- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.101
Aaaaâ olamaz yaaaaaaresmen semihlerin grubu kötü gösterilmeye çalışılıyo
semih sürekli kişileri tahrik eden plan yapan hiçbir iş yapmayan biri gibi gösteriliyo
sadece tvden izlesem direk serkanların grubu tutardım heralde
bu kadar da olmaz ya
incinin kurreye söylediği şeyler önceden de yayınlanmadı
ama çağdaşın küfürlerini bi güzel yayınlamışlardı
inci torpilli filan mı ben anlamadım
semihe boynuz işareti yaptı semih hanım dedi sen etek giy dedi bi sürü tahrik edici söz söyledi
bunların biri bile yayınlamayarak semih durup dururken inciye sataşıyo gibi kızı mağdur göstermeye çalışıyolar
semihler seviliyo diye bu tarz yayınlarla karalamaya çalışıyolar
acunun kanalına böyle birşeyi hiç yakıştıramadım
Aaaaâ olamaz yaaaaaa
tabi takmazlarmaalesef oluyo
herkes şikayet etmiş tv8e ama onlar bilerek yapıyo zaten şikayeti takacaklarını sanmıyorum
Mecburen geri adım attı inci tezcan konusunda.hem ne diyebilir ki alannmemnun satan memnun.dışarda arkadaş olsalardı oyardı ikisini de.mutlu olun vs.demiş.evet maaşesef semihlerin grubu kötü gösteriliyor
inci hakikaten torpilli gibi
kızlar bu inci tezcan olyında gamze ye niye parlamadı
o konuyu konuştular mı
Hoşgeldin canımOoo izleyen varmis bende geldim :)
İzliyoruz tabi tivim hosgeldin :)Ooo izleyen varmis bende geldim :)
Hoşgeldin canım
HOSBULDUK gencler :) semihi sevmiyorum kuretulayn cok yapmacik degisik bi kiz semihle reklam yapiolar iliskilernde samimiyet yok turkan desen orda baska burda baska :) Kazanirsa tuncay yada abidin kazansin..Abidinede popstar zamani ne hayrandik vay be ne bicim gecmis zaman :)İzliyoruz tabi tivim hosgeldin :)
serkan........başta söylememiş....mektup geldikten sonra duydu millet heraldeBide kim evliymis sonradan cikmis oyle bisey duyduydum ?
incinin bir bayan olarak saydığı laflardan sonra semih sadece şarkı söyledi ..ve sürekli seni görmüyorum duymuyorum diye bağırdı....çok ağır laflardı incininkiler...adam sadece oranın bi oyun olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor..Akşam tv8de yayınlanan özet bölümler de "dış ses" in anlatımı sürekli Semih'leri kayıriyor, hatta semih bir sey anlatırken hemen o dediğini destekleyen bir goruntu bulup çikariyorlar, ben de buna dayanamiyorum,haksizlik!
24 saat izlemeyen sadece tv8de ozeti izleyen biri yanliş yönlendiriliyor olabilir.
Ayrıca kendi düşüncem; bir kadın olarak şu Semih'e nasil oy verebiliyorsunuz anlamiyorum, resmen gizliden psikolojik şiddet ve mobbing yapan bir tip. Kurreyi bile kullanıyor planlarinda.
Türkan'a gelirsek turkanı başlarda çok çalışkan diye takdir etmiştim ama insanın huyu guzel olmadiktan sonra isterse dunyanın en çalişkanı olsun, Turkan da aynen gizliden mobbing yapan nefret ettiğim bir insan tipi. Turkanın kaynananız olduğunu bir düşünsenize! Kabus!!
Benim tek umudum Özlem ve Abidinin şu Semih'in hakkından gelemeseler bile,biraz silkelemesi.
Aklinizi başiniza alın, Semih'e oy vermeyin
yeni yarışmayımı seçiyorsun kajKızlar bu arada ben EMRAH oy verdim ziraat teknisyeni olduğu için
semihlerin gruba geçer bence..
aday yarışmacılarda kimler var canım?Kızlar bu arada ben EMRAH oy verdim ziraat teknisyeni olduğu için
semihlerin gruba geçer bence..
yeni yarışmayımı seçiyorsun kaj
aday yarışmacılarda kimler var canım?
şu şarkıcı olan emrah mı küçük emrah.bildiğimi< emrah?evet canım şeçtim ben 3 kişi idi bana o daha sempatik geldi..
1 tane öğrenci var 20 yaşında
1 tane 30 yaşında bir adam var bilg müh
bide emrah var işte ziraat mühendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?