Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semihi ilk elemede yazacaklardı ama sonra eleyemeyiz diye düşünüp yazmadılar
özlem ve muratı yazdılar
murat sessiz sakin diye elenir sandılar

ama ben kesinlikle tüyo aldıklarına eminim
semihin popüler olduğunu nerden biliyolar ki yazamıyolar
ilk eleme neyse de ikinci elemede de yazamadılar semihi

Yani bence de çünkü kendilerine itici gelen bir adamı halkın da sevmediğini düşünür insan, neden senin hiç sevmediğin birini halk çok seviyor diye düşünesin ki.
Özlem de kavgaya yatkın gibi sinirli bir yapısı var bence.
Canlı internet yayınlarında çok farklı şeyler oluyor mu acaba ona göre izleyeceğim, bir kere izledim bir daha açtığımda uzaktan evi gösteriyorlardı.

Bence semihin elenmesini yayin ekibi onluyor. Cunku program tutmadi. Semih degisik bir kisilik sonucta ve zamanla sivrilerek programin tutmasina yardimci olabilir.bugun yayinda birisi semihi yazamiyoruz zaten dedi. Hem de bence arda cok igrenc bir karakter arda semihten daha cok hak ediyor gitmeyi. Tahta onunde yaptigi sov alcakcaydi

Bende Arda'yı sevmiyorum itici geliyor.

ben çok takip edemiyorum aslında net yayınlarını
vaktim de yok zaten izlemek için ama akşamki yayınlara bakıyorum bi saat filan
bi de ütopyanın face sayfasından bakıyorum orda kim ne demiş önemli yerleri zaten yazıyolar izleyenler
gerek kalmıyo o yüzden
zaten kimin ne karakterde olduğunu ilk haftalarda anlamıştım şimdi sadece olaylara bakıyorum
twitterda da yazıyolar dikkat çeken olayları

özlem konusunda haklısın çok fazla ortalığı karıştırıyo
tehlikeli biri
kendi grubu için bile zarar
stratejilerini diğer gruba anlatmış bi keresinde
zaten diğer tarafa geçmeye meyilli
bi süre sonra onunda gitmesi lazım bence

canım face sayfalarına bakarsan %90 semihi tutuyolardı zaten
yayın ekibiyle ilgili değil onu tutmaları
en değişik ve eğlenceli karakter o orda
diğerleri daha itici ve kendini beğenmiş duruyo
bi de çağdaşla kavga olayı olunca ve diskalifiye olunca iyice ön plana çıktı semih

oylamalarda da birinci çıkmış zaten ilk hafta
yazsalar da eleyemezlerdi zaten
ama arda semihin oyları yüksek çıkabilir ön planda bi karakter dedi ve diğerlerini yazalım dedi
sessiz sakin gördükleri muratı yazdılar ve inci melek yüzünden de özlem yazıldı
yoksa onlar semihin tutulduğunu bilmiyodu ilk başta
onlar sevmediği için kimse de sevmiyodur diye düşünüyolardı

misafirler hep semihlerin takımına gidince ve semihin yanında takılınca kafalarına dank etti
tuğçe gidince de diğer grubun tutulduğunu anladılar

ve arda pil odasına gitmişti oradan dönünce birinin tüyo verdiğini söyledi
halk diğer grubu tutuyo arada baya fark var demiş biri
o yüzden semihi bela olarak görüyolar
ve muratı yanlarına çekmeye çalışıyolar

Ya ben eleme stratejilerini pek anlamadım. Az oy alabilecek iki kişiyi elemeye sokmak amaçları, kimin ne oy aldığını bilmiyorlar sonuçta(öyle varsayarsak). Ama karşı takımda mesela Serkan var. Gruplaşmaya yatkın, çağdaş gittiğinde söyledikleri falan ben onu da itici buluyorum mesela. Ama onu yazmıyorlar. Ardayı da yazmıyorlar.
Bunu anlayamıyorum işte. Ne diye kızı yazdılar orada Tuğçe'yi ?

Ben kaçırdım sanırım orayı anlamadım.

selam kızlar ben de her gün takip etmeye çalışıyorum ütopya yı:) bu hafta sanırım semih yazılacak.şu arda gitmeli bence çok itici ve dedikoducu.

canım arda serkan filan bunları ön planda görüyolar diğer grupta
çağdaş ta baya ön plandaydı ama diskalifiye oldu
tuğçe tezcan gamze gibi kişileri sessiz görüyolar
o yüzden halktan oy alamazlar zayıf halka diyolar

inci melek ve inci terbiyesiz oldukları için kimse desteklemez diye ilk onları yazdılar mesela biri gitti
tuğçeyi sesiz bi iş yapmıyo yani silik bi tip diye yazdılar
yoksa onu daha çok seviyolardı

diğer grup altar ve kurretülaynı daha güçsüz görüyodu mesela ama kurrenin oyu baya yüksekti ilk oylamada bilmiyolardı
altar kesin gider diyolardı ama gitmedi semihlerde olduğu için
zaten ondan sonra halkın diğer grubu tuttuğunu anladılar çünkü altarın gitmesine kesin gözüyle bakıyodu diğer grup
mesela türkan hem çalışkan hem dişli biri diye yüksek oy alır diyolar yazmıyolar
muratı denediler gönderemediler

semih diğer grubun lideri gibi ve değişik bi tip diye onu eleyemeyiz diyolar

arda da her olayın içinde mesela ama ilk oylamada en düşük oyu almıştı
bilmiyolar aslında tahmin ediyolar sadece
sadece semihlerin grubunun tutulduğunu biliyolar ve dağıtmaya çalışıyolar o yüzden

selam kızlar ben de her gün takip etmeye çalışıyorum ütopya yı:) bu hafta sanırım semih yazılacak.şu arda gitmeli bence çok itici ve dedikoducu.

