Uterus septum ameliyatı ve pko

Peki zor bir amelyat mı? Ağrın oldu mu? Hastanede yattın mı? Beni bi heyecan sardı☺
Sana şöyle söyliyin canım o kadar stresli gittim ki ben iğne yaparken bile 10 kişi tutar beni çok ağladım hemşireyle bile kavga ettim ameliyat yapacakları yere beni soktuklarında doktora ve yanındakilere bir ton soru sorup dururken bana çoktan vermişler narkozu uyandığımda hiç bir şey anlamadım hatta daha yeni olcak işlem sanıyodum hiç ağrı bile çekmedim odada ayılmamı beklediler dinlendim ve sonra giyinip eve gittim hiç korkma canım tekrar olsa yine girerim hiç şüphesiz :)

Yrn bende buraya bu şeklde yazarım inşallah.senin perdenin boyutu kaç cm di?

Bir de doktor dinlenme vermedi mi? Hemen hamile kaldım demişsin. Bende pko var bideUmarım hemen hamile kalırım
Tabiki verdi 2 ay sakın çocuk düşünme diye defalarca tembihledi rahim yara olduğu için toparlanması gerekiyormuş ama ben 3 sene bekledim bebek için beklermiyim hiç eve gittim 3 gün sonra eşimi zorla ikna ettim ve yasağa uymadım devamlı adet olacağım zamana kadar 1 yada 2'şer gün arayla birlikte oldum

Büyük cesaret maşallahhh☺ sağlıkla kucağına al bebeğini. Çok teşekkür ederim beni rahatlattın..çok sağol cnm

Büyük cesaret maşallahhh☺ sağlıkla kucağına al bebeğini. Çok teşekkür ederim beni rahatlattın..çok sağol cnm
Nedemek canım inşallah bir an önce bu süreçleri atlatırsın ve bebeğine kavuşursun :)

Ay kıyamam ya ne ladar zor ben bu aralar cok duydum bu perde olayını ben hıc gebe kalamadıgımdan bende olup olmadıgını merak edıyorum yaza tup denemeyı dusunuyorum Allah saglık versın herkesın yardımcısı olsun

Hormon değerleriniz nedir

Septum ameliyatım gerçekleşti çok şükür iyiym.umarım bundan sonra gebelik hbri veririm burdan☺

Çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla nasıl geçti dediğim gibi rahat mı atlattın ?
İlk çıktığm anda baya bi ağrm vardı.iğne yaptılar hemen.kesildi ağrm bidahada hiç ağrım olmadı☺hemen eve gönderdiler.3hafta ilişki yasak dedi doktorum.regl olunca gel dedi.

İlk çıktığm anda baya bi ağrm vardı.iğne yaptılar hemen.kesildi ağrm bidahada hiç ağrım olmadı☺hemen eve gönderdiler.3hafta ilişki yasak dedi doktorum.regl olunca gel dedi.
Hadi iyi bari gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…