Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim ya! ama diyorsunki internnettn buldum görüstüm! yani seninle görüsmüs! demekistedigim evliligi düsünen bir insanin internettte sohbet sayfalarinda yada msn de tanimadigi bir kizla görüsmesi nekadar dogru bilmiyorum!
yok canim ya! ama diyorsunki internnettn buldum görüstüm! yani seninle görüsmüs! demekistedigim evliligi düsünen bir insanin internettte sohbet sayfalarinda yada msn de tanimadigi bir kizla görüsmesi nekadar dogru bilmiyorum!
dedektifmişsin maşallah asucuk. çok isteklisin ve beğenmişsin anlaşılan çocuğu, senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum.
asucuk canim seni istemeye gelceklermis.sende kim diye merak edip arastirmissin ve bulup görüsmüssün bunda bir gariplik yok aslinda.annesinede söylese birsey olmaz sonucta seni istemeye gelcek kisiyle görüsüyorsun.baktim anlasamadiniz hic gelmelerine gerek kalmaz.
sen derdin seni tanimak istiyorum anlasabilirsek gelirsiniz falan diye. cünkü bu islre artik böyle oluyor.
hic üzme canini.egerki biri sana talip olsaydi sende nette baskasi ile görüsseydin acaba bana talip olan kisi duyarmi diye endise edebilirdin.burda sen sana talip olan kisi ile görüsmüssün akillica kimse yadirgamaz seni.insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.
oğlanla görüşeli daha 2gün oldu beğenip beğenmediğimi anlayamadım çünkü henüz nasıl birisi olduğunu bilmiyorum.bir insanı tanımak istemenin suç olduğunu düşünmüyorum. 'senin özelliklerinin bi erkeği cezbedeğini düşünüyorum' diyerek beni aşağılamana gerek yoktu.ben basit bir insan değilim.kırıcı olmak zorunda değildin yorum yapmadan geçebilirdin çok üzdün beni