Merhaba biz de Ütopyacılar olduk, her gün tam saatinde enk geliyordu alıştım bende izleye izleye. Arda'nın seveni yok sanırım, elemede onu yazsalar elenir bence

Anladım canım teşekkürler. Tam mantığını yeni yeni kavrıyorum orada en gıcık olunanlar sıralamasında ilk üç benim için
1.İnci
2.Arda
3.Serkan

Sizlerin kimler?

inci
serkan
arda
özlem
bunların gitmesini öncelikli olarak istiyorum
hepsi de birbirinden gıcık tpler
sürekli kavga çıkarıyolar ve ortamı geriyolar

inci
serkan
arda
özlem

Aynen bu isimler zaten grupların birleşmesine de çok karşı. Tuncay ve Gamze mesela diğer grupla böyle düşman gibi olmak istemiyorlar pek.

Aynen bu isimler zaten grupların birleşmesine de çok karşı. Tuncay ve Gamze mesela diğer grupla böyle düşman gibi olmak istemiyorlar pek.

evet özellikle serkan hiç oralı değil
zaten birleşmeleri bi tuhaf olur
normalde ayrı takılmaktan mutlulardı
kendi grup elemanları bir bir elenince korktular o yüzden iyi davranıyolar
mesela inci murata yaptığı pastadan bile vermemişti şimdi farklı davranıyo
elenme korkusu böyle birşey demek ki

bi de diğer grup ineği satıp parayı harcadı bi güzel
birleşmek istiyolarsa o paranın yarısını vermeleri lazım
ki bunlar borç para bile vermek istemeyen tipler
o yüzden ben birleşmelerini istemiyorum pek
ki her hafta birileri yazılacak zaten birleşmenin bi anlamı yok bence
önceden herşeyi ayırmayacaklardı

evet bende sinir oluyorum tek tek gitseler. ay tezcan inciyi kucağına aldı yatağına bıraktı. serkan da çok ani çıkış yaptı kitap için. şimdi canlı yayında kötülüyo semihi valla. gaz verici adam

inci
serkan
arda
özlem

İnci gitmeli..
Bir de tezcanla bir kızı yakıştırmışlardı ya , şuan aynı grup içindeler..
Kankayız diyolardı hani

Şahsen ben hiç yakıştıramıyorum!

Semihciyim ben

canım ben konuşmayı dinledim tam.
murat ın hatası politik olmak oldu resti çek adam gibi de ki ne münasabet dese gönülleri fethederdi. zaten semihte neden dinledin diye kızdı gibi ona haklı olaraktan. öözlem gülerek murat abi geçersen haber ver dedi. murat ta neden sende mi gelicen dedi. o da yok ta haberimiz olsun dedi. bu özlem in de geçeceği yorumunu katmıyor bence . sabah ki aramızda kalsın programı çok abartıyor orda duyduysan. haber ver diyor yani özlem kalakalmayalım diye anladım ben canım. o zaman 3 hak varsa türkan semih murat a veririm ben. aslında altar ı kurtarmayı çok isterdim ama =)=)
ya bir de oy sonuçlarına nereden bakabiliriz ben ilk haftanın ki ni bulmuştum da bir yerden.

bi de ardaya pil odasında taktik veriliyo denmişti
o doğru mu acaba
diğer grubun daha çok tutulduğunu arada baya fark olduğunu söylemiş biri
eğer böyle birşey varsa hiç adil olmaz
kim demiş anlamadm canm muratlar mı seviliyo tutuluyo denmiş. ardaların grup mu??

strateji anlatmadı kurretülayn onu yanlış yorumladı kendisi özlem e gıcık olduğu için. zaten tuğçe nin bildiği şeyi anlattı fakat kurretülayn kendisi söylüyor anlattıklarım grup bilgisi sana söylemem yanlış ama diyerekten anlatıyor kurretülayn kendi suçunu özlem e attı ve özlem e baya dolu. canlı yyaında baktım biraz önce özlem normal soru soruyor bununkurretülayn ın sesi yükselerek cevap veriyo. kurretülayn efendi düzgün bi kızdı ama bence havalandı hem elenmedi diye hem de semih in güçlü olduğunu bildiği için ona da güveniyo. ben de canlı yayını çok izleyemiyorum akşamları bakıyorum ama zaten tv de kiler de önemli yerlerini gösteriyor. bi farkı yok gibi.
canım ücretlendirme ne zaman olacak yani ben ücretsiz aldım ama ücretliye geçmeyi düşünmüyorum. otomatik ücretli falan olmasın

en dedikoducuya özlem yazmışlardı bugün neden arda yazmadılarsa.
en güzel tuğçe en yakışıklıda tezcan seçilince inci bozuldu bence.
incinin de iyice çingene olduğu ortaya çıktı. saç dipleri çıkmış kaşlar kapkara kendi esmer bi de ağzında yemekle konuşuyo. sonra semih onlara eğitimsizsin mi ne demiş inciye ya da birkaçına ona takıldı bilmem kaç gün. e eğitimsiz işte hareketlere bak ya. sesi de çok rahatsız edici. hele o ruju iğrenç ötesi. yapmacıktan düzeldi güya.

serkan çalışkan diyebilirdim tutmasam da ama o da bozdu iyice çağdaş gibi bir şey zaten. o takımın çıkarı için bu gruba yanaşması ne kadar samimiyetsiz yapmacık olduğunun kanıtıdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…