- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.061
İzliyorum ben
Sütlaç olayı olabilir benceay özet neydi öyle ya Semih şarkı söylüyor İnci köpürdüekmeğimle oynadınız diyor ne oldu ki acaba
Evet sütlaç olayı.kurre sütlaç yapıcam dedı.inci de karşı çıktı tabi.ay özet neydi öyle ya Semih şarkı söylüyor İnci köpürdüekmeğimle oynadınız diyor ne oldu ki acaba
Sütlaç olayı olabilir bence
Evet sütlaç olayı.kurre sütlaç yapıcam dedı.inci de karşı çıktı tabi.
Ay çok güldümmmKızlar facete böyle bir yazı gördüm bazı yerlerinde özellikle de Özlem için ileri gidilmiş orayı sildim ama buyrun ben çok güldüm,
"
ÜTOPYA VADİSİ
SEMİH:istanbul yeraltı alemine yeni girmiş genç mi genç fişşek gibi bir delikanlıdır.ve yeraltı dünyasında reis olarak hitap edilir. (toplam 5 leşi vardır)
KURRETÜLAYN:semihin tatlı mı tatlı sevgilisidir ve aşkları sürekli çarkantılıdır.
ALTAR:semihin sağ koludur ve aralarında yıkılmaz bir sadakat vardır.semih için defalarca ölümden dönmüş ama hiç satmamıştır(ölümden kastım konsey)
MURAT:semihin akıl hocası ve abisidir.semihin operasyonlarında sürekli başroldedir.nedeni bilinmesede yeraltı dünyasında "AÇ MURAT" olarak adlandırılır.
TÜRKAN:yeraltı aleminde "hanım ağa" olarak bilinen tükan semihle işbirliği halinde olmasına rağmen heran satma olasılığıda vardır
ABİDİN:yeraltı dünyasının eski kulağı kesiklerindendir.yeraltı dünyasına lakabı "baygın" olarak bilinen bayhanı öldürerek girmiştir.semihin genç yaşına rağmen mafya aleminde zirvede olmasını kabul edemez.onu öldüremiyeceğini bildiğinden semihi sevdiğiyle vurmayı deneyecektir
SERKAN:sıradan bir sokak serserisi olan bu adam semihin sadece arkasından konusur tek başına semihin kılına bile zarar veremeyeceğini bildiğinden semihin azılı düşmanı abidinle işbirliğine girer
TUNCAY:serkanın kardeşi olan bu genç serkana nazaran çok daha delikanlı bi çocuktur abisine rağmen semihe biat eden tuncaya semih sen git okulunu oku bu alemde yerin yok demiştir
gamze ve inci:serkanların mahallesinde aynı adama aşık iki genç kardeştir
çağdaş:bu adam semihin ilk leşi olmasından başka hiç bi değeri yoktur ama filmde yer yer bahsedilecektir aldırmayın boşverin unutun gitsin
"
Güya diğer grup tatlı yapacakmış semihler de tuzlu.o yuzden yaygara yaptı çakma sarısanırım kurrenin sütlaçlar satıldı hep.inci ne yapıyor ki tatlı?
özlem ne paçası kurtaracak iyice kendini yaktı ahahahcanım ben facete sayfa takip ediyorum orda çekip koymuşlar inci yazarken
aslında daha uzun yazmış ama bu kadarını gördüm ben
ay özet neydi öyle ya Semih şarkı söylüyor İnci köpürdüekmeğimle oynadınız diyor ne oldu ki acaba
hayır kızlar görmediniz mi adam inciden alıyordu tam semih dedi ki beyefendi bizden alacaktınız hani ordan başladı konu. hatta biride yazmıştı buraya semih böyle dedi diye müşteriye ama unuttum kim yazmıştı. o olay işte bu devamıymış. iyi yaptı semih. şarkı söylüyor ya koptumm iyi oldu o deli yeSütlaç olayı olabilir bence
sayfa 1 nerede cicim onu da bekliyoruz =)) hatta fotosunu koysana canm sana zahmet mümkünse tabiIncinin yazdigi yazi Sayfa2
Burasi bazen bana cehennem gibi geliyor. Özlem ablada bir oy icin bizim gruba geldi ama kendi pacasini kurtarmak icin. Burada yinede en cok gamze bana huzur veriyor. Tuncayin isi gücü ekranlara oynamak. Hep Insanlarin oyunu almak icin ugrasiyor.
sayfa 1 nerede cicim onu da bekliyoruz =)) hatta fotosunu koysana canm sana zahmet mümkünse tabi
Semih, kurre konusunda dedi ki:gerekirse sen gitme diye abidinle de işbirliği yaparız.yani kurre gitmesin diye.sevenleri kızmaz bence.Ayyyy konumu buldum sonunda okucam bircogunu
Tabiki semihciyim
Özlem kesinnikle tehlikeli
İki lafin biri semih beni hic dinlemedin benimle hic ilgilenmedin resmen kiskaniyo baska aciklamasi yok
Abidin özHAİN gitti yedi icti bi de uzerine kizin adini yazdi semih onu hala cekmek icin cabalarsa cok sacmalar sevenlerini kaybeder bence
İnci kadar edepsizini gormedim car car car Allah serkana ne sabri vermis hic bilmiyorum
Kim gelicek onuda merak ediyorum
İnci ve özlem gitmeli kesinnikle
Gamze simdiden sabah erkenden kaldirmalar lider olma cabalarini farketti özlemin ve isyan ediyor
Konu takibimde burayi kaybetmim
Cok sagol hosbuldumSemih, kurre konusunda dedi ki:gerekirse sen gitme diye abidinle de işbirliği yaparız.yani kurre gitmesin diye.sevenleri kızmaz bence.
Serkanın inciye tahammül etmesinin sebebi sabırlı olması değil oy çıkarı.mecbur yani.kalabalık o lsalardı ilk onu şutlardı gruptan bence.
hoşgeldin bu arada
senden ricam o tarz paylaşımları burada paylaşır mısın topik renkli olurşimdi baktım da bulamadım canım
sayfa çok fazla ilerlemiş kaybolmuş
sürekli yeni bişeyler yüklüyolar izleyenler o yüzden çabuk ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?