gün oldu beğenip beğenmediğimi anlayamadım çünkü henüz nasıl birisi olduğunu bilmiyorum.bir insanı tanımak istemenin suç olduğunu düşünmüyorum. 'senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum' diyerek beni aşağılamana gerek yoktu.ben basit bir insan değilim.kırıcı olmak zorunda değildin yorum yapmadan geçebilirdin çok üzdün beni

söylemez nie sölesin..

ayrıca sölesede bunda utanılcak bişe yokki, çok normal senin yaptığın, bi şekilde onun hakkında fikir edinmek istemişsin, uzakta olduğunuz içinde mecbur böle bişe yapmışsın.. :kahve:

sonuçta evllilik gibi ciddi bi olay var işin ucunda, gözü kara dalmak yanlış olurdu aksine, tamam buda çok düzgün bi tanıma olayı değil ama hiç olmamasından iyidir die düşünüorum..a.s

diğer bi taraftan annesine bunu sölediğinde annesi seni ayıplıycakmı? böle bişe olursa çok saçma.. :delphin:

sakın utanma, geldiklerindede ezilip büzülme sakın dimdik dur, ne var bunda a.s.

araştırıp buldun azıcık sabretseydin keşke :lepi:

olan olmuş yapacak birşey var mı? üzülmeye değmez

gelirse gelir gelmezse gelmez, söylerse söylesin boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o yazana kadar yazma... hatta o yazsada bir süre yazma bence

asucuk canim seni istemeye gelceklermis.sende kim diye merak edip arastirmissin ve bulup görüsmüssün bunda bir gariplik yok aslinda.annesinede söylese birsey olmaz sonucta seni istemeye gelcek kisiyle görüsüyorsun.baktim anlasamadiniz hic gelmelerine gerek kalmaz.
sen derdin seni tanimak istiyorum anlasabilirsek gelirsiniz falan diye. cünkü bu islre artik böyle oluyor.
hic üzme canini.egerki biri sana talip olsaydi sende nette baskasi ile görüsseydin acaba bana talip olan kisi duyarmi diye endise edebilirdin.burda sen sana talip olan kisi ile görüsmüssün akillica kimse yadirgamaz seni.insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.

asucuk canim seni istemeye gelceklermis.sende kim diye merak edip arastirmissin ve bulup görüsmüssün bunda bir gariplik yok aslinda.annesinede söylese birsey olmaz sonucta seni istemeye gelcek kisiyle görüsüyorsun.baktim anlasamadiniz hic gelmelerine gerek kalmaz.
sen derdin seni tanimak istiyorum anlasabilirsek gelirsiniz falan diye. cünkü bu islre artik böyle oluyor.
hic üzme canini.egerki biri sana talip olsaydi sende nette baskasi ile görüsseydin acaba bana talip olan kisi duyarmi diye endise edebilirdin.burda sen sana talip olan kisi ile görüsmüssün akillica kimse yadirgamaz seni.insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.

evet canım benim kötü bir niyetim yoktu herşeyin hayırlısı olsun

oğlanla görüşeli daha 2gün oldu beğenip beğenmediğimi anlayamadım çünkü henüz nasıl birisi olduğunu bilmiyorum.bir insanı tanımak istemenin suç olduğunu düşünmüyorum. 'senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum' diyerek beni aşağılamana gerek yoktu.ben basit bir insan değilim.kırıcı olmak zorunda değildin yorum yapmadan geçebilirdin çok üzdün beni

yooooo hayır, istekli ve meraklı olman senin sandığının tam tersine onun hoşuna gitmiştir diyorum nasıl bu anlamı çıkarıyorsun? sanırım üzüntüden kendine güvenin zedelenmeye başladı? bence de fazla büyütme ve görüşme bi süre. ailesine söylese de söylemese de bi önemi yok inan ki.

daha önce gelip isteyen oldu yüzük takıp gittiler gezmem tozmam olmadı ama adım yüzük attıya çıktı böyle bir duruma düşmektense önceden iyice ölçüp tartmak bana mantıklı geldi.tabi hata yaptım elime yüzüme bulaştırdım orası ayrı :uhm:

Back
X