Uterus septum ameliyatı ve pko

Perde varkende regil sancısı çekiyodum perdeyi aldırdımtan sonra da değişmedi bende canım
Hadi yaaa.. bende bi umut geçer belki diye düşünmüştüm. Korunma değil direk ilişki yasağı mı yani.çokmuş yaaa...bende bir regl geçirip sonra denerim diye düşünüyorum..

Hadi yaaa.. bende bi umut geçer belki diye düşünmüştüm. Korunma değil direk ilişki yasağı mı yani.çokmuş yaaa...bende bir regl geçirip sonra denerim diye düşünüyorum..
Evet canım çok verdi ama ben yasağa uymadım ameliyattan 3 gün sonra çocuk çalışması yaptım :) 6 eylülde ameliyat oldum ekimde hamile kaldım inşallah canım ya

Evet canım kendiliğinden hamile kaldım ilaç kullanmadım
Tebrik ederim sizi vallahi iyi cesaret verilen perhize uymamanız.Bende 20 eylülde ofis histereskopi ameliyatı oldum 1 cm lik perde imiş ameliyattan sonra çok feci kasık ağrısı yaşadım hemşirelere sancım var dedim ve bir iğne yaptılar sonrasını hatırlamıyorum tabi halen narkoz etkiside vardı geri uyumuşum sancı uyandırdı beni ve 2 aydır da regl tarihimde bekarken bile yaşamadığım kasık sancısı yaşıyorum ...Tabi bu son reglim sırasında çok fena bir kasık sancısıyla acile gittim ve bana 3 cm lik çikolata kistimin olduğunu söyledi yatış verdi her an patlayabilir gerekçesiyle ve birer gün arayla 1 er cm büyümüştü ve buna sebep olarak da döllenme gerçekleşmiş ama yumurtamdaki kılcal damar çatladığı için oraya kan dolmuş buda kiste dönüştürmüş dediler.Bilmiyorum ama bu olay bende pek işe yaramadı gibi bu ay 3.ayım Bu durum sizin başınıza veya sizlerin başına geldimi ? Bu arada konuyu yazalı epey olmuş çocuğunuzu kucağınıza almışsınızdır darısıda bizlerin başına inş'ALLAH

Arkadaşlar merhaba. Bende de geniş septum var. Daha önce 1 kez dusuk yaptım. Ameliyat icin İstanbul’da iyi bir doktor arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Amin inşallah. Benimki biraz karışık aslında. Gebe kalmakta çokta zorlanmadım hiçbi zaman ama yaşayan bir çocuğum olmadığı için sekonder infertilite olarak geçiyor. Ve herşeye rağmen başka bir sebep bulunamamıştı. Şöyle ki çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ilk ay reglim 1 gün geçince test yaptırdım ama sonucu almadan regl olduğum için çok önemsemedim. reglimin 4. Gününde hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim. çok sık olur anormal değil korunmayın dedi doktorum. ertesi ay adet olmadım hemen hamile kaldım yine. Kalp atışı alamadık ve kürtaj esnasında rahmimde perde olduğundan şüphelenmiş doktorum sonraki kontroldeyse hiçbişey yok ilk gebelikte olur böyle şeyler falan dedi ama ben pek tatmin olamadım. Genetik testlerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı. Sonra 6 boyunca gebe kalamayınca farklı bir doktora gittim Bezmialem hst. Pınar Özcan a. Herşeyi anlattım tesadüf kendisi infertilite uzmanıymış. Evet sende perde var hemen alınması lazım dedi. Bütün testlerimi yaptırdı. Tek sorun Rahmi tamamen ikiye bölen Septumdu. Orası vakıf hastanesi operasyon öncesi hsg isteyince bende babamın bir arkadaşı tüp bebek uzmanı ona gittim hsg yi çekti hemen alalım dedi bende güvendim keşke güvenmez olaydım. Operasyondan sonra 6. Ayda gebe kaldım yine kalp atışı alamadık bu gebelikte yine farklı doktora gittim bu sefer Jülide akar a. O da bana ameliyat olduğuna emin misin perde duruyor dedi ve bana Mustafa Acet i önerdi. 3 operasyon da Mustafa hoca da geçirdim ve son operasyondan 8 ay sonra gebe kaldım. Şu an sağlıklı ilerliyor. Şu an takibimi bambaşka bir doktor yapıyor çünkü Mustafa hoca ben gebelik takibi yapmıyorum dedi. Jülide hanım da artık yakınımdaki hastanede çalışmıyor bana biraz uzak. Şu anda da Serdar kayın a gidiyorum. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın detaylı anlatmak istedim belki bir ışık tutar diye
En son gebeliğiniz sonuçlandımı ameliyattan sonra bende 2 düşük yaptım ve uterus ameliyatı olacağım işe yarıyormu bilmek istedim

Back
X