• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanyorum...

amma da meraklıymışsın bacım keşke konuşmasaydın hadi konuştun neden kimliğini açıkladın. unutma ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz.zaten kadın milletinin başına ne geliyorsa meraktan....

Doğrusunu yapmışsın ama sonrasındaki telaşın yersiz bence.
Tanımaya çalışmak en doğal hakkın.
Biz kadınlar meraklıyızdır birçoğumuz sanırım aynı durumda olsak böyle düşünürdük.
Eğer ailesine söyleyecek olursa onun bu yönünü de tanımış olursun ve adımlarını ona göre atarsın.
Rahat ol facia yaratacak bir şey yok.:hulya:

yapmamış olsan daha iiydi ama artık yapacak bişi yok bence sorun olmaz kafana takma rahat ol ve üzülme.....

ay çok şekersin yaa..

çok iyi niyetlisin..

ben olsam : adama bak.. annesigil kız bakmaya gelecek bu msn lerde kızlarla fingirdeşiyor derdim..

olayı sonlandırırdım..

ama sen bana bakma.. eğer beğendiysen sana uyduğunu düşünüyorsan üzülme hiç..

annesigile de anlatırsa: onu tanımam lazımdı.. böyle tanımak istedim dersin..

utanacağın birşey yok tatlım..

bence bu kadar dert etme kendine.
hem bakarsın bu yeni bir aşkın başlangıcı bile olabilirkaydirigubbakcemile

bunumu dert ediyorsun birincisi soylemez niye soylesin ikincisi soylese nolucak bence kendini bu kadar sıkma

Bence çok iyi yapmışsın onu dışardan bir gözle tanımak istemen çok normal.ben 43 yaşındayım bizim zamanımızda böyle olanaklarımız yoktu şimdi teknoloji ilerledi böyle bir olanağın varsa neden yapmayasınki.kendini garantiye almak istemişsin bence çok akıllıca.

çocukta istiyosa kimseye bişey demez ama olmazsada olmasın sonucta paylaştıgınız bişey yok aşıkta değilsin bişey kaybetmezsin.eminim son şansında değildir bu çocuk.bu kadar takma bence

kızlar iyiki varsınız mafoldumben bugün ondan hiç ses çıkmadı bende artık peşine düşmüyorum :umursamaz: umarım sözünü tutar şuanda tek derdim bu dua edin bana :Saruboceq:

eski sözlüm her duyduğunu hemen ailesine söylerdi.annesi onun arkasından arar şöyle düşünüyormuşsun dedi :kızgın: buda öyle olmasa bari.bendede şans yokya belki piyango vurur

annesigile bu durumdan asla söz etmeyeceğini söyledi.zaten böyle bişeyi söyleyemem ben senin yerinde olsaydım aynısını yapardım dedi :uhm:

ya artık merak ettiğimiz herkese facebooktan veya netten bi şekilde bakabiliyoruz, sen buna artı olarak iletişim kurmuşsun. aslında teknoloji çağında görücü usulü olursa böyle olur işte diye düşünmek lazım. :) çok ciddiye alma durumu, fazla beklentiye de girme.

olursa olur suyu, olmazsa hamur suyuuuu!kaydirigubbakcemile2

şu internet iyimi kötümü çözmedim bende görüşmeye gelen birnin face bulmuştum hiç hoş şeylerle karşılaşmadım diye red ettim çocuğu oluyor böyle şeyler hatta ailesinede dedik böyle böyle oğlunun nette resimleri dolaşıyor birde evlenmek istiyor nasıl iş bu dedik ... Sende çok ii yapmışın canım kadın başına en iyi araştırabileceğin yer net olduğu için bakmışın her önüne gelenle adam diye görüşseydin yanlış olurda araştırman en doğrusu bunuda yanlış anlarsa bahanesi yok açıkcası....

ya niye rezil olasın. onlar senin ev halini görmeye geliyorlarsa tanımak bilmek için, senin de onlarla ilgili araştırma yapmaya hakkın var değil mi? öğrenirlerse de, ben de oğlunuzu arada aracı faktörü olmadan biraz tanımak istedim dersin. sonuçta kimi insan ailesinin yanında farklı, dışarda farklı olabiliyor. takma bu kadar.

bu kadar stres yapmana gerek yok, gelmezse gelmez, sanki yeryüzünde kalan son erkekmiş te , o da sana görücü gelecekmiş te sen hata yapip kaçırmışsın...Vah vah

Back
X