Amin inşallah. Benimki biraz karışık aslında. Gebe kalmakta çokta zorlanmadım hiçbi zaman ama yaşayan bir çocuğum olmadığı için sekonder infertilite olarak geçiyor. Ve herşeye rağmen başka bir sebep bulunamamıştı. Şöyle ki çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ilk ay reglim 1 gün geçince test yaptırdım ama sonucu almadan regl olduğum için çok önemsemedim. reglimin 4. Gününde hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim. çok sık olur anormal değil korunmayın dedi doktorum. ertesi ay adet olmadım hemen hamile kaldım yine. Kalp atışı alamadık ve kürtaj esnasında rahmimde perde olduğundan şüphelenmiş doktorum sonraki kontroldeyse hiçbişey yok ilk gebelikte olur böyle şeyler falan dedi ama ben pek tatmin olamadım. Genetik testlerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı. Sonra 6 boyunca gebe kalamayınca farklı bir doktora gittim Bezmialem hst. Pınar Özcan a. Herşeyi anlattım tesadüf kendisi infertilite uzmanıymış. Evet sende perde var hemen alınması lazım dedi. Bütün testlerimi yaptırdı. Tek sorun Rahmi tamamen ikiye bölen Septumdu. Orası vakıf hastanesi operasyon öncesi hsg isteyince bende babamın bir arkadaşı
tüp bebek uzmanı ona gittim hsg yi çekti hemen alalım dedi bende güvendim keşke güvenmez olaydım. Operasyondan sonra 6. Ayda gebe kaldım yine kalp atışı alamadık bu gebelikte yine farklı doktora gittim bu sefer Jülide akar a. O da bana ameliyat olduğuna emin misin perde duruyor dedi ve bana Mustafa Acet i önerdi. 3 operasyon da Mustafa hoca da geçirdim ve son operasyondan 8 ay sonra gebe kaldım. Şu an sağlıklı ilerliyor. Şu an takibimi bambaşka bir doktor yapıyor çünkü Mustafa hoca ben gebelik takibi yapmıyorum dedi. Jülide hanım da artık yakınımdaki hastanede çalışmıyor bana biraz uzak. Şu anda da Serdar kayın a gidiyorum. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın detaylı anlatmak istedim belki bir ışık tutar diye