Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Programı canlı izleyenlere soruyorum;
'Abidin'e dikkat et ' diye kim söylemiş, Abidin sürekli Murat ve Altar'a Abidin'e dikkat et deyip duruyor. Kim söylediyse çok bozulmuş ama çaktırmamaya çalışıyor.

Tabi canım bende semihleri tutuyorum zaten kusursuz biri var altar :)

abidin dün murat a diyor ki semih e zayıf halka isimlerini söylesem sabaha kadar strateji yapar uyuyamaz.
kurretülayn için diyor ki ''o kızın 06 yaş altı gibi davrandığına bakma. eleme gecesi nasılda her şeyin farkındaydı dedi.
06 yaşaltına koptumm.
bir de özlem e dün iyi tepkiler geldiğini söyledi abidin. duruşunu misafirler desteklemiş güya dimdiksin falan demişler özlem e.

bir misafir de şimdi semihlere diyo ki abidin bey çıkınca sosyal medyadan uzak dursun

İnci ve Gamze şu anda çatır çatır Özlem ve diğer grup arkadaşları hakkında konuşuyorlar. Artık gün içerisinde ne olduysa İnci çok tepkili grup arkadaşlarına.

Özlem İnciye bağırmış sanırım, bir daha asla bana bağırmasına izin vermeyeceğim, haddini bildireceğim. Tiramisuları ona yaptıracağım artık. Standda satış yapmak için paralanıyorum, onlar kafede misafirlerle sohbet ediyor, bundan sonra ben oturup sohbet edeceğim. Erkekler satış yapsın.... vb konuşmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…