Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aaaaâ olamaz yaaaaaa

evet maaşesef semihlerin grubu kötü gösteriliyor
inci hakikaten torpilli gibi
kızlar bu inci tezcan olyında gamze ye niye parlamadı
o konuyu konuştular mı

evet maaşesef semihlerin grubu kötü gösteriliyor
inci hakikaten torpilli gibi
kızlar bu inci tezcan olyında gamze ye niye parlamadı
o konuyu konuştular mı
Mecburen geri adım attı inci tezcan konusunda.hem ne diyebilir ki alannmemnun satan memnun.dışarda arkadaş olsalardı oyardı ikisini de.mutlu olun vs.demiş.

Hoşgeldin canım

İzliyoruz tabi tivim hosgeldin :)
HOSBULDUK gencler :) semihi sevmiyorum kuretulayn cok yapmacik degisik bi kiz semihle reklam yapiolar iliskilernde samimiyet yok turkan desen orda baska burda baska :) Kazanirsa tuncay yada abidin kazansin..Abidinede popstar zamani ne hayrandik vay be ne bicim gecmis zaman :)

Tezcan zamani izlemiyordum ama capkin bence gecen videosunu izledim kuretulayna inciye ilgisi normal degildi gamzeyi seviyomus ama :)

Akşam tv8de yayınlanan özet bölümler de "dış ses" in anlatımı sürekli Semih'leri kayıriyor, hatta semih bir sey anlatırken hemen o dediğini destekleyen bir goruntu bulup çikariyorlar, ben de buna dayanamiyorum,haksizlik!
24 saat izlemeyen sadece tv8de ozeti izleyen biri yanliş yönlendiriliyor olabilir.

Ayrıca kendi düşüncem; bir kadın olarak şu Semih'e nasil oy verebiliyorsunuz anlamiyorum, resmen gizliden psikolojik şiddet ve mobbing yapan bir tip. Kurreyi bile kullanıyor planlarinda.
Türkan'a gelirsek turkanı başlarda çok çalışkan diye takdir etmiştim ama insanın huyu guzel olmadiktan sonra isterse dunyanın en çalişkanı olsun, Turkan da aynen gizliden mobbing yapan nefret ettiğim bir insan tipi. Turkanın kaynananız olduğunu bir düşünsenize! Kabus!!

Benim tek umudum Özlem ve Abidinin şu Semih'in hakkından gelemeseler bile,biraz silkelemesi.
Aklinizi başiniza alın, Semih'e oy vermeyin

Kızlar bu arada ben EMRAH oy verdim ziraat teknisyeni olduğu için
semihlerin gruba geçer bence..

incinin bir bayan olarak saydığı laflardan sonra semih sadece şarkı söyledi ..ve sürekli seni görmüyorum duymuyorum diye bağırdı....çok ağır laflardı incininkiler...adam sadece oranın bi oyun olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…