- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.021
koşarak uzaklaşıyım yaniOlamaaaaazzzz
Burda genelde semihçiler var şekerim
Tabi canım bende semihleri tutuyorum zaten kusursuz biri var altar :)ama kurre iyi kız,,özellikle diğerleriyle kıyaslandığında,oradaki en kaliteli hanım kız..yalnız bu mert konusunun tamamen bitiğini kabullenmesi ve yoluna devam etmesi gerekiyor..bu en büyük hatası..keşke babası kenara çekip konussaydı...
ama özlemin oylamada ona söyledikleri cok çirkindi
özlemle türkanın samimiyetine inanmıyorum,çünkü hem kızı semihe teşvik ettiler,hem de kızınca ama mert var dediler..işlerine geldikleri gibi davranıyorlar
orada semihle kurreyi altarı kusursuz ya da cook iyi oldukları için tutmuyorum,oradaki kişilerin içinde hareketleri en düzgün kişiler onlar,üçü...diğerleri kişilik olarak cok kıymetli değil bence
İnşallah akıl ederler karşı grup alacaktı özlem geçmeseydi biliyosundur canımsemihlerde foto makinesi alıp çekmeye başlasınlar
profil fotosu cekmek için profesyonel olmaya gerek yokki bence,değil mi ama
sigara içiyorlar onu şifreli konuşurlarken anlamıştım. Sen nerden öğrendin cnmserkanlar orda alkol ve sigara da kullanıyolarmış galiba
ben yasak diye biliyodum
herkes görmüş
aydın denen adamdan alıyolarmış sanırım
Neden kiAcunun alkole izin vereceğini sanmam
sigara içiyorlar onu şifreli konuşurlarken anlamıştım. Sen nerden öğrendin cnm
tabi canım o alır zaten sonuçta özlem artık karşı grupta o yüzden dedim ya serkanlar artık iyi kazanır diye 1000 vardır getirisifotoğrf paralarını incilerin grubu alıyor galiba
Ay noldu acabaİnci ve Gamze şu anda çatır çatır Özlem ve diğer grup arkadaşları hakkında konuşuyorlar. Artık gün içerisinde ne olduysa İnci çok tepkili grup arkadaşlarına.
ne dedilerİnci ve Gamze şu anda çatır çatır Özlem ve diğer grup arkadaşları hakkında konuşuyorlar. Artık gün içerisinde ne olduysa İnci çok tepkili grup arkadaşlarına.
ne dediler
abidin tek takılacağım demişti ya ne yapıyor merak ettim yemeği kimle yiyor?inci ve semih tartışmışlar sabah. şimdi ütopya fest toplantısı var konuşma arasında geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?