Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kızlar facete böyle bir yazı gördüm bazı yerlerinde özellikle de Özlem için ileri gidilmiş orayı sildim ama buyrun ben çok güldüm,

"
ÜTOPYA VADİSİ

SEMİH:istanbul yeraltı alemine yeni girmiş genç mi genç fişşek gibi bir delikanlıdır.ve yeraltı dünyasında reis olarak hitap edilir. (toplam 5 leşi vardır)

KURRETÜLAYN:semihin tatlı mı tatlı sevgilisidir ve aşkları sürekli çarkantılıdır.

ALTAR:semihin sağ koludur ve aralarında yıkılmaz bir sadakat vardır.semih için defalarca ölümden dönmüş ama hiç satmamıştır(ölümden kastım konsey)

MURAT:semihin akıl hocası ve abisidir.semihin operasyonlarında sürekli başroldedir.nedeni bilinmesede yeraltı dünyasında "AÇ MURAT" olarak adlandırılır.

TÜRKAN:yeraltı aleminde "hanım ağa" olarak bilinen tükan semihle işbirliği halinde olmasına rağmen heran satma olasılığıda vardır

ABİDİN:yeraltı dünyasının eski kulağı kesiklerindendir.yeraltı dünyasına lakabı "baygın" olarak bilinen bayhanı öldürerek girmiştir.semihin genç yaşına rağmen mafya aleminde zirvede olmasını kabul edemez.onu öldüremiyeceğini bildiğinden semihi sevdiğiyle vurmayı deneyecektir

SERKAN:sıradan bir sokak serserisi olan bu adam semihin sadece arkasından konusur tek başına semihin kılına bile zarar veremeyeceğini bildiğinden semihin azılı düşmanı abidinle işbirliğine girer

TUNCAY:serkanın kardeşi olan bu genç serkana nazaran çok daha delikanlı bi çocuktur abisine rağmen semihe biat eden tuncaya semih sen git okulunu oku bu alemde yerin yok demiştir

gamze ve inci:serkanların mahallesinde aynı adama aşık iki genç kardeştir

çağdaş:bu adam semihin ilk leşi olmasından başka hiç bi değeri yoktur ama filmde yer yer bahsedilecektir aldırmayın boşverin unutun gitsin
"

Ay çok güldümmmYalnız muratın akıl hocası olması lafina katılmıyorum.

canım ben facete sayfa takip ediyorum orda çekip koymuşlar inci yazarken
aslında daha uzun yazmış ama bu kadarını gördüm ben
özlem ne paçası kurtaracak iyice kendini yaktı ahahah
kağıda mı yazmış günlük gibi. kendi kameralara oynamış oldu işte döt varsa sesli söylesin yüzlerine söylesin

ay özet neydi öyle ya Semih şarkı söylüyor İnci köpürdü ekmeğimle oynadınız diyor ne oldu ki acaba

Sütlaç olayı olabilir bence
hayır kızlar görmediniz mi adam inciden alıyordu tam semih dedi ki beyefendi bizden alacaktınız hani ordan başladı konu. hatta biride yazmıştı buraya semih böyle dedi diye müşteriye ama unuttum kim yazmıştı. o olay işte bu devamıymış. iyi yaptı semih. şarkı söylüyor ya koptumm iyi oldu o deli ye

sayfa 1 nerede cicim onu da bekliyoruz =)) hatta fotosunu koysana canm sana zahmet mümkünse tabi

kızlar abidin in yeni bahanesini gördünüz mü ne komik. güya grubun tepkisini semih in tepkisini ölçmek için böyle bir harekette bulunmuş ay bu adamın aklı hiç yok ya. ya ilk girdiğinde dimdik dur ya da sonradan değiştirme. zoruna gitti semih birinci olacak diye korktu bence oyunu yine semih lerin takıma verecek takımın erimesi için tek şansı bu. ha birincilik hedefi yoksa ütopya ya tutanabilmek için tabiki semihlerin lehine davranabilir.

murat ı gördünüz mü baskı makinası için özlem cafeye girdiğinde semih hediye vs. dedi özlem de murat abininde fikrini soruyorum dedi ve murat şak diye cevap verdi bence silik ezik bir tip değil murat ın da görüşleri alınıyor ki kem küm etmedi net bir cevp verdi

özlem türkan ın dedikodusunu yaparken tuncay işini yapıyordu baktı dinlemiyo dürtüyo koluyla
gamze sizce oyunu değiştirir mi ?? değiştirecek gibi duruyor sanki

Ayyyy konumu buldum sonunda okucam bircogunu
Tabiki semihciyim
Özlem kesinnikle tehlikeli
İki lafin biri semih beni hic dinlemedin benimle hic ilgilenmedin resmen kiskaniyo baska aciklamasi yok

Abidin özHAİN gitti yedi icti bi de uzerine kizin adini yazdi semih onu hala cekmek icin cabalarsa cok sacmalar sevenlerini kaybeder bence

İnci kadar edepsizini gormedim car car car Allah serkana ne sabri vermis hic bilmiyorum

Kim gelicek onuda merak ediyorum
İnci ve özlem gitmeli kesinnikle
Gamze simdiden sabah erkenden kaldirmalar lider olma cabalarini farketti özlemin ve isyan ediyor

Konu takibimde burayi kaybetmim

Semih, kurre konusunda dedi ki:gerekirse sen gitme diye abidinle de işbirliği yaparız.yani kurre gitmesin diye.sevenleri kızmaz bence.
Serkanın inciye tahammül etmesinin sebebi sabırlı olması değil oy çıkarı.mecbur yani.kalabalık o lsalardı ilk onu şutlardı gruptan bence.
hoşgeldin bu arada

Cok sagol hosbuldum
Ya her aksam deli gibi bekleyip islerimi o saate ayarliyorum
Sabahda aramizda kalmasindan takip ediyorum
Özlem nasil bir kadin tekrar donmez umarim
Oy kaygisi mutlaka var ama
Suan muratta cok ara gibi geldi bana
Turkan ozlem icin bisi soyledi murat ozlem lehine konustu abidini savunuyo falan
Bence 3.grubu kurcaklardi semih severlerin misafirlerin tepkisini gorunce cesaret edemediler

Özlemi cok tutmazlar inciler
Abidinde tarafsiz falan degil kendimi gosteririm hesabi yapti gösteremedi

Napcani sasırdı
Misafirlere semih tatli ve cay icinde diger tarafa gidebilrsini dediginde misafirin biri gitmem dedi

Semih gayet dogal ve net
Abidin beyy özlem hanimmmlarina ayrica bitiyorum
Cok cool ya
Tarzi var rengi belli en azindan

Selam kızlar

Ay dün ki bölüme sinir oldum ya.Serkan bey pizzayı yemedi gurur yaptı.Pirzolayı duyunca gururdan eser kalmadı Abidin zaten nerede işine gelen yemek varsa orada tıkınıyor uyanık

Helena Semih e aynen koptum ya İnci garibim bir şeyler söylüyor kendini paraladı.Semih şarkı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…